Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liluśka

angina ropna ---jak leczyc

Polecane posty

Gość Tstar
Nystatyna - przeciwgrzybicznie - z rozpędu źle napisałem :) Jak napisałem wyżej nie jestem zwolennikiem antybiotyków i sam się dzisiaj wahałem czy je przyjąć, ale ostatecznie zaryzykowałem, stanę się królikiem doświadczalnym na najbliższy tydzień :P

Gość ależ po co do lekarza
wiem na co podaje sie ta Nestatyne,ale po co brac antybiotyk i nestatyne ,bezsensu:)

a ja ostatni raz przyjmowałem antybiotyki ,jakies 20l temu i nie zamierzam juz nigdy do nich wracac:)

Gość Tstar
To co w takim razie proponujesz na angine? Koci Pazur ? hahaha

Koci Pazur tez moze byc,dlaczego ha ha ha???bo nie rozumiem

Gość Tstar
I tabletki za 120zł ?

Jakie tabletki za 120zł???jak juz cos piszesz to pisz wyczerpująco

Calivita to jest,a Vision??? to po pierwsze,stosowałes zapper moze????

Gość Tstar
Nie stosowałem, możesz rozwinąć coś na ten temat?

zapper jest to takie urzadzenie które zostało wynalezione przez Dr Clark,w niemczech otrzymało certyfikat urzadzenie medycznego klasy B,niszczy pasozyty rozrywajac ich błony komórkowe,mój rekord wyleczenia gardła to 4 min

Ojoj znalazłeś widze chyba jeden z najdrozszych na rynku ja za swój bardzo dobry płaciłem ponizej 300zł,ale gdyby i to okazało sie jeszcze dla Ciebie nie odpowiednie,podkreslam ze taki zapper słuzy przez wiele lat,to mam jeszcze w zanadrzu srebro nanokoloialne w miare tanie i tez bardzo skuteczne

Gość Tstar
Zatem jaki model zappera posiadasz? Gdzie można go kupić i czy angine można wyleczyć takim zapperem?

oczywiscie ze równiez i Angine spokojnie mozna wyleczyc takim zaperem ,nawet tasiemca mozna zlikwidowac to co tu mówic o anginie to mały Kazio dla kilera,ja kupowałem z certyfikatem z płynna regulacja i czestotliwości Dr Beca,do czyszczenia krwi i niszczenia wirusa HIV

Takze sam widzisz ,ze nie potrzebny mi ani lekarz,ani zaden syntetyczny antybiotyk,sa bardzo skuteczne metody,znacznie szybsze do leczenia sie i to nie tylko bakterii czy grzybów ale równiez wirusów,gdzie medycyna akademicka rozkłada rece:)

Gość Tstar
Rozumiem że nie korzystasz z usług NZOZ i nie jesteś częstym pacjentem/pacjentką przychodni. Ile raz w msc/ roku korzystasz z tego zappera i co udało Ci się nim wyleczyć lub kogo?

Gość ukryta reklama aparatu
przeciez ten aparat dziala na zasadzie czarow :D ludzie opamietajcie sie nie kupujcie tych rzeczy i specyfikow homeopatycznych bo to jedno wielkie naciagactwo. gdyby te rzeczy leczyly to szpitale bylyby niepotrzebne.

Wogóle nie korzystam z porad lekarskich ,bo nie sa one dla mnie wiarygodne,wszelkiego typu stany zapalne obojetnie w jakiej czesci ciała,zapalenie zatok ,zapalenie gardła stany zapalne kostne,miesniowe,zatrucia zóładkowe i wile innych jak ropnie,candida albinos

No włąsnie dobrze napisałeś ukryta reklama aparatu,szpitale byłyby niepotrzebne,a szpitale chca byc potrzebne bo tam sa grube pieniadze dlatego włąsnie ludzie opamietajcie sie!!!!!!!!!!!!

A poza tym ja nikomu nie karze kupowac zappera,ktos mnie pyta wiec odpowiadam,dziwne to czary jak mi goraczka spada z 37,5 do 36,6 po zastosowaniu zappera,jak czegos nie wiesz ukryta reklama aparatu,to sie nie wypowiadaj,ja sprawdziłem jego działanie dokładnie ,wiec z cała odpowiedzialnościa wszystko tu opisuje co zreszta opisuje Dr Clark w swojej ksiażce "Kuracja Życia"

Ale jak ktos nie chce kupowac zappera moze kupic sobie srebro Nanokoloidalne o czym równiez pisałem,wiec jaka to reklama aparatu?????

Gość Tstar
Ile czasu potrzeba na zbicie gorączki? I jak bardzo jesteś uzależniony od zappera. Tzn jak często go włączasz?

Ja nie jestem uzalezniony od zappera,poprostu jak jest potrzeba to go stosuje,a jak nie ma takiej potrzeby to nie stosuje po skonczonym zabiegu goraczka spada o ok 1 st

Gość jaki system operacyjny ?
bzdury piszesz pewnie sama sprzedajesz te aparaty gdyby one dzialaly to same by sie reklamowaly. jeden cudownie uzdrowiony bez lekow przekonalby do tego wszystkich znajomych w 10 lat caly swiat by sie nimi leczyl :D kierujac sie logika mozna stwierdzic ze to nie dziala przeczytaj zasade na jakiej to niby dziala :D zasada podobna do tej ktora kieruja sie szamani w afrykanskich plemionach z leczeniem ma tyle wspolnego co wyganianie zlych duchow. chwytasz cudowne koncowki aparatu i jestes zdrowa :D a goraczka jest potrzebna to dzieki niej organizm zwalcza infekcje bez temperatury sie nie wyleczysz tylko infekcja sie poglebi. to podwyzszona temeratura stymuluje reakacje obronna.

Gość Tstar
Jak długo masz tego zappera? I jak to działa z tymi rurkami? Do nadgarstków się je przyczepia?

jaki system operacyjny ?,taaaak,a zyj sobie w nieswiadomości i komontuj na swój mały mózdzek,i sama jestes przykładem jak mozna Cie przekonac???skoro Ty we wszystkim widzisz podstep????dlatego mimo ze aparacik jest bardzo skuteczny i o szerokim spektrum działania,nie sprzedaje sie bo wiekszosc czai podstep i porównuje z szanizmem,który jezeli jest fachowy Tobie przydałby sie napewno:D

Gość jaki system operacyjny ?
podczep sobie do jajek to cudowny aparat prad przebiega przez cialo i niszczy tylko te zle komorki a dobre zostawia w spokoju :D

I tak to juz jest,tak to jest "jaki system operacyjny ?",wszyscy jestesmy jednościa