Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia654

MAM PYTANIE DO KOBIET W CIAZY ??????????????

Polecane posty

Dziewczyny mam pytanie nietypowe bo interesuje mnie kiedy widac juz brzuszek jak sie jest w ciazy ??? czekam na wasze odpowiedzi

u mnie tak koniec 4go miesiaca jak sie najadłam na maksa, a teraz jestem w 5tym i juz widac ,a z tygodnia na tydz jest coraz wiekszy

to co prawda moja druga ciąża, ale zaczęło być widać pod koniec trzeciego m-ca. W pierwszej ciązy tak ok. 4 m-ca.

no to bardzo indywidualna sprawa ja jestem w 23 tyg i ledwo widac jak ktos nie wie ze jestem w ciazy to sie nie domysli

u mnie bylo widac na początku piątego miesiaca no a pozniej to zacząl rosnac z dnia na dzien

Gość ica
jestem w 5 miesiacu i widac jak sie rozbiore.dla "niewiedzacych" nic nie widac jeszcze.

ja jestem w 21 tygodniu i od jakichś 2 tygodni widać co nieco...ale i tak brzusio jest malutki i okrąglutki narazie...nareszcie coś widać, bo śmiali się ze mnie ze coś kręcę z ciążą:P

u mnie w pierwszej ciązy w 7 miesiącu lekarz był zaniepokojony bardzo małym brzuchem, a na usg wychodziło, że dziecko duże no i urodził sie ponad 4 kg a w drugiej ciązy miałam taki okropny balon, znajomi smiali sie, że połknełam piłkę i że najpierw widać brzuch a potem mnie, i też sie urodził chłop 4400 każda ciąza jest inna

Ja jestem w 4 miesiącu to druga ciąża i było widać od konca trzeciego, a teraz to mam taki duzy brzuch że wszyscy widzą pilka normalna jestem w 15 tygodniu.

Witam!! Kończę teraz 13 tydzień i nie widać nic. Napewno jeśli ktoś nie wie, to nie zauważy. Pozdrawiam:)

Gość bziczek
u mnie pomiędzy 5-6 zaczął sie zaokrąglać. Czyli właśnie teraz:)