Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczyt debilizmu . . . .. .

STRONA INTERNETOWA - KTO SIĘ NA TYM ZNA?

Polecane posty

Gość szczyt debilizmu . . . .. .

Będę wdzięczna, jeśli ktoś z Państwa mi pomoże. Założyłam swoją stronkę internetową. To znaczy założył mi ją znajomy, bo ja nie umiem :D Martwi mnie fakt, że jak dla zabawy wpisuję w google jakieś hasła dotyczące tej strony, np. moje nazwisko, albo część nazwy mojej firmy, to wśród wyników albo nie ma wcale mojej strony, albo jest, ale gdzieś na 100000000........ miejscu :( Czy jest możliwość, żeby to zmienić? Tylko proszę mówić do mnie jak do debila :P

Gość hehehe za pierwsze strony
w wyszukiwarkach to się płaci dziewczyno:P

Tak, mozna to zmienic. To sie nazywa pozycjonowanie stron. Zapytaj jakiegos informatyka o szczegoly.

Gość szczyt debilizmu ..... ...
ja za moją zapłaciłam, co prawda mało :o chętnie zapłacę więcej :) blu berry - dziękuję Ci 🌻 czyli tego nie dam rady zrobić samodzielnie?

Gość pozycjonowanie
nie dasz rady zrobic tego samodzielnie. pozycjonuje sie na wybrane slowa kluczowe, a cena zalezna jest od popularnosci danego slwoa /frazy w internecie. proces pozycjonowania trwa - od kilku tyg do kilku miesiecy - w zaleznosci znowu od popularnosci slowa/ zwrotu oraz dzialan konkurencji. do tego, aby strone dalo sie pozycjowac musi byc prawidlowo do tego zbudowana (od strony silnika). aby dodac stronie popularnosci trzeba podniesc jej page rank, a to dzieje sie przed dodanie linkow w swiatowym internecie, dostawka 150 linkach w roznych miejscach to koszt ok 250pln netto. ilosc dostawek uzalezniona od popularnosci slow oraz od aspiracji. srednio wypozycjonowanie strony o przecietnie popularnych slowach to koszt ok 3,000pln netto. kropka. :)

Chyba polega to na odpowiednim dobraniu slow kluczowych w opisie strony po których wyszukiwarki wyszukuja. Czyli musisz znac html, budowe stron i wiedziec jakimi zasadami rzadzi sie wyszukiwanie, a skoro ktos ta strone robil za ciebie, to sama nie dasz rady.

Gość szczyt debilizmu ........ ....
ej, ja to nawet pojęłam ! :D serdecznie Tobie dziękuję za pomoc i za wytłumaczenie :) 🌻

Gość szczyt debilizmu ........ ....
blu berry - faktycznie :( to lecę po informatyka :) Tobie też bardzo dziękuję ! 🌻

Gość pozycjonowanie
Blu berry - tak, miedzy innymi polega na prawidlowym skonstruowaniu opisu strony, meta tagach i innych poukrywanych tekstach w bebechach. Ale samo to nic nie da - do tego trzeba jeszcze dodac linki - ktore beda z calego internetu odnosic do tej strony - im wiecej linkow, tym wyzszy page rank, im wyzszy page rank tym wyzsza pozycja :)

Gość piotrekwojacki
Musisz zacząć pozycjonować swoją stronę żeby uzyskać jakieś efekty. Polecam zajrzeć na www.seoadder.info i skorzystać z automatu, zrobi on wszystko za Ciebie!

robot wyszukiwarki (zapewne google) jej nie zindeksował. to jest kwestia pozycjonowania, trzeba by zoptymalizować kod strony, zadbać o linkowanie z innych stron itp