Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda babcia

DZIEWCZYNKA

Polecane posty

Gość o ja nie wytrzymam
do niebieska sukienka - naprawdę u jubilera a ja myślałam że na bazarze za dwa złote chyba wiem że się takie rzeczy u jubilera kubuje ale co komu po jednej łyżce to może już lepiej całą zastawę. A pomysł z grzechotką srebnę no SUPERRRR tylko pozazdrościć inteligencji co dziecko z tą grzechotką zrobi nawet się tym nie pobawi bo zaraz sie tym P I E P R Z N I E w łep i będzie pół dnia ryczeć

Gość o ja nie wytrzymam
sucha scierka babcia napisała że na prezent może przeznaczyć 700 zł to nawet jak teraz wpłaci tą kasę to za kilka czy kilkanaście lat uzbiera się niezła sumka. To jak radzicie łyżkę to może jeszcze nożyk i widelczyk i już będzie mogła się uczyć gotować ;p

Gość o ja nie wytrzymam
wymyśleć łyżkę na prezent ja jestem ciekawa czy jak tobie by łyżkę kupili czy byś skakała ze szczęścia

Ile ty masz lat? Bo gadasz jak dziecko. Wyobraz sobie ze nikt nie daje dziecku srebrnej grzeochtki do zabawy. To jest pamiatka. Cos co zostanie po babci. Ale watpie bys to zrozumiala.

Gość o ja nie wytrzymam
to ty nie wiesz że kobiety się o wiek nie pyta A pozatym to co to za prezent że z niego użytku nie można zrobić to już lepiej dać kasę przynajmniej rodzice użyją

Gość o ja nie wytrzymam
no pierścionek fajna myśl ale z tą łyżką to bez urazy ale do bani pomysł

Gość myslę sobieże......
pierścionek, to musiałby być duży, dla dorosłej pannicy, bo co potem nastolatka/dojrzała kobieta zrobi z takim mamniunim pierścioneczkiem? :-O A znowu,jesli kupisz taki,jak dla dziewczyny dorosłej, to te 15lat nie bedzie go nosiła, wiec właściwie wówczas w ogóle lepiej kupic dopiero np. na 18-te niz na chrzest ;-)

Gość myslę sobieże......
i zauważcie,że na pierścionku specjalnie wyszukanego motta nie wygraweruje :D:D:D .... dobrze by było jesli w ogóle imię zmieściłoby się w miarę czytelnie :-O

Gość myslę sobieże......
Babciu, kup małe, subtelne kolczyczki z brylantami. Wiele młodych mam (i nie tylko młodych) przkłuwa uszka dziewczynkom, więc będzie naprawdę pięknie wygladała ;-) (Ślicznie się mienią i dodają niesamowitego uroku!) Jako dorosła tez z przyjemnością będzie nosić cudną pamiątkę od babulki. Kobiety kochają brylanty.... ;-)

Gość myslę sobieże......
później takie brylantowe kolczyki mogą byc przekazywane z pokolenia na pokolenie.... Czy to nie urocza wizja w przyszłości rodowej pamiątki? ;-)

Gość a moja biżuterię
po Babci rodzice sprzedali....:/ bo na chleb nie było. taki prezent to jak dziecko dorosłe bedzie ... ;)

pomysl z lyzka tez uwazam ze taki sredni... jakos tego nie widze, ze dziewczynka majac powiedzmy 20 albo 30 lat bedzie wyciagala lyzke i zamyslala: ta lyzka przypomina mi babcie... czego ta lyzka ma byc sybolem? pierscionek bardziej na osiemnastke. wydaje mi sie, ze kolczyki z diamencikami to o niebo lepszy pomysl, nawet mi sie podoba. lancuszek tez moze byc... byle nie zadne obrazki, ze to kicz to racja

Gość a u mnie jest tak
moje dziecko miało niedawno chrzest i ostał - wyobraźcie sobie - nie łyżeczki, kolczyki, tylko zabawki (i parę ubranek, ale je całkowicie olało), na które się wprost rzuciło. Dziecku powinno dawać się prezenty, z których się ucieszy. I dostał jeszcze fotelik samochodowy.