Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sol Angelika

SAGA O LUDZIACH LODU czyta ktos ?

Polecane posty

jezeli ktos moglby mi wyslac czesc sagi pt milosc lucyfera,bede wdzieczna.zaplace.interesuje mnie tylko ksiazkowa wersja!piszcie na maila.

Gość miłosniczka ludzi lodu
http://chomikuj.pl/askapelaska23 e-book jak bys chciala mam :) książkę też ale nie dam :) cała kolekcję mam :) suuuuuper jest

Gość miłosniczka ludzi lodu
hej a saga o czarnoksiężniku i saga o królestwie światła godna polecenia??? zastanawiałam się nad kupnem bo czytałam 1 część nie pamiętam której ale zbytnio mnie nie zachwyciła ...

Gość katarzynaa
jak ktos chce kupic całą serię Sagi o Ludziach Lodu to niech do mnie napisze na gg 6885378

Gość scarlet1976
KIedyś przeczytałam 2 razy całą serię.Raz w średniej szkole.potem jak pracowałam pare lat temu.Fajne było ale te końcowe tomy to juz taka lipa trochę, naciągane , już takie do przesady fantasy,Uwazam jednak ze młoda osoba powinna przeczytać bo tam są takie mądre przesłana,nauka tolerancji itp.W tamtym rokuczytałam

Gość villandria
witam jestem fanka sagi o ludziach lodu

Ja mam całą Sagę już od jakichś 10 lat i wracam do niej kilka razy w roku.Znam ją praktycznie na pamięć:)polecam wszystkim!

Gość Jennysia
Witam wszystkich fanów SoLL ! Jestem osoba która nie przepada za czytaniem ksiazek mimo to Ludzie Lodu strasznie mnie wciągneli w ich fantastyczne historie ! Przeczytałam 39 tomów ! Jeszcze 10... Poczatkowe tomy są niesamowite... wciągają i pochłaniają człowieka, niestety trzeba stwierdzic ze tomy przy koncu sa niekiedy dosc nudne i niektore historie sa podobne do poprzednich. Kiedy czytałam początkowe tomy to strasznie przeżywałam to wszystko... a kiedy umarła Silje i Tengel nie mogłam powstrzymać łez ! Bardzo podobały mi sie ksiązki dotyczące Vilemo, Heike'go, no i oczywiście założycieli tego nadzwyczajnego rodu. Polecam wszystkim tę książkę !!

Czytam już po raz drugi całą sagę:) Nigdy w życiu żadne książki mnie nie wciągnęły tak jak SoLL. I myślę, że wiele razy jeszcze będę wracać:) Tylko może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego najbardziej podoba mi się historia Mattiasa i Hildy, a przecież tyle jest innych( nawet lepszych):D? Pozdrawiam czytelników SoLL🌻

Gość Villemo _ 15
Czy ktoś czyta? no jasne ja to jak poparzona lecę do biblioteki gdy tylko skończę jakiś tom czytać. Teraz jestem na 27. Uwielebiam tą książkę, zmieniłam sie pod jej wpływem... Jestem bardziej uczuciowa i wierze w wiele więcej rzeczy... Kto wie może kiedyś tacy ludzie istnieli... Gorąco polecam tą książkę. Pozdrawiam wszystkich fanów kocham was ;)

Gość dora93
obecnie jestem na 25 tomie polubiłam Tulę ciekawa jestem jak skończy się ten tom Pozdrawiam wszystkich czytających:)

Gość margolo
czy nikt tu już nie zagląda?

Gość margolo
cudowna seria towarzyszy mi już chyba15 lat. polecam wszystkim

Gość Muse
fantazja86 podałabyś te audiobooki? ;)

Gość Alisz84
Witam mam cala sage na e-bookach jezeli kogos interesuje pisac to przesle moje gg 7200972 Pozdrawiam Alicja

Gość Alisz84
Mam rowniez inne ksiazki Margit Sandemo

Gość ps.wloska
a nie wiecie w jakiej gazecie teraz bedzie do kupienia cała saga?? bo słyszałam o reklamie ale nie wiem jakiej gazety....

Gość jankes340
ma ktos sage w wersji audio??? szukam od dluzszego czasu i nie moge znalesc

Gość Villemo_15
Niedawno przeczytałam całą sagę. Ta saga jest niesamowita polecam ja każdemu. Na ostatniej części to beczałam, ale cóż wszystko się kiedyś kończy. Pozdrawiam fanów ; *

Gość liwia1.18
Hej wszystkim!Witam was najserdeczniej kochani fani Sagi o Ludziach Lodu!:):)Piszę w dwóch sprawach: -Po pierwsze chciałabym was zaprosić na forum: www.sagaoludziachlodu.socjum.pl -Po drugie po to by tak sobie napisać xD SoLL jest dla mnie jak życie!Nie znam lepszego narkotyku,nic tak nie wciąga,kocham te książki!Mam dużo lubianych przeze mnie bohaterów,ale najlepsi to: Ulvhedin Ingrid Cecylia Dominik Elisabet Hilda Vinga & Heike Villemo & Dominik Shira Targenor

Ta cała Sandemo opowiadała w jakimś wywiadzie, że została dwukrotnie zgwałcona w dzieciństwie, widuje często duchy, itp. Trochę się dziwię, że jeśli to prawda, tak często pisała o podobnych sytuacjach... Chyba rzeczywiście była trochę stuknięta. A sagę czytałam kiedyś i dobrnęłam do trzydziestego któregoś tomu... Klimat ma rzeczywiście świetny, ale pod koniec to już nie to... No i szkoda, że te jej postaci są psychologicznie nierealne - strasznie płytkie.

Gość Villemo_15
Uważam, że jeśli ktoś pokochał całą sagę to nawet ostatnie części będzie kochał. Dla mnie każda część była wspaniała, a nie tylko 30 pierwszych. Już trochę czasu minęło jak przeczytałam całą sagę, ale i tak cały czas o tym myślę, nie potrafię zapomnieć o Sol, Vanji, Dominiku i Tengelu Dobrym. Pozdrawiam wszystkich

Gość Ella551
Hej! Kupuje ktoś obecnie Sagę? Chodzi mi o tę wersję, którą wydaje Fakt. Zastanawiam się, w jakie dni się ukazuje i który teraz tom będzie w sprzedaży..? Bardzo proszę o odpowiedź :)

Witam wszystkich. Przeczytałam wszystkie części Sagi o Ludziach lodu jest po prostu super ale poszukuję Sagę o Królestwie Światła przeczytałam już 10 części ale nie mogę dostać reszty od nr. 11-20 Jeśli ktoś ma to proszę o przesłanie mi . Z góry dziękuję. Joanna11977245@interia.pl

Gość lirael
Jeśli są tu jacyś fani SoLL to serdecznie zapraszamy do grona wiedźm! ;] www.sabatwelistrand.pl

Gość szukam audiobooka .....
jakies 5 lat temu przeczytalam Sage, super, chcialabym do niej wrocic, ale mam tak malo czasu, wiec postanowilam poszukac audiobooka tej ksiazki, niestetyy jest tylko na chomikuj.pl ale glos elektroniczny do bani, nie da sie sluchac, moze ktos z was wie, czy jest audiobook czytany przez lektora dzieki

Gość stefansqn
Czy będąc chłopakiem wypada to czytać, czy to taka kobieca literatura raczej?

Gość kalafiorek...
pamiętam jak na wakacjach czytałam, niesamowita magia i to że książka się nie kończyła, ale trwała i trwała ...