Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja odpowiem

czy wygladacie na swoje lata?

Polecane posty

Ludzie czesto daja mi mnie lat,niz mam w rzeczywistosci...Ostatnio ,w pogawedce z \'\'pania z jarzyniaka\'\',wspomniałam,ze mam dwudziestoletniego syna, wybałuszyła na mnie oczy i stwierdziła ze wyglądam na 30 lat....miło mi było,zwazywszy na fakt,ze mam 41 lat....

mam 27 lat a tydzień temu kobieta w sklepie spytała czy na pewno mam 18 lat - z wielkim znakiem zapytania . Troche sie usmiałam - ale było miło , zresztą z tym wiekiem to róznie bywa :)

Gość ja mam 27 a wszyscy mi dają
18 z czego się cieszę.

Gość hangarnnnttt
podnosze

Gość a moja szeowa
ma 21 a wygląda na 28 :O to przez masakryczną ilość tapety :O

Gość jijijka
a ja mam 21 lat i daja mi 16 :/ zawsze musze miec dowód osobisty gdy ide do knajpy ....

Gość moja starsza siostra
ma 31 lat a jak ktos jej nie zna, to daje jej nawet 17!!! Zwlaszcza latem jak chodzi ubrana na luzie z bejsbolowka na glowie. Chlopaki z liceum ja podrywaja dopoki im nie powie, ze jest juz dawno po studiach i mezatka, hehe. Ktos tu napisal, ze NIEMOZLIWE jest wygladac na 17-18 jak sie ma 30 - oczywiscie ze to jest mozliwe, ale nie jest to powszechne zjawisko. Moja siostra ma takie rysy twarzy - bardzo mlode i dziewczece no i nie ma zadnych kurzych lapek czy innych zmarszczek jeszcze + ladna figure, wiec nic dziwnego, ze nie wyglada jak przecietna 30stka. Ja jestem duzo mlodsza, wiec jeszcze sie tym nie przejmuje jak wygladam na swoje lata :P

Gość pytajaca23457
wlasnie ja mam 30 a wygladam na 18!Wlasnie wczoraj poznalam fajnego faceta i on nagle pyta sie mnie ile mam lat...ja na to ze tyle na ile wygladam...popatrzyl na mnie i stwierdzil ze dalby mi 18,19 lat,wiecej nie,bo nie wygladam nawet na 20...hehe stwierdzilam ze mam 18...niech tak zostanie,a facet byl fajny tyle ze mlody(23 lata),rozmawialismy w pociagu,wysiadajac chcial moj nr.telefonu,ale odmowilam,wole takich po 40:) w sumie patrzac w lustro widze zadowolona z siebie kobiete,szczupla,fajna figurka,mlody wyglad,jestem po prostu szczesliwa!!!!!!!

Gość ryszarda_Prawdziwa
Mam 23 i ludzie dają mi mniejw iecej tyle ile mam ok. 20.

Jaaaaaaaasne, wszystkie wyglądają młodziej. Tez miałam taka koleżankę, która twierdziła, że o dowód ja prosza i w wieku 25 lat daja 15. Wszem i wobec o tym mówiła. Zapytałam kiedys męża o jej wiek- przypadkiem zobaczylismy ja na mieśćie. Nie odmłodził jej nawet o rok. Cóz grunt to dobre samopoczucie o sobie i opowiadanie każdej nowej osobie o o swoim młodym wyglądzie. I popieram - nie można w wieku 30 , 40 lat, wyglądać o 10-15 lat młodziej.Dlaczego takich osób nie ma chociazby wśród znanych gwiazd tv czy kina? Renaty Dancewicz czy Edyty Górniak- b. atrakcyjnych pań nie postawić przeciez obok np. Kasi Tusk. A okazuje się, że 3/4 forumowiczek ma takie geny, że gimnazjalistki to przy nich staruszki. A propos, pracuję w szkole i wiem , jak wygląda przecietna 17-20-latka. Naprawdę pani po 30 czy 40 nie ma ich nastoletniego wdzięku i świeżości.Ale to nie znaczy, że może wygladać ładnie i atrakcyjnie.

Gość a ja mam pytanie.
czy Justyna Steczkowska wyglada na 35 lat???? Ale \"super dziewczyna\" a nie \"stara baba\"! Patrzcie: http://www.youtube.com/watch?v=eWdOc1d-bGY Ja bym jej max 25 lat dala za twarz a cialo ma nastolatki. I to nie "wszystkie" kobiety tak wygladaja, ale nieliczne... Ale ona na pewno TAK. Minus 10 latek na pewno....

Gość Who wants to live forever
Mam 30 lat a daja mi w granicach (17-22). Nie moge narzekac ale czasem jest to uciazliwe.

\"nie można w wieku 30 , 40 lat, wyglądać o 10-15 lat młodziej\" Oczywiscie ze mozna. Znam takie osoby, ale nie wsrod \"gwiazd\", wiec moze dlatego takich nie spotkalas - zwlaszcza, jesli mieszkasz na wsi czy na Slasku, bo tam szybko sie starzeja! Ja tez pracuje w szkole i sama znam nauczycielke, ktora rodzice biora za maturzystke ;) (nie, to nie o mnie chodzi, ja mam swoje lata i na nie wygladam). Ona jest pare lat po 30. Smiejemy sie z tego w pokoju nauczycielskim, ze to taka \"wieczna 18-tka\". bo ona nosi sie normalnie, ale twarz ma malolaty. Nie jest niska ani wysoka, nosi czesto konski ogon. To ze jest szczuplutka tez jej lat nie dodaje, heh, niektore tak maja.

Gość ten powyzej ma rację
ja mam 23 lata a dają mi 25:-)

Gość jukatana
Tak naprawdę oprócz wyglądu liczy się to co człowiek przezył i jak obecnie sie czuje. Sama czuje, że w moim młodym jeszcze ciele i pewnie wyglądzie tkwi stara dusza kobiety, która wiele doświadczyła, widziała i przecierpiała niestety. Dlatego tez widac po mnie cały bagaż, który noszę i pewnie będę nosić... I nie chodzi tutaj o zaniedbanie, zły tryb zycia, ale po niektórych widać, że wiele przeszli, choć są pięknymi ludzmi. Oczy zwierciadłem duszy - coś w tym jest;) Moze kiedys jak bede beztroska i emocjonalnie wolna ktos mi powie ze sie zmieniłam, ale to bedzie raczej zmiana wewnetrzna niz zewnetrzna. Wyglądam więc na swoje lata, choć nie czuje sie fizycznie czasami przy tych wszystkich 'dorosłych' kobietach, które powaznie podchodzą do wszystkiego i na siłe starają się byc juz 'dorosłym'. Z drugiej strony wiem, ze wiele osób uwaza mnie za kogoś 'ciezkiego' emocjonalnie:o

Jak Steczkowska wyglada na 25 lat, to ja wysiadam! Moje znajome 25- latki to w takim razie przy niej 18.

do Hejjjka---\'\'na Slasku szybciej sie starzeja\'\' a co to za bzdura? mieszkam na Slasku od urodzenia i niczego takiego nie zauwazyłam! pleciesz bzdury niczym wytrawny polityk

Wszystkie kobiety jakie znam ze Slaska (jakie JA znam) zawsze wygladaja starzej niz rowiesniczki, stad moja opinia ;) Chyba im to srodowisko nie sluzy, zanieczyszczenie jest fatalne, ich twarze sa takie poorane bruzdami w wieku 30 paru lat...

Gość Steczkowska.
Jasne, ze wyglada na ponizej 30sci! Porownaj sobie inne gwiazdki od niej mlodsze i ktora starzej wyglada - Cerekwicka starzej niz Justyna a mlodsza jest, Doda lat 23 starzej niz Justyna a mlodsza o 12 lat :D Justyna wyglada super i porownaj ja do przecietnej 35 to zobaczysz roznice ;)

Gość ja mam 18 ....
a ludzie mi daja tak od 20 do22 :)

Gość Weronika Rosati ma 23
a ludzie daja jej od 30 do 40 :P Ja dalabym jej 33 :)

Gość mam 20 a daj mi 16-17
licze ze jak bede miala 30 to beda mi dawac 22-23 ;-D

Hejjjka--napisałas kolejna bzdure,widac,ze jestes ignorantka takze w innych sprawach ( zanieczyszczone srodowisko?) o czym ty piszesz? szkoda czasu na taka dyskusje.pozdrawiam

Podobno wygladam znacznie młodziej, to opinia znajomych a także ludzi, których spotykam po raz pierwszy....oczywiscie jest to miłe, zwłaszcza po 30....ale tak na prawdę ja jestem dużo bardziej krytyczna wobec siebie i wiem, że to nie tylko zasługa genów (po mamie) czy drobnej budowy, ale przede wszystkim chyba efekt pracy nad sobą w sensie aktywnosci fizycznej a także umięjetnośc odpowiedniej samostylizacji (?) :).

Gość fani Ebiego
A mnie zaczepiła raz kobieta na imprezie firmowej i spytała na ile lat wygląda (miała 29, wyglądała na 35), a jak jej odpowiedziałem że wygląda na 45 to się obraziła i rozpętała awanturę na całą firmę:O .

jaaasne, powietrze czyste jak lza i swieze jak nad morzem :D na Slasku jak sie suszylo pranie na balkonie to bylo ciemne od sadzy, okien lepiej nie otwierac bo czarne parapety -spedzilam tam kiedys wakacje to pamietam ;)

Gość zzzccczzzccc
zgadzam sie co do Slaska...mam tam kuzynke i pare znajomych i rzeczywiscie wygladaja duzo starzej niz maja lat,moja kuzynka ma 24 a wyglada na 36,twarz poorana,cera jakas taka zmeczona,kolezanki podobnie i to nie tylko moja opinia ale one tak tez sadza

Gość nie wiem jak tam
z ludźmi i ich twarzami, mam rodzinę na śląsku i to dość dużą...i musze przynzać, że różńie wyglądają;]heh...niekórzy na tyle na ile mają lat a niekórzy młodziej, niekórzy starzej..heh żeby nie było wątpliwości, więc nie wiem jak to jest....ale jedno jest pewne...powietrze tam śmierdzi...i nie należy do świeżych...

Gość bucia
mam 20 lat a wygladam na 16-17. czesto 16 letnie dziewczyny wygladaja starzej ode mnie! chcialabym wygladac troche doroslej...

Gość 16-to latka wygladajaca na 36
jak piszecie ze macie 40 aa wwygladacie na 18. molzna miec 40 i wygladam na 30 ale nie o 20 lat mniej!!!! no ludzie...;/ piiszecie tez ze wygladacie tak mlodo ze nie chca wam piwa sprzedac. nie chca bo po prostu wg osoby ktora swam to sprzedawala tgak ocenila wasz wiek. ktos inny oceni inaczej. masz np 25, ktos dal ci 22 to jujz jestes podjarana ze mlodo wygladasz a inna osoba da ci 27.piszecie ze np macie 27 a wyglaacie na 25. jaka w tym jest roznica? nie ma zadnej!!!! trudno jestg ocenic wiek jak sie na kogos spojrzy. ja nie jestem w stanie okreslic czy ktos ma 23 czy 25. a jak macie np 30 i pytacie znajomych na ile wygladacie to jasne ze odmlodzi was o 10 lat zeby wam prazykrosci nie narobidc;/