Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasjana333333

Bylam prostytutka

Polecane posty

Z glodu nie zdycham,a wrecz przeciwnie. Lubie poznawac ciekawych ludzi z klasa i odwiedzac luksusowe hotele. - widzę, że poziom myslenia zatrzymał się 13 roku życiu, kiedy dziewczynki marzą o luksusowych hotelach, pieknych szlafrokach... brawo!!!!! Lubie poznawac ciekawych ludzi z klasa i odwiedzac luksusowe hotele- ciekawy sposób n poznawanie świata

Gość DAGNA
DO FURIATKI:BĘDE ROBI CO BĘDZIE MI SIĘ PODOBAĆ.

Gość DAGNA
MAM WIĘKSZĄ WIEDZĘ OD CIEBIE.ZAJMIJ SIĘ LEPIEJ SWOIM ŻYCIEM.

Gość DAGNA
A TY SIĘ PONOĆ PIEPRZYSZ Z Z GOŚCIEM,FLEJA .KTOŚ U GÓRY TAK NAPISAŁ WIĘC ZAJMIJ SIĘ SOBĄ LEPIEJ.

Gość DAGNA
MAM NA CIEBIE WYJEBANE KOBIETO.BEZ KOMENTARZA.

więc napisze raz jeszcze, widzę, że wydaje Ci się, że wiem co robię... sorry dla mnie jesteś zerem, nic, tylko baniak na spermę - a nawet tym nie, bo facet sie w gumkę spuszcza... btw, jesteś bardzo mało inteligentną osobą... i jesteś zerem, społecznie obsraną istotą... i jeszcze myślisz, że się zajebiście w życiu urządziłaś...

Gość DAGNA
A TY JESTEŚ JEBANĄ MOHERÓWĄ,OBCIĄGAJ RYDZYKOWI.

ktoras napisala,ze wolalaby mieszkac pod mostem niz zostac prostytutka. ciekawe,czy zamieszkalaby tam razem z dzieckiem... strasznie latwo wam przychodzi osadzac innych.

co do furiatki to po prostu strach czytac jej wypowiedzi. podorzucalabys do ognia czarownicom,co?

A TY JESTEŚ J**ANĄ MOHERÓWĄ,OBCIĄGAJ RYDZYKOWI. - Ty naprawdę jesteś dość tępa.... już ci pisałam na temat mohera... i tego co o tym, myślę... nie trzeba byc katolem moherolem, aby potępiać prostytucję, no helloł, dziewczyno! Nawet klasyczny ateusz może miec swoje zasady moralne i może to mu się nie podobać. - moja wypowiedź po raz kolejny...

to tak jakbyście prace prostytutki traktowały jako alternatywę... "nie wyjdzie w A, pójdę do burdelu"... też nie wierzę, że laski pracujące w Roosterze nie znalazłyby pracy w innej knajpie... to po prostu trzeba mieć we krwi - nie ukrywajmy - to miałam na myśli kurestwo. Jest tysiąc możliwości zarobkowania... ale jak laska musi mieć 5 limitowanych wersji perfum od Chanel, to sorry, w bufecie jej tyle nie zapłacą. musi dać dupy...

od zaranie dziejow dzialala prostytucja,mozna wiec spokojnie (wreszcie) przyjac do wiadomosci,ze jej istnienie jest nieuniknione,a wiec z roznych-przeeeroznych powodow konieczne. a gdy chodzi o kobiety decydujace sie na to z powodu braku pieniedzy,to NIKT NIE MA PRAWA ICH POTEPIAC DOPOKI NIE WSKAZE IM INNEJ MOZLIWOSCI

jestes taka madra i wiesz wszystko o zyciu innych ludzi,co? znam wiele pozornie "porzadnych" kobiet,ktore sa wiekszymi kurwami niz niejedna prostytutka. no,ale uczciwe stawianie sprawy mniej jest szanowane niz hipokryzja.

taka jestes "dobra" a napierdalasz kamieniami ile wlezie.

jest uczciwsze niz zycie przy mezu ze wzgledu na pieniadze. a tak zyje zdecydowana wiekszosc przykladnych mezatek i mamusiek. w mniejszym albo wiekszym stopniu,ale mnostwo-gdyby byly szczere- przyznaloby,ze trwaja w zwiazkach,bo nie poradzilyby sobie finansowo same.

agais jest uczciwsze niz zycie przy mezu ze wzgledu na pieniadze. a tak zyje zdecydowana wiekszosc przykladnych mezatek i mamusiek. w mniejszym albo wiekszym stopniu,ale mnostwo-gdyby byly szczere- przyznaloby,ze trwaja w zwiazkach,bo nie poradzilyby sobie finansowo same. iii?