Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sol Angelika

SAGA O LUDZIACH LODU czyta ktos ?

Polecane posty

Gość Sol Angelika

jest ktos w trakcie czytania tej wspanialej sagi ?

Gość a po co nowy temat skoro
jeden juz jest?

Gość Sol Angelika
nie wierze ze jestem jedyna osoba w Polsce ktora co piatek o 7 rano biegnie do kiosku po nowy tom ?????

Gość ja biegnę o 7.10
:)

Gość Sol Angelika
bo tamtem temat jest inny jest o tym kto ma e booki do przeslania nie satysfakcjonuje mnie czytanie tego na jaki adres wyslac i czy doszedl mail czy nie , czy mozna sciagnac ze strony wsztystkie tomu czy 4 i 9 nie po to ten temat

ja chciałam to kupować... ale totalnie zapomniałam 😭, zresztą i tak krucho u mnie z kasą... w końcu to jest kilkadziesiąt tomów...

Gość Sol Angelika
kilkadziesiat tomow ???????? jezu az tyle ??? ja juz jestem uzalezniona 😭

Gość zastanawiające too
no wlasnie- o czym to jest? Bo tyle tutaj topikow o tych ludziach ze nabiera mnie chec. Ale nie sprobuje poki si nie dowiem jakis szczegolow;]

Gość Sol Angelika
o rodzie przekletym , o wspanialej mielosci zapewniam Cie ze wciagnie strasznie Tengel Zly zawarl pakt z diablem i ........... :D

Gość Sol Angelika
czasami cieplo w majtkach ... takie sa opisy ze ho ho ho kazda kobieta kocha takie ksiazki , to nie jest nudny harlequin

Gość zastanawiające too
ale to takie przede wszystkim milosne opowiesci?

Gość kaczka pstra
czytałam to wieki temu. To jest jesli się nie myle 47 tomów, wszystkie miałam z biblioteki.

Gość Sol Angelika
ja jestem na 5 tomie ale tak sie uzaleznilam ze nie moge zasnac zanim nie przeczytam choc kilku rozdzialow ! jaka jest ta saga pod koniec ? albo w trakcie ? pamieta sie na koncu jeszcze o tengelu i silje ? czy zapomina sie te wszystkie imiona ? powiedz mi blagam co z tym dzieckiem |Snnivy i Talarda ?Ten potrór ktory przy swoich narodzinach rozerwal Sunnive ?

Gość Sol Angelika
To jest o potomkach LUDZI LODU o ich zyciu , problemach i MILOSCIACH wspaniale opisane wszystko co ciekawi ...a milosc Tengela i Silje jest cudowna ! Takie budujace i mile w dzisiejszych czasach zdrady i klamstw poczytac chociazby o tak wielkiej milosci

Gość kaczka pstra
Pamieta się o nich póżniej. Tengel Silje i inni przodkowie rodziny są wspominani przez potomków, a potem nawet są widziani jako duchy przez 'wybranych'z rodu. Dla mnie całą sagę czytało się prawie jednym tchem. Co prawda były tomy rewelacyjne jak i te gorsze, ale w sumie całość-niczego sobie. Dobra rozrywka i odpoczynek.

Gość kaczka pstra
A ile juz tomów wyszło? To chyba Fakt promuje?

Gość juicy j
tym synem byl chyba kolgrim prawda? czytalam dawno temu:) ale jego losy nie beda ciekawe,z tego,co pamietam.bedzie mial przyrodniego brata,takiego milutkiego i zechce go zabic.a dalszych czesci juz w ogole nie pamietam..

Gość Sol Angelika
one sa w kioskach wiec jak podejdziesz to pewnie beda miec , bo kioski ich nie zwracaja po tygodniach tak jak zwykle tygodniki ... wyszedl juz 5 tom ale tych tomow jest 15 one sa jakies takie ... skodnensowane :) polecam goraco ZACHECAM

Gość Sol Angelika
juicy dzieki wielkie :) znikam do czytania

Gość soll...
Ja jestem na 30 tomie :D A całą Sagę czytam po raz trzeci. Książek z Faktu nie kupuję bo podobno ma być tylko 15 tomów :o Ebooki sobie czytam ;) Trochę ciężko przestać, wczoraj czytałam do 2 w nocy a tu sesja za pasem. Jeszcze tylko 17 tomów :/ Ostatnie tomy za bardzo mnie nie kręcą, takie naciągane na siłę.

Gość Amisty
Zgadzam sie, ze ebooki fajniejsze. Pozatym ostatnie tomu naciągane jak nic.... pozatym fajne , mroczne ale troche przewidywalne. Ale przeciez o gustach sie nie rozmawia.

Czytałam jakis czas temu, przerwałam na dwudziestym któryms tomie, bo zaczelam sie nudzic.....ale chetnie bym poczytala znow.Chcialabym przeczytac kiedys calosc :) a z tego co wiem to tomow jest chyba ponad 50 :D

Napewno wydadzą calość.Zrobią dwumiesięczną przerwę i będą dalsze tomy.Też się kiedyś zaczytywalam się tą sagą.Wiem,że była wydana kontynuacja coś z czarownicą w tytule głównym.W tej drugiej seri wszystko krążyło wokól Nataniela.On wystę puje pod koniec sagi o ludziach lodu.Zostal aniołem i pomaga innym czlonkom rodziny.Całośc kończy się w czasach wspólczesnych.Fajnie się czyta.

Nataniel nie został aniołem :-( On po prostu stracił swoje nadzwyczajne umiejętności jak się wszytsko pokończyło. Nie będę Wam pisać jak, bo stracicie przyjemność czytania. Kolejnymi książkami Margit Sandemo jest \"Saga o czarnoksiężniku\" (15 tomów) oraz \"Saga o Królestwie Światła\" ( 20 tomów). Są tutaj postacie z Sagi o Ludziach Lodu , ale cała historia dotyczy juz zupełnie innych ludzi, inne czasy itp. Wg mnie \"Saga o Królestwie Światła\" jest chyba najlepsza :-)

Gość jolanta23
czytalam sage o ludziach lodu,czarnoksiezniku i krolestwie swiatla.saga o ludziach ma 47 tomow.jest niesamowita.

Gość Alexiel
Hej! Ja uwielbiam Sage o Ludziach Lodu. Jest świetna. To własnie między innymi autorka tej książki natchnęła mnie do pisania własnych opowiadań. Przeczytałam wszystkie tomy już pare lat temu a w zakamarkach swej małej domowej biblioteczki mam wszystkie tomy. To zasługa mojego przyjaciela Kapusty (arivato Lukas-san).

Gość Eizabeth
Saga o ludziach lodu jest cudowna, tylko nie wiem ile tomów wypuści fakt. Narazie jestem w 21 tomie i niemogę doczekać się następnych.