Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasjana333333

Bylam prostytutka

Polecane posty

najlepsza żona to \" nawrocona\" spragniona miłości i świadomie chcąca wiedząc czego była prostytutka. bardziej Osoby \" nawrócone\" są godne zaufania niżli te porzadne [ od slowa pożadac] pychą z zadowolenia z siebie śmierdzące.

Gość mążojciec normalnej rodzi..
Szanuję każdego człowieka.... prostytutki też, a dlaczego ? Dlatego że te kobiety starają się jak mogą aby przeżyć w tej dżungli życia!! Myślicie że i m jest łatwo ? Wierze że jak by mogły utrzymać się z "normalnej" pracy to by dawno zrezygnowały z tego zawodu. Moim zdaniem nie robią tego z przyjemności , tylko z "konieczności". Nigdy nie korzystałem z usług prostytutek, bo nie uznaję sexu na siłę, czyli "za opłatą". Uznaję tylko seks wolnego wyboru , a nie z konieczności... i cieszę się że mogę żyć wg. tych przekonań. A tym Paniom które zostały zmuszone przez życie do tego zawodu...życzę spełnienia swoich marzeń..również rodzinnego życia.

Gość DAGNA
DO GOŚCIA POWYŻEJ:DLACZEGO PISZESZ ŻE,ZREZYGNOWAŁYBY GDYBY MOGŁY.NIEKTÓRE TAK ALE SĄ TEŻ PROSTYTUTKI KTÓRE, SĄ NIMFOMANKAMI.MAM DWIE TAKIE ZNAJOME KTÓRE,TO LUBIĄ I DODATKOWO KASĘ MAJĄ.

Ile takich jest ?? 5-10% ?? Oczywiście mówisz chyba o tych które wybrały ten zawód bo lubią. Przypuszczam że duża większośc wybrała dlatego że musiała z przyczyn ekonomicznych. A czy to lubią....to już inna bajka, wydaje mi się że już nie taka różowa... tak mi się przynajmniej wydaje.

Gość DAGNA
5-10% TO NIE TAK MAŁO.

mało...niemało...oczywiście miałem na myśli te które same "wybrały" ten zawód, a nie zostały zmuszone ( porwane, sprzedane, itp )...

Gość szanujmy sie
Nie chcę nikogo potępiać, wiem, że czasy są ciężkie, nie każdemu w życiu wychodzi tak jakby chciał, ale myślę, że jeśli chcemy żeby ludzie mieli do nas szacunek to przede wszystkim powinniśmy go sami mieć do siebie. Dla mnie seks jest czymś potwornie intymnym i nigdy w życiu bym go nie sprzedała. Ale na świecie są ludzi nieśmiali i śmiali, delikatni i ordynarni i może nam się to nie podobać, ale zawsze tak będzie. Osobiście mam żal do prostytutek o danie mężczyźnie pomysłu że można kobiete kupić, że jest obiektem rozrywki, przyjemności na którą nie trzeba zapracować, ani się specjalnie skupiać, wystarczy mieć kase. O kobietę powinno się zabiegać, starać, adorować ją, szanować i kochać, a nie używać jak dmuchanej lali- nigdy. Błagam- nie pozwalajmy się tak poniżać