Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tako rzecze...

Boga NIE ma !!! kto jeszcze sie z tym zgadza?

Polecane posty

Gość Tako rzecze...

i dlaczego tak uwazacie? Jesli chodzi o mnie to jest wymysl stworzony dla slabych ludzi ktorzy w ten sposob podtrzymuja sie na duchu.Modla sie myslac ze im to przysporzy szczescia i polepszy los. Prawda jest taka ze najlepiej sie wiedzie tym ktorzy sami steruja swoim zyciem.

Gość BeznadziejnaOsobaZrównoważona
jakis Bóg pewnie tam jest ale nie jest to taki bóg jaki wyobrażają sobie te glupie religie :O

Gość odwazna studentka
:) Ja juz to dawno odkrylam....

Gość ja wieżę
że Bóg istnieje i to jest moja sprawa. A po co o takich rzeczach pisać na forum dla kobiet. W ostatnich dniach widziałam już 5 podobnych topików, ludzie nie macie co robić. Nie rozumiecie że pisząc takie rzeczy obrażacie uczucia innych. Ja wieżę że Bóg istnieje wielokrotnie się o tym przekonałam że Bóg mi pomaga i nie piszcie że jestem jakaś nienormalna czy coś to jest moje odczucie, jeśli wasze są inne to sobie je miejcie ale nie obrażajcie innych

Gość ja wieżę
a czemu mam nie byc poprostu piszę to co czuję i wyrażam swój pogląd RÓWNIE DOBRZE JA MOGĘ ZAPYTAĆ CZY TY JESTEŚ NORMALNA PISZĄC TAKIE RZECZT

Gość odwazna studentka
JA wierze Myrevin - widac ze spoko osoba:) do ja wieze Moze Bog Ci pomaga (hahahaha) , ale chyba nie w czytaniu ze zrozumieniem. W temacie jest "kto sie z tym zgadza" a nie "kto ma inne zdanie". I nie mow mi ze mowieniem tego ze Boga nie ma obrazam uczucia religijne, jak juz wierzysz to Twoja strata, ale nie badz fanatykiem. Ty mowiac ze Bog jest obrazasz moje uczucia niereligijne :) PS SIlna i gruntowna musi byc Twoja wiara skoro mocno wieZysz...bo ja wieze to stawialam z klockow.

Gość o ja nie wytrzymam
odważna studentak ty jesteś P O P I E R D O L O N A to po co zakładać topik skoro się nie można wypowiedzieć

Gość a czemu tobie tak
przeszkadza, ze ktoś wierzy?

Gość 5g5g5g5g5g
jeśli jest to napewno nie jest sprawiedliwy tu na ziemi i tego kitu niech nikt mi nie wciska.

Gość odwazna studentka
Nie wiem po co nie ja go zakladalam. Ale jak bylby temat o malinach a pisala bym o samochodach to tez raczej byloby to bez sensu... Jesli temat jest dla ateistow, to za przeproszeniam na chuja wpisuja sie tu osoby ktore twierdza ze jest inaczej? I chca udowadniac swoje poglady? Temat chyba nie jest sformulowany jako taki ktory zacheca do dyskusji tylko do jednoczenia sie osob o podobnych pogladach. Tak wiec moze to Ty jestes popierdolony?

Gość prawdziwi katolicy przyszli
i nazywają wstrętnych ateistów p o p i e r d o l o n y m i . Prawdziwa chrześcijańska miłość do bliźniego. Gratulacje.

Gość moj hipokamp jest bez sensu
bog jest miloscia a milosci nie ma wiec i boga nie ma na szczescie jest tez milosierny i stworzyl nas na swoje podobienstwo wiec wybaczam mu ze go nie ma 🖐️

Gość gabriela anielska
nie bylo nie ma i nie bedzie. a Wy sobie wierzcie jak chcecie...

Gość o ja nie wytrzymam
problem w tym że forum powstało po to żeby fudzie mogli wyrażać swoje opinie. Jak nie chcecie żeby ci co wieżą się wpisywali to nie zakładajcie topików tylko stwórzcie towarzystwa wzajemnej adoracji i sobie gadajcie o czym tylko chcecie i nikt wam nie będzie przeszkadzał . a póki co mamy jeszcze wolność słowa i można pisać co się chce i kiedy się chce ale to nie jest powód żeby obrażać innych i się z nich naśmiewać

Gość gabriela anielska..
pewnie ze nie jest , jakby inaczej. Mam nadzieje ze wiara w Boga sprawi ze Twoje zycie sie nagle odmieni, przestaniesz byc przegrancem zyciowym i wszystkie Twoje problemy znikna...tylko pamietaj im wiecej sie modlisz tym wieksze masz na to szanse

Gość super karolcia
Nie ma Boga.Ale ja w niego wierze:P

Gość w czepku urodzona
Jestem silna, szczesliwa, mam farta w zyciu, a w Boga wierze, choc nie musze, bo mam wszystko a nawet wiecej, niz moglam sobie wymarzyc

Gość ja wierzę
Bóg istnieje, był, jest i będzie. I ja w Niego wierzę i wierzyć nie przestanę. I nie modlę się z nadzieją, że moje życie nagle stanie się cudowne, lekkie i przyjemne. Dziękuję Bogu za to co mam, za męża i dzieci i proszę boga nie o coś dla siebie,ale o opiekę i łaski dla moich najbliższych.

Gość hit ler nadal zyje
Ale Wy jestescie popaprani. Jak jakas sekta normalnie:)

Gość Swiety Graaal
E tam nie ma. Pewnie ze jest. PAtrzy sie na nas zza chmur i sie smieje z tych co wierza, im bardziej wierza tym bardziej im spierdoli zycie

Gość a oglądałaś/łeś
w niedzielę F1 - Bóg istnieje.....

Gość Tako rzecze..
Nie. Ale czekolowiek bym nie obejrzala/obejrzal i tak mnie nie przekona.

taaa! jakze sie mylili Ci , ktorzy wczesniej twierdzili ze wszystko nswiecie stworzyli Marks, Engels i Lenin do spolki. teraz powszechnie wiadomo , ze wszystko co na ziemi wogole ziemia i zycie na niej stworzyli amerykanskie naukowce najlepsze na swiecie i w okolicach.

mozecie mnie krytykowac ,albo i nie . Mialam kiedys chwilowe niepewnosci ,ale wiem ,ze Bog istnieje kochani dajmy np. tajemnice farimskie, objawienia, to nie jest wymysł ! Bog naprawde istnieje .

Gość Tako rzecze...
E tam... Boga nie ma a Kosmos powstał poprzez pierdnięcie salamandry plamistej :classic_cool: