Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalka Laleczka

CzyWyfaceci tak macie?

Polecane posty

Gość Lalka Laleczka

Odkrylam to, ze moj facet prowadzil rozmowy z jakimis laskami na czacie, umawial sie z nimi na sex od jednej wzial nagie zdjecia, ale powiedzial, ze nie mial zamiaru wcale sie z nimi umawiac i ze tylko tak gadal. Czy mozliwe jest tylko takie gadanie dla nakrecenia sie?

Gość Lalka Laleczka
No, ale umawiac sie konkretnie z dziewczynami, albo planowac spotkanie i wcale sie nie umawiac?? Tako wystawiac je??

Gość Lalka Laleczka
Ale po co to robic jak sie ma dziewczyne?? Po co??

my tak mamy niestety lubimyto na czacie wszyscy sie wystawiają na okragło ja z czata spotakłem sie z 3 dziewczynami z 2 był sex ale wiekszośc wystawiła mnie dlatego ja je też wystawiam lub po prostu jestem ostrożny

Gość Lalka Laleczka
Nie jestem dziewczynka a nick nie swiadczy o tym, ze jestem jakas pusta lalka.. Widzisz ale z 2 byl sex i ja sie boje ze u niego tez moglo dojsc do czegos :(, ze to nie bylo tylko glupie gadanie tak jak on twierdzi.

Gość Luiis
Jajk dupcia chętna, to i seks będzie ... To tylko kwestia czasu, A jak się rozkręci .... UUUUh, będą wióry latać. Wystarczy rzucić propozycję, a już tuzin lasek dupcię nastawia ... Fajowy ten net!

Wszystko zalezy od dziewczyny i od wyczucia samego faceta jak się z kilka zary sparzy to się nauczy a nauka przychodzi z czasem wiec bądz ostrozna bo i apetyt przychodzi w miarę jedzenia

Gość Lalka Laleczka
No wlasnie jestem ostrozna. "takiego sobie wybralas"- wiesz jak patrze na niego to nie moge uwierzyc w to, ze on tak robic, nie jest lovelasem a ja jestem jego pierwsza partnerka seksualna. Nie wiem dlaczego mi to robi, zle sie z tym czuje :(

ale w sumie jak chcesz mu pokazać ze nie powinien tak robić to tez zacznij flirtować i obróć to w żart zobaczymy co zrobi moze zrozumie ze tak nie powinien a chetnych facetów znajdziesz pełno no choćby ja!!!

Gość Lalka Laleczka
Ale wiesz mnie nie interesuje takie cos. Nie bede z nikim flirtowac jak w zwiazku jestem. Bo aj jestem fair w 100%

no skoro taka chcesz byc uczciwa to tylko czekaj az chłopak pójdzie na \"lewiznę\" i ci rogi przyprawi a tobie zostanie twoja uczciwość

Gość Lalka Laleczka
Nie bede czekac na to, nie ma mowy, zreszta ja nie potrafie z kłamca zyc. Topik zalozylam, aby wiedziec czy faceci robia takie numery, ale tak naprawde nie umawiaja sie z tymi panienkami.

no pewnie że się umawiaja i to masowo wystarczy żucic temat a sie dzieje i to dużo najperw gadka potem wymiana foto a potem spotkanie jedno drugie a potem sex i tak jest wszędzie skoro spotykaja się ludzie o tych samych zainteresowaniach i dorosli którzy wiedzą po co się spotkali i chca tego więc czemu nie???? ehhh mloda jesteś i nie znasz jeszcze życia cóż doświadczy cie ono oby nie zbyt bolesnie!!!

Gość Lalka Laleczka
mrdomell rozumiem, ze sie umawiaja, ale chodzilo mi to czy ktos moze tylko pisac, umawiac sie a tak naprawde nie przychodzic na spotkanie>? Mnie juz boli sam fakt takich rozmow mojego chlopaka,..

Gość ech napisz do niego na maila
z innego kompa,umów się znim na gg,pogadaj,bądź otwarta na wszystko i zobaczysz wtedy :classic_cool:

Gość pseudonim123
Może obawia się, że jesteś dla niego za dobra - że prędzej czy później znajdziesz sobie Kena jakiegoś, skoro jesteś taka laleczka i szuka koła ratunkowego?

Gość Lalka Laleczka
On wie, ze nie odeszlabym od Niego bo Go kocham, On podobno tez mnie mocno kocha. Oczywiscie jak sie dowiedzialam to plakał jak dziecko, wogole chcial sobie cos zrobic. Mowil, ze to wszystko jest nieistotne, ze on tylko tak gada, ale po co to nie wiem. moze on jest jakis zboczony.

Gość pseudonim123
Może. Zapytaj czy możesz siąść sobie z nim przy komputerze i patrzeć jak rozmawia - że niby też chcesz sobie tak dla jaj to porobić. W końcu jak Cie kocha to chyba Ci ufa i na odwrót. No, a jak szuka łodzi ratunkowej to go olej.

Gość Lalka Laleczka
Łodzi ratunkowej nie szuka na pewno, bo on nigdy by mnie nie zostawil. Zarzekal sie tez, ze nigdy by nie zdradzil, wogole nie wyobrazam go sobie w takiej sytuacji... Nie pasuje to do niego kompletnie.

Gość pseudonim123
A może jesteś jego pierwszą i po prostu go troche korci jakby to było z inną?

Gość Lalka Laleczka
Własnie jestem jego pierwsza. Nie wiem czy posunal sie do zdrady, mowi, ze nie i ze nie chcialby z inna sie kochac, bo pierwsza dziewczyna jest najwazniejsza. Moze tak rozmawia po to zeby sie zaspokoic psychicznie, nie mam pojecia.

Gość Lalka Laleczka
a powiedzieć mu że spałam z jego wujem Stanisławem ? jest wyrozumiały ...:) wszystko w rodzinie zostanie czy sie myle ? co sadzicie ?

Gość Tynkaa
Nic się nie martw, faceci często tak robią. Niby to się umawiają a w ogole nie zakladają, ze się pojawią. Zwyczajnie z nudow. Wprawdze facetem nie jestem, ale powiem Ci, ze sama tak robilam, albo w ogole się za faceta podawalam i oczywiscie wszystko dla zartu, tyle, ze w pewnym wieku to jest taka 'dziecinada' dziwne, ze z tego nie wyrosl. Chyba, ze rzeczywiscie chcial się spotkac na boczku. Ze fotke wziąl to najmniejszy problem, bo kto by nie wziąl?! pogadaj z nim jeszcze i będzie good. Poza tym wiesz jak to jest..Męskie ego rosnie ..ocena podbudowana..co to on nie moze..ecc. tak to leci zwykle u facetow. za malo go moze rozpieszczasz.

Gość realnie i rozsadnie
laleczko , jak sie jest w zwiazku to kompa uzywa sie do sciagania shreka 3 , a nie do pogaduszek z innymi laskami, na to moga sobie pozwolic syngle, i stare kaktusy jak moj sasiad. Kombinuje sobie wyjscie awaryjne, i zaniedlugo pusci cie w trabe

Ja juz nie wiem co mam o tym sadzic. Do tego on jest taki slaby psychicznie, ze dzisiaj jak mowilam, ze to chyba koniec to zaczal sie zanosic placzem i sie trzasc caly, mowil, ze odcina neta w domu i do mnie sie wprowadza tak jak wczesniej planowalismy i co ja mam teraz robic to nie wiem, bo nigdy tego nie zapomne.