Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaaaaa

pomocy!!! wyskoczyly mi piegi po kremie brazujacym Dove!!!

Polecane posty

Gość zalamanaaaaaaa

drogie dziewczyny uzywalam kremu przez m-c i nagle zobaczylam wczoraj ze mam w roznych miejsach nowe piegi na nosie jeden 3 na policzku , miedzy piersiami z 5 i tak na calym ciele czy ktos mial podobny problem? co mam robic ? czy to zejdzie???

Gość posmaruj to kremem ogorkowym
takim zwyklym kosztuje ok 10 zl nie wiem jaka to firma. albo przetrzyj twarz skorka z ogorka swiezego tez odbarwia piagi.

Gość zalamanaaaaaaa
piszcie piszccie dzisiaj sporbuje z tym ogorkiem ale moze ktos mial podobny problem ?????

Gość timbim
Piegi raczej nie wychodzą od samoopalaczy raczej od słońca. Stosowałaś ostatnio jakieś kremy z retinolem lub kwasami owocowymi bo jeśli tak, to raczej te ostatnie bym winiła za piegi i przebarwienia. Przebarwienia pojawiają się też czasem przy zażywaniu tabletek antykoncepcyjnych ( wpływ hormonów). Jednak zawsze słońce jest bodźcem, który wywołuje w takich wypadkach powstawanie plamek na skórze.

Gość wasnie nic nie stosowalam
a na slonce wogolle nie wychodze bo jestem w anglii i tutaj tylko deszcze nie opalam sie wogole

Gość wasnie nic nie stosowalam
ani tabletek anty ani nic jedynie co mi to ten krem sie kojarzy z tymi piegami ale dziwne ze dopiero po m-cu

Gość ktos uzuwal takiego Dove

Ja stosowałam Dove i nie wyszedł mi ani jeden pieg. (A zawsze chciałam mieć piegi:)) A piegi są teraz modne, więc sie nie łam:) pozdrawiam