stacja łąka barany wysiadać 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 a jakże... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 14, 2007 byle do soboty... ;):):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 popieram, ehhh byle do piątku!!! :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 Niestety do soboty... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wredne to jakieś. 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 piatek!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ill_ 2 Napisano Czerwiec 14, 2007 byle do piatku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sfrustrowana flada Napisano Czerwiec 14, 2007 byle do...12-stej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 { byle do 20-stego ... } Znów jakis koniec świata ? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja mam weekend od dzisiaj Napisano Czerwiec 14, 2007 Zazdrościcie mi? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 Iiii.. tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 a ja w niedzielę wróciłam z urlopu i już planuję kolejny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
minetaki 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 W moim przypadku byle do soboty...:P A potem byle do 31 sierpnia :o Całe \"wakacje\" zasuwam do roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złudzenie_optyczne 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 w sobote mam zaliczenie z informatyki :O a w niedzielę kolokwium z pedagogiki pracy :( :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Czerwiec 14, 2007 do piątku do piątku a potem jeszcze 3 tyg i laba :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niebieskoooookaa22 Napisano Czerwiec 14, 2007 byle do 20lipca ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariss 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 Aby do 19 września :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach