Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinakkkk

antybiotyk a pigułki - proszę o odpowiedz

Polecane posty

Gość karolinakkkk

Hej dziewczyny Od jakiegos zcasu biore yasminelle teraz już biore 2 blistr, ale to sa moje pierwsze tabletki. Niedawno z powodu zęba lekarz przepisał mi antybiotyk, wiem ze obniża on działanie tabletek wiec w czasie gdy go biore stosuję oprócz tabletek i prezerwatywe, ale ... no włąsnie czy z dniem odstawienia antybiotyku juz pigułka mnie znów chroni całkowicie? czy mam jeszcze stosowac gumke? odpowiedzcie prosze mi na to pytanie pozdrawiam karolina

Gość karolinakkkk
pliissss pomózcie.. naczytałam sie rożnego forum a to ze powinnam sie zachowywac normalnie i po skonczeniu antybiotyku kochac sie tylko z pigułka a to ze po antybiotyku jeszcze przez 7 dni gumke a to ze nie powinnam robic przewry między opakowaniami pigułek... :( heeelp plisss

Gość karolinakkkk
proszę

moim zdaniem dla większej pewności używajcie jeszcze gumek przez 7 dni a potem zabezpieczenie powinno być już pewne. po co za szybko z nich zrezygnować (w sytuacji gdy ich używanie jest uzasadnione) i potem płakać, \"że przecież brałam\".

Gość kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatar
push up :) mnie tez to interesuje

Gość o jezu ale wielkie
jaki antybiotyk ci przepisał? ja biorę logest - dostałam od stomatologa augmentin - bez problemu można je brać razem, za słąby antybiotyk żeby coś pomieszać przy tabsach:) czemu nie zapytacie farmaceutki jak kupujecie ten antybiotyk???????

Gość karolinakkkk
ja dostałam clindamycin

Gość o jezu ale wielkie
a bierzez ten antybiotyk w końcu? moim zdaniem najlepiej iść lub zadzwonić do jakiejkolwiek apteki i zapytac farmaceuty - jeśli masz watpliwości i nie zapytałaś wcześniej.. ojj..