Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

graczjoza

czy ktoś gra ze mną w escape?!serdecznie zapraszam

Polecane posty

Gość a jak w to sie gra

Gość zapodaje linka
ja stracilam cierpliwosc :(

no to gramy, nie martwcie sie ja też jestem cienias! rzem damy radę! a o co chodzi? gra jest prosta, najczęściej cel to ucieczka z jakiegoś pomieszczenia, ale trzeba znaleźć kilka rzeczy w tym pomieszczeniu i umieć odpowiednio je wykorzystać, mogą być ukryte wszędzie. miłej zabawy!

jak ktos wie jak uwolnc trojkat z pajeczyny to niech mnie oswieci i nie wiem ocb z tymi przyciskami na suficie

Gość fructis
ja tez nie moge uwolnic z pajenczyny:o

Gość dobra gramy.........
na rzaie mam jakąś karteczkę 2 trójkąty zielone, 2 niebieskie, 1 czerwony 1 żółty, nie wiem co pisze na ścianie:( Zajrzyjcie pod miotę, okno i dokladnie obklikajcie skrzynki;)

wpisalam kod na suficie, wylecial mi jakis ptak i dalej nie wiem. do osoby wyzej, mam te same gadżety co ty ;) i nie umiem uwolnic trojkata z pajeczyny 😭

czerwonytrójkącik wypadnie z pajęczyny jak znajdziesz za skrzyniami - obklikaj je wszędzie dookoła taki zółty owalny przedmiot tym najedź na pajęczynę, pająk sienim zajmie a trókącik wypadnie.k\Jak wpadłaś na kod????

obklikuje te skrzynie i poki co, nic. znalazlam tylko 2 trojkaty. a kod na suficie trzeba klikac zgodnie z tym co na kartce.

za skrzyniami - tymi trzema jak znalazłaś trójkąt to klikaj dalej w ty m samym kierunku

pod tą górna skrzynią jest niebieski trójkąt. Mam już dwa niebieskie, dwa czerwone dwa zielone trójkąty jeden żółty, karteczkę i srebrny klucz. I dalej nie wiem co.

Gość zapodaje linka
jak ktos przejdzie attica to mu stawiam browar, siedzialam nad tym kilka godzin w pracy i wymieklam:(

ooo kurde doszlam do ukladanki z trojkatow. i za cholere nie wiem jak to ulozyc 😭

ukladanka jest na tej scianie z otworem. najpierw trzeba zdobyc taki metalowy przedmiot. on jest ukryty w srodkowej belce (są 3 belki z prawej strony skrzyni). trzeba kliknac w taki jakby kawałek drewna w tej srodkowej belce i to metalowe cos zleci na dol. i trzeba to polaczyc z kluczem i wsadzic do otworu w scianie