Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassss

Czy bieganie wyszczupli uda,brzuch, zejdzie z nich tłuszcz?

Polecane posty

Gość kassss

ciągle meczy mnie to pytanie, bo chciałabym założyc mini a moje uda .. ;/ bez komentzra.. No i chciałam zaczac biegac. Wiec jaka jest odpowiedz na pytanie?

kassss - napewno ćwiczenia areobowe takie jak np. bieganie pomoże Ci zgubić nadmiar tłuszczyku... Ale trzeba mieć sporo chęci na początku, aby zacząć biegać (ja biegam odkąd pamiętam i weszło mi to już w krew... :) ) po jakiś 5 treningach przestaniesz sie meczyć i spodoba Ci się to :P A na brzuch, talię potecam A6W dodatkowo... Pozdrowionka :]

Gość everlasting love
tylko uwazaj zebys sobie ud nie rozbudowala za bardzo ...ja biegałam co 2 dzien i załowałam pozniej...w pore przestałam bo bym miała jeszcze gorsze kulochy :o

Gość kassss
dziekujje za odpowiedz! mam wielkie checi, no mozee nie tyle checi co chce miec szczupłe uda i płaski brzuch ale mam nadzieje ze to sie uda (?) i napewno mi sie spodoba! :D

Gość moniskaaaaaaa
a po jakim czasie idac efekty??:)

Gość kassss
o boze no .. zawsze ktos musi mnie nastraszyc .. moze biegałas za szybko? moze za dużo? za duże odstepy w bieganiu? Musi byc jakiej wytlłumaczenie, nie wciskajcie mi kitu, moja przyjaciołka biega i maa super -jedrne-gładkie super ciało! :/ :O

Gość kassss
no własnie też chciałam zapytac o te efekty ?

Gość moniskaaaaaaa
po jakim czasie te efekty..moja kolezanka tez biega ale codziennie i ma straszne rozbudowane nogi..

Gość everlasting love
zeby spalic tkanke tłuszcowa trzeba tez stosowac odpowiendia diete albo chociaz zrezygnowac z produktow ktore sprzyjaja tłuszcykowi a nie tylko cwiczyc cwiczenia maja isc w parze z odzywianiem

Gość everlasting love
ja mam 159 i mam w udzie 55 nie biegam bo przez bieganie miałam o 3 wiecej :o

Gość kassss
wagaruje -> boze ;) kocham cie poprostu za te słowa! powaznie! wielbie cie .. niewiem co mam jeszcze napisac! ;) dziekuje :*:) dodałas otuchy strasznie! :):] innym też dziekuje za wypowiedzi! :] od nastepnego tygodnia zaczynam biegac! jezeli się uda .. i musze wytrzasnąc skads mp3 ;PP

Gość dolaczam sie ale...
po jakim czasie efekty juz monisska pytala :) i kassa

Gość kassss
no własnie??

Gość dolaczam sie ale...
heh chyba sie nei doczekamy i ile biegacie?? na ile m??

no ja slyszalam od instruktora ze bieganie jest super na spalanie tluszczu i wlasnei od biegania masa miesniowa nie pprzybywa. przybywa natomaist od fitnessu i cwiczen silowych. tez mialam zamiar zrzucic pare kilo po fitnesie ale jedynie wyrobilam sobie miesnie, choc obwod cialka zostal taki sam. i tez chialabym sie skusic na bieganie, ale jakos brak mi checi, ptzy takich upalach:/ i wcale nie trzeba latami cwiczyc zeby przyrosly miesnie, przy dobrej, wysokobialkwoej diecie miesnei rosna bardzo szybko.

Gość everlasting love
no ja nie mowie ze od razu sie jej rozbuduja al zeby nie szalała tylko biegała z umiarem ;) to efekt bedzie dobry moze co drugi dzien to było w mioim przypadku za czesto i tyle

Gość bieganie ale dla dzieci
bieganie jest dobre dla bardzo młodych osób, wręcz dzieci do 12. roku życia. W starszym wieku obciążając stawy kończyn dolnych i kręgosłup nie są zbyt korzystne dla zdrowia. Najzdrowszą formą ruchu w każdym wieku jest pływanie, ale tu z kolei groźba reumatyzmu, więc na drugim miejscu widzę rower górski( odciążone są wszelkie stawy) i to wg zasady 3 x 30 x 130 Szczegóły na www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość bieganie ale dla dzieci
dodatkowo prawidłowe odżywianie i sauna

jak ludzi spieprzali przed zwierzetami wieki temu to tez im sie miesnie rozbudowaly jak sloniowi? nienawidze jak dziewczyny gadaja ze na silke nie pojda bo im sie miesnie roznasna.. no brednie..

Gość kassss
dziekuje za liczne wypowiedzi ?:} czyli zejdzie mi tłuszcz z ud i brzucha ?:] not ozaczynam.. ja tam wole codziennie zaczac biegac bo strace rachube, jak bede co drugi dzien :] ktos ma cos jeszcze do powiedzenia ?:]

Gość a czy takie bieganie w miejscu
cos daje? no moze nie w jednym miejscu bo biegam po calym mieszkaniu

Gość dla kassss
Droga, chyba, Kasiu, nie ma nic za darmo, masz tu z netu kilka istotnych linków do realizacji. Postudiuj, zastosuj i będzie OK: 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ http://www.youtube.com/watch?v=sNcF_f5sdoo 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod linkiem: WWW.vademecum.zdrowia.prv.pl & WWW.lechrk.republika.pl 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz linki do filmów http://www.gerson.yoyo.pl/film.html http://www.youtube.com/watch?v=YsT6qNk8_qQ&fe ature=related http://www.vismaya-maitreya.pl/naturalne_leczenie_lewatywa_-_jak_to_zrobic_cz2.html

Gość gość
Bez dwóch zdań sylwetka przy bieganiu się zmienia, ale zdrowa dieta to podstawa. Ja wyglądam zupelnie inaczej, a biegam od ponad roku. pko nocny Wrocław półmaraton w tym roku na moim w celowniku .

Gość gośćizka
Jak mnie denerwuje jak ktoś pisze ze mu SOE zrobiły twarde kulosy. To nie twarde chłopskie kulosy tylko ujedrnione zgrabnie uda. Wolisz rozlazle w cellulicie nogi? Okej nie wnikam. Ja miałam kiedyś rozlazlw w cellulicie, ale od kiedy zaczęła ćwiczyć regularnie, obnizylam cukier i tłuszcz w diecie, bo rezygnować tez do końca nie można ( metabolizm musi mieć tez czasem kopa do roboty) jak wyjechalaln w wakacje i się opalilam to większość z achwutu padała. Jeszcze jak było widać zarys uda. Kobiecy , nie ogromny, tylko zarys. Tyle miałam po treningach 3-4 razy w tyg i normalnej żywności. Jadlam jak chciałam raz 1000 kcal raz 2000 ale się ruszalam nie czytalam glupot po forach i nie anstawialam się negatywnie. Zresztą który chłopak nie lubi , sportowej sylwetki? Chyba gimnazjalista. Nawet juz nie. Nie mowie o Ewie Chodakowskiej albo innych kulturystkach tylko o młodej świeżej i pięknej sylwetce. Sama młodość.

Mi bieganie rzeczywiście wyszczupliło wewnętrzną stronę ud, ale też trzymałam zdrową dietę - łatwo nie było, ale dałam radę :D Teraz dosyć intensywnie biegam, bo po godzince 3 razy w tygodniu, a i też biorę magnez, taki w granulkach, nazywa się Doppelherz Magnez Ultra Fast - aż specjalnie sprawdziłam na opakowaniu, żeby nie pomylić niczego :D Magnez pomaga w regeneracji po treningach ;)