Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_FIGO-FAGO_

co o tym myslicie? ja to mam pecha...

Polecane posty

Gość gość
Chce odstawić tabsy, żeby ją do seksu nie ciągneło, bo pewnie w tej chwili ma mocne postanowienie, że skoro nawet z tabsami sie boi, bo wróżka etc, etc, to bez tabsów juz w ogole nie da sie dotknąć. Oby tylko kolega figo Fago jej odpowiednio do tego nie przekonał.

dobra... ale jakos nie potrafie jej zrozumiec! przeciez tabletki to praktycznie 100% pewnosc. no i w dodatku zeby byc az tak naiwnym zeby wierzyc wrózce.. litości...

Gość no niezle
18-tka z biustem D - gdzieś to trafił?? :)

trzeba dobrze szukac :P a biust ma takich rozmiarów prawdopodobnie od tabletek hormonalnych na tarczyce.

zaraz napisze jej ładnego esa w stylu: ze seks jest dla mnie bardzo wazny, ze nas zbliza do siebie i takie tam farmazony... niech sie jescze zastanowi..

Gość gość
O ja piernicze, chcesz wlasnej dziewczynie wstawiać farmazony?:D To straszne co teraz napisałes:o

wiem ze straszne ale jestem zdesperowany :P bo gdyby to jeszcze był jakis powod by przestac sie seksic.... ale wróżka? :(

figo fago---> powaliłeś mnie tą wypowiedzią, \"\"farmazony\"\"\" chyba naprawdę zależy ci tylko na bzykaniu a nie na niej

Gość to nie dziewczyna tylko lasia
a w zasadzie (z tego co koleś pisze) to tylko dodatek do pochwy, najwyraźniej zbędny. :O straszne..

Figo Fago, jesteś okropny :o Przecież w związku nie chodzi tylko o to, żeby sobie zamoczyć, prawda? Z resztą bez seksu też można sobie przyjemności dostarczyć, bez obawy zajścia w ciążę..

Gość no niezle
:) A że tak spytam poza tematem - to o czym wy rozmawiacie (no bo chyba rozmawiacie czasem). Biorąc pod uwagę różnicę wiekową, wiesz. Macie jakieś wspólne zainteresowania (poza oczywistym)? Tak pytam bo jestem Twoim rówieśnikiem powiedzmy i czasem miałbym ochotę na taką nastkę.Tylko obawiam się na czym można by bazować taki związek.

Widac chlopie, ze widzisz w niej tylko worek na sperme. I faktycznie masz pecha, bo masz wode zamiast mozgu.

Gość gość
No tak, a jak to nie pomoże, to ja jeszcze z deka poszantażuj, że ja rzucisz jak Ci nie da i już w ogole bezie git:D

figo fago ---> Bóg cie skarze !!! z każdą kolejna twoja wypowiedzią coraz bardziej zastanawiam sie czy ty też czasem nie masz 18 lat.

nie wiem.. jakos zawsze mnie pociagały takie młode laski... młode, głupiutkie, niedoswiadczone.. bajerowałem ile wlezie... i nie tylko :P az tu nagle.... trafiłl sie rodzynek i tak ni stad ni zowad sie zakochałem. jak nie sprobujesz to sie nie przekonasz. uwierz ze mozna sie dogadac, o ile oczywiscie trafisz na odpowiednia (dojrzała psychiczni) laske. dobra... przyznaje... z tymi farmazonami przesadzilem. ale pewnie jak kazdy z Was kocham seks i jest dla mnie ogromnie wazny.. a tu nagle taki szok ...

własnie mi napisała ze jutro kupi test ciazowy...:O 2 dni temu dostała krwawienie z odstawienia. litosci... jednak chyba cos jest nie tak... gdybym jej dzisiaj nie widział stwierdziłbym ze jest pijana..

Gość realnie i rozsadnie
prawdziwy przpadek z mojego zycia. Mialem narzeczona co polazla do wrozki zeby wywrozyla jej imie przyszlego meza. Wrozka powiedziala ze przyszly maz bedzie mial na imie Daniel, ja mam Henryk na drugi dzien juz moja narzeczona nie byla, bo stwierdzilem ze na chuuj ma sobie duupe zawracac jak i tak nic z tego nie bedzie czy wrozka powiedziala prawde niestety nie wiem

Gość gość
Heh:D mocne to ostatnie:D 9.5/10🖐️:D

Gość no to fajny jesteś
gratuluje dziewczęcia. Nie dość że 18 lat i miseczka D to jeszcze się dała truć tabletkami. Może należy jej się za to wszystko odrobina tolerancji i uszanowania jej decyzji? :-o

dobra... rozumiem Wasze oburzenie! ale bez przesady! no bo gdyby to jeszcze był jakis sensowny powod, jak np. własnie ze tabletki jej szkodza, odpukac.. jakas choroba.. ale nie wrozka! poza tym Ona tez uwielbia seks, czasami to az temperament z Niej kipi. i to ja mowie Nie na niektore propozycje zwiazane ze seksem... ja nie potrafie zrozumiec jak mozna wierzyc (az tak) w to co mowi wrozka!

Gość no to fajny jesteś
oj daj spokój dziewczynie. każdy ma jakieś odchyły i zboczenia. ps. od kiedy po hormonach na tarczyce rosna piersi?! :-o

łatwo powiedziec....daj spokój... hm... nie wiem czy to jest dokladnie od tego. tak sobie sam kombinuje. odkad zaczeła brac hormony na tarczyce wciagu 4 m-cy urosły z małego C na D. a przez tan czas schudła 53kg. wiec cos chyba musi w tym byc.

Gość no to fajny jesteś
no to stał się cud, ja biore hormony na tarczyce już wiele lat i jakoś mi nic nie urosło, niestety :-o Tylko że przez takie hormonalne problemy lekarz nie chciał mi wypisać pigułek.. w każdym razie : jestem w wieku Twojej dziewczyny. Wiary we wróżki nie moge nijak zrozumieć ale strach przed ciążą rozumiem doskonale... No niby pigułki dają prawie stu procentową pewność, ale jeśli Twoje dziewcze nawet wtedy sie boi to naprawde daj jej spokój, bo seks z obawą o ciąże to jakaś masakra. Pewnie szybko zatęskni za seksem, bo po odstawieniu tabsów skoczy jej libido :-p

wiem ze seks o obawa o ciaze to nic przyjemnego, ale dziwne jest to ze wczesniej tak nie było. nawet jesli w chwili zapomnienia kochalismy sie bez zadnego zabezpieczenia to własnie Ona mnie uspokajała ze bedzie wszytsko Ok itp itd. a od pewnego czasu to juz w ogole nie myslelismy o ciazy, nie było zadnego stresu, kompletnie nic. przychodzil 26 dzien, godzina popołudniowa i ciach.. krwawienie. widac wrozka miała zajebista siłe przekonywania albo po prostu z moja kobieta cos jest nie tak... dobranoc

Gość no to fajny jesteś
sorry ale słabo mi się robi jak czytam że 24 letni facet uprawia seks bez zabezpiecznia z nastoletnia dziewczyna, nawet jeśli miał chwile uniesienia :-o a potem jeszcze ona Cie pociesza.. Ech, może to lepiej że sie ona opamiętała..