Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tako rzecze...

Boga NIE ma !!! kto jeszcze sie z tym zgadza?

Polecane posty

Gość Tako rzecze..
Jak juz maja byc podszywy to prosze jakies z poczuciem humoru. Bo te zalosne sa zalosne:) Tajemnice fatimskie to taka sama mistyfikacja jak ufo. Albo jeszcze wieksza. Poza tym nie wiem czy wiesz, ale tym co napisalas zaprzeczasz religii , bo ona polega na wierze a nie na wiedzy, tak wiec nie mozesz wiedziec ze bog istnieje mozesz tylko w to wierzyc. No ale co tam...nie wazne Ty wiesz bo widzialas. I chwala Bogu

Gość Zgniła_Szmata_Księdza_Prałata
Jakim sposobem zatem powstał Wszechświat? Sam z siebie? :-P

Gość misia mala kocia slinka
jak nie wiesz jak powstal swiat to idz nadrabiac zaleglosci z podstawowki. Jak ktos mysli ze bog go stworzyl to jest smieszny. IV RP pojebancow katolickich

Gość Tako rzecze...
nie istnienie boga udalo mi sie ostatnio udowodnic. Opowiem wam jak to bylo. W czasie trwania jednej z popularnych ostatnio burz, z miedzianym nocnikeim Wojka Wladka na glowie wdrapalam sie na dach najblizszego kosiola. Pokonujac straszny lek wysokosci, w wielkim skupieniu niczym medytujacy asceta, przemoglam swoj strach i dokonczylam swoja wspinaczke zawisajac w pozycji embrionalnej na wienczacym wize krzyzu. Bedec juz na miejscu zaczelam wykrzykiwac swoj ateistyczny manifest odrzucajacy jedyna sluszna teroie stworzenia i boskiej dominacjy jedynego prawdziwego boga. Z utesknieniem czekalam na jego reakcje i oczyszczajacy piorun ktory pozwoli mi poznac prawde i doznac ekstazy wiecznego zbawienia. Niestety po dwuch godzinach w wyniku interwnencji probosza i miejscowego oddzialu strazy pozarnej zostalam sciagnieta na dol i oddana pod opieke duzych panow w bialych kaftanach. Teraz wszystkie moje dni spedzam w pieknym cieplym bialeym pokoju, jedzac male biale drazetki.

Gość misia mala kocia slinka
Jezu...placa Ci za to? mi by sie nie chcialo tak pisac za darmo. To nawet smieszne nie jest. Postaraj sie:)

Gość ja ci powiem tak
Daleko mi do moherow. Kosciol uwazam za bardzo szkodliwa i niebezpieczna organizacje, wladca marionetek to dobre okreslenie, ale nie w Boga wierze. Trzeba miec otwarty umysl

Gość Zgniła_Szmata_Księdza_Prałata
misia mala - ok, powiedzmy że nie uważałem na lekcjach powiedz mi Ty: co spowodowało Wielki Wybuch? jaka była tego przyczyna, jestem naprawdę bardzo ciekaw :-P ps. na 100% jesteś jedną z tych co to chrzci dzieci a na Boże Narodzenie wyje kolędy - ale anoniomowo jesteś odważna jak c.h.u.j. :D

Ja nie wierze ale to tylko moja sprawa, uważam ze boga i religię wymyślili ludzie ,a nie jak to większośc uważa że to Bóg stworzył ludzi. itd. Ale to tylko moje zdania nikt sie z nim zgadzać nie musi.

Ile mam powtarzać... Ta wiara jest po to by wierzyć w Boga i nieszukać dowodów tylko wierzyć! wiara góry przenosi ;p 928568 pzdr

Gość erni
Bóg jest,tylko slabi ludzie go nie widzą

to kto się objawia i daje orędzia i przepowiadają np Fatima które przepowiedziała nawrócenie Rosji i 2 wojnę http://www.duchprawdy.com/objawienia.htm zapowiedzi danej przez Matkę Najświętszą Służebnicy Bożej Wandzie Malczewskiej. Matka Boża ostrzegła, że jeśli Polska (po odzyskaniu niepodległości w XX wieku) nie ustrzeże prawa Bożego i przykazań Bożych obowiązujących w życiu Narodu, utraci niepodległość już na zawsze.

Gość ja uważam że jest
ale masz prawo do swojego zdania