Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja odpowiem

czy wygladacie na swoje lata?

Polecane posty

enamorada...kurcze, pamiętam jak wyglądałam jak strach na wróble...róznicy pomiędzy udami a podudziami nie było żadnej, naprawde byłam komiczna i straszna, heh..teraz na szczęście trochę się proporcje wyrównały

ja wygladam o wiele mlodziej niz w rzeczywistosci mam lat, czesto sie mnie pytaja jeszcze o dowod choc prawie 5 lat juz go posiadam ;)

A mi daja zawsze --> Nie zgadzam się z Tobą. Mam koleżankę, której MUSIAłAM dać 30, bo miała za sobą niezły staż jako prawnik, więc wiedziałam, że z racji doświadczenia zawodowego nie może mieć mniej. Ale z wyglądu wyglądała na ZNACZNIE mniej, niż 30. Okazało się w rozmowie, że ma 40. Zaznaczam, że: w ogóle się ona nie maluje, nie farbuje włosów, ubiera się tradycyjnie, ma męską raczej sylwetkę ciała. wesolutka --> jak masz 23, a dają Ci 18, to nie jest żadna różnica, ponieważ w tym wieku różnic nie widać. Pozdr

Gość hehehehhehehe
tak a Doda też ma 23 i pewnie też nie widać różnicy między osiemnasdtka a nią? nie bądź smieszna....

Sama jesteś śmieszna. obejrzyj Dody zdjęcia, jak miała 18 i znajdź istotne różnice.

Nikt mi nie wmowi, ze wszyscy zawsze wygladaja na swoj wiek, mam kolezanke, ktora ma 21 lat, ale wyglada co najmniej na 30, po prostu ma stary wyraz twarzy. Moj poprzedni chlopak mial 32 lata, nikt mu nie dawal wiecej niz 25, ludzie roznie wygladaja, ale tak naprawde to liczy sie to, czy nie sa zramolali duchem. ;)

Gość A mi daja zawsze
Szkota, witaj w klubie "starych". Same mlode i piekne tu, tylko my zjechany zyciem wygladamy starzej :D Ale tak jak napisalas, duchem ejstesmy mlode :D

Gość hehehehhehehe
effetha nie widzisz roznicy pomiedzxy zdjeciami Dody w wieku 18 lat a 23? hahaha...nie no przepraszam, ale ktos powinien sobie kupic okulary...Doda w wieku 18 lat wyglądała na te swoje 18 lat..a etraz>no tak jakby poszlo jej z 10 lat do przodu...aha i nie jestem śmieszna:]pozdrawiam:]

Nie mam pojęcia o zdjęciach Dody, ani teraz, ani nigdy. Miałam na myśli coś zgoła innego, ale chyba tego nie zrozumiesz. Pozdr

Gość liczy siexxxxxxx
widze ze niektore osoby wypowiadajace sie tu sa sfustrowane i zlosliwe,czy myslicie ze majac 30 lat nie mozna wygladac na 20? ja wlasnie tak mam ,nie chwale sie i nie chce ukryc kompleksow,bo po prostu takich nie mam...moge jedynie podziekowac naturze,ze mam takie a nie inne geny,ze dbam o siebie i tak naprawde wcale nie zalezy mi jak postrzegaja mnie inni,bo jestem mloda duchem ,optymistycznie patrze na swiat i duchowo rozwijam sie,a ze do tego bardzo mlodo wygladam to moj atut i tylko moge bys zadowolona. Smieszy mnie jak ktos napisal,ze "daja mniej lat by zrobic przyjemnosc"..haha dobre

\"czy myslicie ze majac 30 lat nie mozna wygladac na 20\" mozna i jekoniecznie jest to zasługa tego czy ktoś dba o siebie czy nie,poi prostu rysy twarzy i budowa ciała sztuką jest mieć 40 i wyglądać na 20

Gość hehehehheheheh
""""Sama jesteś śmieszna. obejrzyj Dody zdjęcia, jak miała 18 i znajdź istotne różnice""""ja nie rozumiem? heh. no nie moge...nie wiesz co piszesz:]zeby nie byc goloslowna obejrzalam:]...

Gość hehehehheheheh
"Zgoła" to sie wygląda bez ubrania....a tak poważnie effeth, to nie przesiaduje i nie oglądam zdjęć ludzi, żeby qwidziec różnicę, ale skoro tak napisałaś wolałam sprawdzic...jeśli nie to miałaś na mysli to napisz co...bo jak piszesz, ze obejrzyj sobie zdjęcia, to ja własnie rozumiem, że mam obejrzeć sobie zdjęcia...a nie np ugotowac zupe, pozdro

Gość moja sasiadka
ma 46 a wyglada na 25,zawsze zadbana i super ubrana,wyglada lepiej niz niejedna 20,wszyscy faceci sie za nia ogladaja,na dodatek jest bardzo sympatyczna ,lat jej przybywa a ona wyglada coraz mlodziej:)

Gość A mi daja zawsze
Boze laski przestancie sie klocic. Cieszcie sie, ze wygladacie mlodo, bo innym nie jest to dane i musza przynalezec pozniej do roznych klubow ;) Do liczy sie...nikt nie jest tu zlosliwy ani sfrustrowany, ale to jest twoja wlasna ocena swojej wlasnej osoby jakos dla mnie roznie wiarygodna. Co innego jesli ktos pisze o "kims tam", ale jesli dziewczyna czy kobieta sama o sobie tak pisze to sorki, ale przyjmuje to z przymruzeniem oka co nie znaczy, ze ci nie wierze:)

Gość ja mam 20 lat
a daja mi 10 ...mam sie cieszyć?

Gość a ja mam 25 a daja mi 4
i co teraz??

Gość vavavavavava
jezeli ktos jest zadowolony ze swego wygladu to tylko pozazdroscic:)

Gość mam 23
a wygldam na 18..ostatnio slyszalam nawet ze 17... :( mam to po mamie..ale to lipa bo mimo ze jestem ladniutka to faceci do mnie nie startuja.. bo mysla zem gówniara :(

Gość do mam 23
do mam 23 ---> a do mnie mój wystartował, bo myślał, że własnie jestem taka małolata...a poza tym później wpadł, bo sie zakochał, no i jesteśmy razem już półtora roku:]

Gość heup heup me
ta, ja mam 17 a daja mi 23;]

Gość ja powiem
up up up