Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MMilenkAA

Dziewczyny co myslicie o tej sukience na slub cywilny?

Polecane posty

Cześć!Co myslicie o tej sukience na slub cywilny ? http://www.allegro.pl/item202654812_papilio_no wa_piekna_oryginalna_suknia_. Mam 18lat i chciałabym poznać wasze zdanie,czy pasuje ona do mojego wieku? Chciałab podziekować wszystkim dziewczynom,które mi udzieliły rad i nadal udzielają,jesteście naprawde super,fajnie,że są osoby,z którymi mozna narmalnie popisać

jest piękna i z klasą :) ale kosztuje czapkę pieniędzy :(

Gość mandaryneczka.
a ja jestem z siebie dumna bo to ja wyszukałam ta suknie i wkleiłam link na tym topiku: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3484306 cieszę sie , że ci sie spodobała, sama miałam slub cywilny i gdyby ta suknia była wtedy dostepna to pewnie bym się skusiła :-)

Gość nu nej
dla panny mlodej tak. dla goscia lub swiadkowej nie. wiem, ze sluby teraz drogie jak nie wiem co, ale cena mnie zabila...

Tak to ja mam być panną młodą,ale czy ona pasuje do mojego wieku? Dziekuje Mandaryneczka,to prawda to Ty ją znalazłaś,jest super. Za jakis czas bierzemy kościelny i wyedt włoże białą i dlatego na cywilny chciałabym inną niz biała,ale czy pasuje w moim wieku?

mmilenka🌻 jest piękna o takiej sama marzę na swoim ślubie, życzę powodzenia i duzo szczęścia... pozdrawiam

Gość no ewentuaslnier
Piękny dół, kiepska góra. Do Twojego wieku na pewno pasuje.

Gość
Super sukienka na ślub cywilny :)

Gość boszzzz
sukienka ladna, ale za tyle forsy to mozna na fajna wycieczke pojechac :D :D

Gość boszzzz
no i skad wiecie, ze taka sukienka z allegro bedzie dobrze lezec (bez przymierzenia) i bedzie dobrej jakosci (material i wykonanie). Bo z wygladadu to faktycznie jest sliczna. ciekawe, czemu niktorzy ludzie chca miec 2 sluby ...

Gość JoCelin
Subtelna, z klasą... tylko ze to takiej chyba trzeba miec tez niezła figurę ;) Ale bez obaw, 18-tki zawyczaj je mają ;) Życzę samych sukcesów i pięknego ślubu