Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasjana333333

Bylam prostytutka

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmmm
z tego co wiem z kobietą nie dasz rady mieć dzieci:) Adopcja dla lesbijek też odpada:)

Gość DAGNA
DLA MNIE TO PRACA JAK KAŻDA INNA.JAK SĄ USŁUGI FRYZJERSKIE TAK SĄ USŁUGI SEKSUALNE.

Gość hmmmmmmmmmmm
a odpowiedz mi jeszcze na pytanie:) Czy to prawda co Lepper powiedział że prostytutki nie można zgwałcić?:P

Gość arussssikkkka
a tak zapytalam ile mniej wiecej zarabiasz na tydzien? i tak jestesmy anonimowi chyba mozesz napisac ?

Gość DAGNA
NAWET CIEBIE MOZNA BY BYŁO ZGWAŁCIĆ PRZYPINANYM NA PASKU.

Gość DAGNA
1200-1600 ZŁ.

Gość hmmmmmmmmmmm
wieć nie przesadzaj że to są dobre pieniądze:( szkoda słow

Gość arussssikkkka
Ok dzieki no to duzo nawet...Tyle zarabiaja ludzie za miesiac dla porownania...

Gość hipokrytyczna hogata
Ja nadal jestem prostystutka. I jak na razie nie zamierzam zrezygnowac. Wole zarabiac w ten sposob. Godziny spotkan ja ustalam. Pieniadze takie jak trzeba. Z glodu nie zdycham,a wrecz przeciwnie. Lubie poznawac ciekawych ludzi z klasa i odwiedzac luksusowe hotele.

Gość DAGNA
ARUSSIKA NIE SŁUCHAJ HMMMM.NIE WIE CO MÓWI.WSZYSTKO MOGĘ SOBIE KUPIĆ ALE ON TWIERDZI ŻE,TO JEST ZŁO BO PEWNIE JEST FANATYKIEM-KATOLIKIEM Z MOHEROWEJ ARMII.

Gość arussssikkkka
No dokladnie! Sama jestes dla siebie pania, robisz co chcesz...

Gość hmmmmmmmmmmm
a co na to wasze mamusie?:) zadowolone z kariery córci:P

Gość DAGNA
MOJA NIC NIE MA DO MOJEJ PRACY,TWIERDZI ŻE,TO NORMALNA PRACA JAK KAŻDA INNA I ZAWSZE MI POWTARZAŁA ŻE ŻADNA PRACA NIE HAŃBI.

Moja rodzina nic nie wie. I sie nie dowie. :D

Gość DAGNA
JA MAM TOTALNIE NA LUDZI WYJEBANE BO ONI CHLEBA MI NIE DADZĄ TYLKO OBGADAJĄ.

Ja to samo. Dokladnie tak jak Ty.

Gość dagmara123456
mysle ze ja tez moge siebie nazwac prostytutka spotykam sie z jednym facetem za kase mam 25 lat i 2 letnia coreczke ojciec malej jak sie dowiedzial zostawil mnie po 5 latach zwiazku nie szukalam milosci ani faceta wiadomo mam dziecko potrzebowalam kase pracuje ucze sie zyje jak normalny czlowiek spotykam sie z nim raz lub 2 w tygodniu wiem ze robie zle ale jak tylko skoncze studia to przestane sie z nim spotykac

Gość wira
nie boicie się zarazić

Gość dagmara123456
a was dziewczyny chyba rozumiem bo ja tez potrzebowalam kasy a znajomi czy obcy ludzie nie dadza mi przeciez kasy na dziecko

Ja tez jestem sama z dzieckiem. Nie mam normalnie nikogo, kto moglby pomoc. Toksyczne relecje rodzinne i tak dalej, chyba rozumiecie. Nie bede pracowac za marne grosze i harowac. Godzina seksu dziennie wystarcza na normalne zycie i potrzeby. Czasami mam pare godzin w jeden dzien i to mi odpowiada. Weekendy wolne, bo spedzam je z dzieckiem, bo tylko w tygodniu chodzi do szkoly.

Ja sie nie boje zarazic, bo stawiam na bezpieczny seks, zawsze z prezerwatywa. Nie nawidze seksu analnego i tego po prostu nigdy nie robie.

Gość dagmara123456
nawet chodz bys chciala pracowac to bys nie zarobila tyle zeby utrzymac swoje dziecko a jestesmy same wiec jest jedna pensja po prostu sie nie daaaaaaaaaa rodzinka mi pomaga ale w postaci opieki nad mala kiedy sie ucze lub jestem w pracy jestem im za to wdzieczna ale reszta jest na mojej glowie

Mnie nikt nie pomaga bo mieszkam za granica. Dobrze, ze corka juz chodzi do szkoly.

Gość dagmara123456
zycze ci powodzenia dasz rade ja tez

A jak dlugo juz to robicie?

Gość dagmara123456
ponad rok

Uhm, a ja zaczelam 7 lat temu, potem mialam dluga przerwe i wrocilam do zawodu. Probowalam harowac za marne grosze, ale ledwo co moglam porobic oplaty, a co z jedzeniem, ubraniami, zyciem? Corka rosnie, tez trzeba wszystko zapewnic. Wszyscy mysla, ze to tak latwa byc sama z dzieckiem. Potem tylko patrza i osadzaja, a sami by nie pomogli.

Gość xXxX Kajusia xXxX
Prostytutki nie można zgwałcić? Gwałt jest wówczas gdy klient nie płaci :D łał.... :D I czy im robi to jakąś różnice? I tak z własnej woli godzicie się spać z kim popadnie.... :)) Ja robię w "normalnej" pracy... i w życiu bym nie została prostytutką nawet jakbym miała pod mostem spać... :/ Ciekawe z czego będziecie się utrzymywać za kilka (kilkanaście) lat ... jak będziecie stare i "sflaczałe" :P No ale gratuluje pomysłu na życie... nie szanuje takich ludzi. Chociaż tolerancyjna jestem i zazwyczaj mało mnie obchodzi co kto i z kim robi w łóżku.

Gość DAGNA
DO XXX KAJUSI:SĄ KLIENCI O LUBIĄ STARE I ,,SFLACZAŁE",KAŻDY MA INNY GUST WIĘC NIE PISZ TAKICH GŁUPOT.