Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona18

tabletki anty a depresja

Polecane posty

Gość zmartwiona18

Przyjmuje tabletki antykoncepcyjne novynette. Przy pierwszym opakowaniu było ok. Teraz jestem w trakcie przyjmowania 2 opakowania. Zauważam u siebie objawy depresji mimo ze nie mam problemów. Jestem ciągle smutna, płaczę, nie mam ochoty z nikim gadac, odtrącam nawet mojego chłopaka??? Czy to może byc przez tabletki???? Proszę o pomoc:-(

Tak, to może być wynik tabletek. Najlepiej iść do lekarza i zamienić je na inne. Wówczas zobaczysz róznicę. Osobiście uzywam Yasmin i nie mam problemów, ale każdy organizm reaguje inaczej. Moje koleżanki tez mialy depresję, choc nie oamietam juz co brały. Aha - i nie wolno łykać żadnych deprimów, bo to sie gryzie z tabletkami anty..... Dziurawiec jest niedozwolony! Tak jest w ulotce....

Gość doda-ajj
no jasne ze moze być to spowodowane tabletkami.tez tak mam od czasu do czasu, jestem np bardziej wrazliwa-widzialas taka reklame plusa gdzie taki dziadek starszy nie moze się dodzwonic do syna...plakalam za pierwszym razem jak b óbr.jak ogladalam ta reklame. bylam u lekarza ale on powiedzial ze czasem tak jest a tabletki tylko poglebiaja stany smutku...wiec moze idz do lekarza niech Ci zmieni srodek,bo tylko zle to zadziala na Twoje życie zwiazek i relacjez ludzmi...

Gość nieee no co ty
kobieto, ja po 2 miesiacach brania tabsow miałam taką depresję, że musiałam się leczyć farmakologicznie, teraz po odstawieniu mam nawrót

Gość zmartwiona18
Dzięki dziewczyny, strasznie mi smutno , wszystko psuje...

Gość nieee no co ty
wiem, ze to głuipo zabrzmi, ale będzie lepiej, wszyscy mi tak mówili, nie wierzyłam, przez 1, 5 miesiąca brałam leki i przeszło na 6 lat :-) ale już wcześniej miałam skłonnosć do takich nastrojów

Gość uciekaj od tabletek..
..gdzie pieprz rosnie! Ja bralam yasminelle i dorobilam sie niezlych stanow depresyjnych. w pore odstawilam i wracam do rownowagi..taka mam nadzieje.

hej! wiec tak- bralam yasmin okolo rok i przez ostatnie miesiace czulam sie beznadziejnie, mialam hustawki nastroju, szybko sie wkurzalam, wszystko bylo czarne i szare.... co do reklamy plusa z dziadkiem tez sie na niej poplakalam za pierwszym razem. moje otoczenie na pewno sie ze mna meczylo, ja sie meczylam sama ze soba.... poszlam do mojego gina i przepisla mi yasminelle, biore go dopiero 6 dni ale czuje sie na razie swietnie, oby tak dalej :)

Gość pomponka
ja się tak męczyłam na diane 35, fakt też był taki że akurat miałam pare przykrych zdarzen w zyciu, a fakt brania tabsów jeszcze mój smutek spotęgował, libido zerowe, waga o 10 kg w górę. teraz jestem na novynette, sytuacja życiowa jest bardzo dobra i żadnych smutkow nie mam. libido super, nie tyje, wręcz przeciwnie, wróciłąm do normalnej wagi celulit zniknał, ale zdrowo się odżywiam i spaceruję.