Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozka lamina

Prawdziwe przepowiednie

Polecane posty

Gość wrozka lamina

Data i dzien urodzenia oraz plec to najwazniejsze informacje, oraz oczywiscie sprecyzowane pytanie zapraszm.

Gość czy wygram w totolotka
01.07.1977 (kobieta) :)

Gość niewiadomabahia
25 marca 1978, sobota - kobieta - czy ten który mi się bardzo podoba (byk) będzie w jakiś sposób ze mną związany? Jakaś szansa na związek?

Gość moniśkAA
monika 04.11.1985, poniedziałek, kobietka czy zdam dzisiejszy egzamin???????umiem tylko 3 wykłady:( hlip hlip

Gość niewielka prażynka
10.01.1971, kobieta czy spotkam się z nim dzisiaj?

Gość bykbyczek
Ja 12.05.1979 on 23.04.1974 czy będziemy razem , jeśli tak to kiedy? co on czuje do mnie? pozdr.

Gość wróżka lamina
Jestes osoba nie zdecydowana wszystko moze sie zmienic w przeciagu jednej chwili gdy uznasz ze jestes gotow na slub z partnerem nie zastanawiaj sie zbyt długo bo byc moze rozmyslisz sie. Uwazam ze jesli oboje tego pragniecie wezmiecie slub zalezy to tylko od Twojej intuicyjnej zgody :)

Witam, Ja 24.03.1982 On 04.11.1981 Czy jeszcze się odezwie i czy powinnam cierpliwie na to czekać, czy odezwać się pierwsza? Dziękuję i pozdrawiam🌻

Gość wróżka lamina
Jako raczek potrafisz byc uparta i wytrwale dazyc do celu wygrana w lotka wiekszej sumy jest mozliwa ale jeszcze nie teraz w tej chwili mozesz liczyc na mniejsze wygrane na główna nagrode musisz jeszcze poczekac.

Gość czy wygram w totolotka
:) ;) 🖐️

Gość statuetka
witam,czy wygram sprawe spadkowa o dlug? 28-10-72,kobieta,prosze

Gość wróżka lamina
Ty jako baran symbol walki i stanowczosci jestes przeciwienstwem Byka który potrzebuje bezpieczenstwa. Przeciwienstwa sie przyciagaja. Na wasz zwiazek jest duza szansa by w nim zaiskrzylo tylko nie mozesz okazywac swojej determinacji co do niego, mozesz go przestraszyc. Jego uczucie bedzi roslo jesli bedziesz konsekwetnie lae zarazem delikatnie postepowac.

Gość wróżka lamina
Jako skorpion jestes wojowniczka, a zycie jest dla Ciebie polem bitwy i w kazdej sprawie musisz wygrac tylko siła zaparcia i chec wygranej uchroni Cie przed oblaniem egzaminu skup sie na egzaminie nie zwarzajac na inne problemy codziennosci na to masz jeszcze czas :)

Gość statuetka
dziekuje

07.08.1990 kobietA: w jakim wieku bede miec 1 dziecko czy to odpowiedni chlopak i jak nam sie ulozy??

Gość wróżka lamina
Prżynko jako koziorożec który mimo swojego znaku powinniem byc odwazny i gotów do walki Ty jestes osoba bardziej skryta bez wiary w siebie spotkanie dzisiejsze jest jak najbardziej mozliwe o ile Ty równiez wystapisz z inicjatywa i nie bedziesz czekac az on to zrobi.

Gość colacola
jestem kobietka 14,2,84 czy bede miec jakies egzaminy we wrzesniu

Gość niewielka prażynka
dlaaaczeeego?????? właśnie zawsze to ja inicjuję spotkania!!!!!!!!!!!!!!! chciałbym być choć raz silna i poczekać, aż sam przybiegnie😭😭😭

Gość wróżka lamina
bykbyczek oboje jestescie spod tego same znaku łaczy was uczuciowosc miłosć do muzyki mozecie stworzyc pare idealna lecz byc moze nie na długo po jakims czasie moze zaczac was mdlic w zwiazku choc wcale tak nie musi byc. Mozecie sprobowac zblizyc sie do siebiie porozmawiac o waszych uczuciach data zrealizowania zalezna jest rozwniez od waszych staran moze byc to miesiac a moze byc to teraz.

ja 27.01.1982 - on 28.11.1981 Co nas czeka w przyszłości? Kocha mnie? Weżmiemy ślub? Czy jest mi wierny? Za odpowiedz z góry wielkie dzięki!

Gość tera jajajajajaj
ja(kobieta) jestem z 8 wrzesnia 1981 on(facet) z 7 maja 1976 jesteśmy małżenstwem ale mamy nieciekawą sytuacje... czy bedziemy razem? czy sie rozstaniemy?

Gość wróżka lamina
Prazynko inicjujesz spotkania bo boisz sie ze jesli Ty tego nie zrobisz on tego tez nie zrobi chodzilo mi o zainicjowanie w inny sposob danie by do zrozumienia przeslanie znaku a nie zatelefonowanie czy wyslanie wiadomosci pozrdrawiam

Gość niewielka prażynka
niestety zawoalowane subtelne sygnały ...tego nie potrafię :(

Gość zadziorka.
No to ja 24.01. 1985. Czy on mnie naprawde kocha? :)

Gość wróżka lamina
AGA M Meżczyzni spod skorpiona sa bardzo ciezkimi charakterami i trudno tak naprawde za nimi nadazyc, uwielbiaja miec przewage dziala to na zasadzie on mysliwy Ty zwierzyna nie zaszkodzi sie odezwac tylko zastanow sie jaki moze miec to skutek czy ma przewage charakteru dominacji czy jest takze w pol ulegly bo jezeli to pierwsze radze darowac sobie i nie czekac.

Gość wróżka lamina
Statuetko jako skorpion jestes silna i wiesz jak walczyc by wygrac swoje odpowiednie argumenty pozwola Ci przenosic góry a zarazem wygrac sprawe wazne bys nie przejmowala sie potyczkami ktore moga stanąc Ci na drodze.

Gość bykbyczek
dzięki, pozdrawiam

Gość niewiadomabahia
bardzo dziękuję!!! tak podejrzewałam że muszę być pierwszy raz uległą kobietką i słabą:) jeśli warto to spróbuję;)