Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a moj maly

moj edziecko nie umie skonczyc jesc 4 tg - po czym poznac ze jest najedzony i za

Polecane posty

Gość a moj maly

syn ma 4,5 tygodnia i jesli nie zasnie przy cycku to nie umie skonczyc jesc, po ok 5 min ssania pokarm leci mu ustami i tak jakby nie nadazxal lykac, dlawi sie... a jak zabieram cyca to ryczy... potem intensywnie mu sie ulewa... po czym w takim razie stwierdzic ze dziecko ma juz dosc\/> poki co on by rzygal i jadl i jeszcze sie nie zdarzylo zeby odmowil cyca lub sam przesal jesc

Gość mirelllaa
boshe....skąd ja to znam :O moja córa tez wiecznie była uwieszona na cycku....ale to juz minęło bezpowrotnie...uffff!!!! nie zazdroszcze i cierpliwosci zycze :-)

Takiemu maluchowi na zawolanie się cycuszka daje.Nied chodzi głównie o to aby sie najadl-tyko o bliskosc twojej osoby MATKI!

Gość jusiek
moj synek siedział przy cycu po 5 godzin tak robił w nocy . W dzien tez nie było lepiej jadł,spał i ryczał bo znowu głodny. Dużo cierpliwosci życzę j.w

Gość a moj maly
ja rozumiem ale problem w czym innym- on po 1 nie sygnalizuje ze jest glodny... po 2gie nie sygnalizuje ze jest najedzony i caly czas ssie jak juz go dostawie a potem rzyga z przejedzenia

Gość jusiek
a to ciekawe? Nie wiem jak ci poradzic

Ja bym odstawiła jak widzisz ze juz mu wypływa bokami. Nie sie troche podrze, trudno. Spróbuj uspokoic i najwyzej przystaw za jakis czas ponownie jak nadal płacze. Moja mała jak ma juz dosc to zaczyna sie denerwowac przy cycku , pije i wypluwa , złosci sie i płacze, ale pije. Musze ja wtedy odstawic i troche poprzytulac i jest spokój i za chwile zasypia.