Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fickander

Bo kobieta swoje miejsce znać musi

Polecane posty

Hehe, ona mnie kocha kobieto, rozumiesz to? O tym że mam sporą kasę na koncie dowiedziała się jak już ze sobą byliśmy. Myślisz że na kasę poleciała? Z taką idiotką to ja bym się nie zadawał. A jeśli chodzi o te prace domowe, to chyba normalne że nie będę z jakimiś szmatami latał i podłogi zmywał. To należy do kobiety, tak samo jak pranie czy gotowanie. Ale jak trzeba będzie naprawić pralkę czy zamontowac żyrandol to chyba normalne, że zrobię to ja. Podział ról musi być, a kobieta powinna zajmować się swoją działką, jak na kobietę przystało.

Gość alusia83
a te skarpetki co maja byc czyste to zbiera po tobie czy wrzucasz do kosza?:D

do ergsthdfyb v: przecież niewykluczam tego że z czasem się zmieni. Przecież nie jestem tyranem. Chodzi o to , że nauczyłem się tego że przez pierwszy rok związku trzeba pokazać kobiecie kto tu rządzi. I tyle. Potem można się pomalutku naginać, ale wtedy kobieta już wie, że nie jestem żadnym włazidupkiem. Proste.

Gość sloneczko....
W sumie to moj maz ma takie zycie, bez stawiania mi zadnych warunkow. O faceta trzeba dbac... O siebie tez! Wcale nie chce, zeby moj maz byl przy moich spotkaniach z kolezankami, on rowniez ma prawo do wyskoczenia gdzies z kumplami ( rzadko z tego korzysta majac okazje poszalec ze mna). Oboje prowadzimy intensywne zycie zawodowe, ale nie wyobrazam sobie, zeby moj mezczyzna po przyjsciu o 22 wieczorem z pracy mial prac swoje skarpetki i gotowac mi kolacje. Ja wracam do domu o 19, odpoczywam i zabieram sie za gotowanie czegos co oboje lubimy, lub zamawiam cos z dostawa do domu. Biore relaksujacy prysznic, maseczke..cos dla siebie... Nie martwie sie jak niektore kobiety, ze maz bedzie szukal innej dziewczyny, tutaj ma pania domu, dame i kchanke w jednym. A jego znajomi z pracy poznajac mnie mowia: E. ciagle o Tobie opowiada:)

Gość zoola
podział ról? Ty jakiś odjechany jesteś . ja sama montuje zyrandol i faceta do tego nie trzeba! Powalony jestes ! Zmywa mi zmywarka a pierza pralka . prasuje wynajeta pani , która przy okazji sprzata. Ja jestem od tego żeby 1. realizowac się zawodowo, 2. być piekna , 3. być zadowolona, 4, rozwijac swoja pasje, 5. być kochana, 6. byc przedmiotem zazdrości kolegów.

Kolega pisze dosadnie co mysli ale ma rację. Jak jesteś za dobry od początku dla kobiety to ma cię w d... Łatwo wejść pod pantofel, a potem ciężko wyjść. Dobrze chłopie myślisz. Ja też dla poprzedniej dziewczyny byłem za dobry i mnie olała. Kobiety tylko tak tutaj piszą a tak naprawdę lubią dominujących facetów. I taka jest prawda.

fickander, jak się podzielicie obowiązkami jak Twoja kobieta zacznie pracować? :)

Gość alusia83
w zwiazku przeciez o to chodzi zeby kazde z partnerow sie realizowalo, niczego sobie nie narzycajac. To juz jest jakas chec przywodztwa!! a pzeciez nie o to chodzi

zoola nie żaden odjechany tylko zwolennik konserwatywnego modelu rodziny. I tyle. Dlatego nie mógłbym być z kobietą \"wyzwoloną\". Raz na taką trafiłem i się przejechałem. Poza tym co to za kobieta co pralkę naprawia czy grzebie w elektryczności? Jak to powiedział pewien pan - to nie kobieta, tylko kobieton.

Gość alusia83
:))))))))))))))))))))))))) kupa smiechu nie wytrzymam

sheenka: mojej kobiecie do pracy się nie pali, ale jak będzie trzeba to pójdzie do takiej, gdzie będzie w domu na czas, tj. przed 16. Ona nie musi się realizować zawodowo, nie jest to jej do niczego potrzebne.

Gość plant a plany
moj facet przez rok mial takie zasady jak ty , a teraz po 4 latach zamieszkiwania mam milego pantofelka ale z charakterem !!!!!1

Gość alusia83
CZLOWIEK NIC W ZYCIU NIE MUSI WSZYSTKO TO CO ROBI TO ROBI BO --CHCE!!1

Doktorze, kaftan bezpieczeństwa dla tego pana proszę!!!!!!!! Jesteś po prostu śmieszny. Rodzynek się trafił. Nawet nie chcę mi się tego komentować! Żałosne, po prostu żałosne jest twoje podejście do kobiet!!!!!!!!!

buuuuuuaaaaaaaaaahhhhhhhhaaaaaaaaaaahhhhhhhhaaaaaaaaaaa ale sie uśmiałam czytają ten wstęp a nie trzasnęła drzwiani 2 minuty pózniej jak jej to powiedziałeś jeeeeezzzzzzzzzuuuuu ty musisz być zdrowo rąbniety chyba ci sie epoki pomieszały koleś

Gość alusia83
owinales ja sobie wokol palca i uzalezniles od siebie dlatego z toba jest, jak jej ktos uswiadomi co z nia wyprawiasz i jaki z ciebie despota to cie zostawi

Problem w tym, że to wy same swoim zachowaniem powodujecie że faceci potem tak was traktują, tzn. że maja ochotę trzymać krótko. Jesteście teraz zbyt \"wyzwolone\" i facetom to nie pasuje. Natury i biologii nie da sie oszukać, od zawsze samica była w hierarchii niżej od samca - i w przyrodzie i w społeczeństwie. Ja się już na was poznałem, dlatego szukałem takiej kobiety, która za bardzo się nie wychyla i nie szaleje. Ona jest bardzo skromna, w przeciwieństwie do większości.

Gość alusia83
slyszales kiedys cos tkiego jak "Rownouprawnienie plci"??? najwyrazniej jeszcze nie

Gość alusia83
na szczescie lata piecdziesiate mamy juz za soba:D

hehe, bardzo dobry pomysl, troche przerysowany, ale sedno jak najbardziej celne ;] jest takie powiedzenie, ze jak Kobiecie za dobrze, to Jej sie w d*pie przewraca ;] To chyba z Waszego powodu, kochane Panie takie przyslowie funkcjonuje ?:D fickander, tylko nie zapominaj o Jej ubostwianiu :) a wszystko bedzie dobrze ;)

Wiesz, to może Twoje zdanie. Co będzie kiedyś ? Czas pokaże. Laska będzie siedzieć w domu, będzie prać, gotować. Co będzie w syt. gdy Ciebie zabraknie, jak sobie w życiu poradzi? Pomyśl o tym. Jeśli naprawdę ją kochasz nie mów w ten sposób. Dla jej własnego dobra, powinieneś chceć żeby pracowała. W dzisiejszych czasach ludzie bez doświadczenia mają niestety ogroooomny problem w życiu. Pomyśl o tym.

Gość alusia83
zeby kosztem wlasnych potrzeb zadowalac meza??? Tak ma postepowac "dobra kobieta"?? Wspaniale rozwiazanie dla mezczyzn, dla kobiet -troche mniej.

wlasnie sie obudzilem. mama krzyczy, ze mam isc wyrzucic smieci i przytargac wiadro koksu z piwnicy. eh a taki fajny sen mialem :(

Muszę lecieć, ale jeszcze coś napiszę. To była prowokacja, jestem normalnym facetem, mam kochającą dziewczynę, żyjemy w związku partnerskim i jest super. Zajrzałem tu bo podejrzałem, że moja kobieta czyta to forum i chciałem zobaczyć jak kobiety zareagują na moje wypowiedzi. Przepraszam wszystkie zdenerwowane panie, ale z drugiej strony dostarczyłyście mi też nieco ubawu popołudniową porą :) Pozdrawiam.

w takim razie ty powinieneśteż znać swoje miejsce i przynoscić do domu z 3500 bo inaczej kopai spieprzaj na 2 etat ty powienieneś być wołem do roboty i robić az padniesz, no też musisz w końcu znać swoje miejsce