Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antytłuszcz

Jak grubi faceci znajdują chetne na seks ?

Polecane posty

Gość wampirzycaaaa
kochalam sie z grubasem... wiecej wytrzymuja to napewno:) ja mam mala pipke i trafilam na grubaska o grubiutkim myslalam ze mnie rozerwie heheh.. ale bosko bylo i pamietam to do dzis...

Gość ciekawska jedna ona D
wampirzyca a ile masz wzrostu :D

wampirzyca, jaki pan taki... penis :D i ja jestem zadowolona. a chodzą słuchy że gruby to ma 5cm we wzwodzie heheh bosh.

Gość Grrrrrrrruuuuuubas
rucha jak sperminator...buahahhahaha jestem dużym miśkiem a jednak potrafie się nieźle gibać w róznych pozach:D

Gość Imagirl
Tuska - gdyby gruby facet miał na mnie leżeć i swojego otłuszczonego chuja mi do mojej świątyni pchać, to bym go orzygała!!!!!!!! Jestem drobniutka i śliczniutka, mój facet mówi do mnie 'maleńka', jest wysoki (185cm) i umięśniony, ale nie do przesady! Możemy się kochać we wszystkich pozycjach, bo nie istnieje ryzygo, że mnie zgniecie! Nie pijemy, nie palimy papierosów, uprawiamy sport i dlatego mnie szlag trafia, że takie grubasy chodzą po świecie!

Gość wampirzycaaaa
grubas nie grubas ale seksu potrzebuje.... nie uprawialas z grubaskami to nie wiesz jak to jest...

Gość Grrrrrrrruuuuuubas
Penis nie obrasta w tłuszcz!! Zapewne jesteś superlaską a twój facet to model z 20 cm w gaciach ekstra zbudowany kilka domów ,jacht i mase samochodów też ma...

Gość teenage angst
ja tez bym tego nie zniosla...niech sobie zyja grubi goscie,ale z dala ode mnie,wole chudzielcow

Gość Imagirl
Teenage - brawa, brawa:)

Gość Imagirl
Grubas --> Jak masz kompleksy, to rusz swą tłustą dupę i wsiadaj na rower! Albo nie, bo się zawali!!! Idź biegać!!!!!!!! Jak mój kotek to przeczytał, co wy tu wypisujecie, to się śmiał 5 minut!!! On gardzi tłustymi facetami!!!!!! 98 kg???? Jak można tyle ważyć???????!!!!!!! SŁONIE tyle ważą, a nie ludzie!!!!!!! A zwisający tłuszcz z brzucha mu penisa nie zasłania????

nie nie zasłania sobie wyobraź słonko. Sterczy mu i to pewno dwa razy dłużej niż twojemu kotusiowi. stoojle pewno :D :P my tez nie palimy, pijemy na imprezach okazjonalnie, on jest w swojej szkole kapitanem druzyny siatkówki, jak mi nie wierzysz to podeślę Ci zdjęcia z meczów. Ostatnio wygralismy turniej koszykówki ulicznej z takimi kotusiami jak Twój co zamiast piłki układali sobie wloski. Założę się że ten Twój kotuś oprócz ruchanka nic nie potrafi i ma pooosto we łbie 98 kg wazy sloń? masz tu coś do poczytania to raz- Słoń afrykański (Loxodonta africana) – ssak z rodziny słoniowatych, największy ze współcześnie żyjących gatunków ssaków lądowych. # Wysokość: samiec – od 3 do 4,2 m, samica od 2,2 do 2,6 m # Długość: samiec – od 6 do 7,5 m, samica – od 4,9 do 6,2 m # Waga: samiec – od 4000 do 6000 kg, samica – od 2100 do 3200 kg więc mój chłopak troszkę mniej waży. a po drugie jakoś nigdy mnie mój facet ie zgniótł mimo iz 3/4 kamasutry juz przerobiliśmy. pozdrów kotusia

Gość teenage angst
ale dlaczego twierdzisz,ze jej facet musi byc pusty skoro ma fajne cialo? bez przesady.moj tez ma fajne i braku inteligencji nie mozna mu zarzucic.a zreszta nawet gdyby byl,to przeciez topik dotyczy nadmiaru tluszczu u mezczyzn i rekacji kobiet na to zjawisko.

reakcji kobiet na to zjawisko, koorwa nie wytrzymam, :) zjawiska to Wy jesteście, żeby tak jechać po kimś, kto wazy o 10-15kg więcej niż to, co pokazują Wam w mediach! Ludzie!!! Czyli co, jak Wasz facet przytyje to go w peezdu rzucicie bo zarzygacie mieszkanie? matkooooo

Gość teenage angst
a czy ja jechalam po takich ludziach? szanuje wszystkich,niezaleznie od wagi.ale nie znosze,jesli ktos jak Ty uwaza,ze skoro ktos dobrze wyglada, to jest pustakiem.Twoje rozumowanie jest identyczne,jak tych,ktorzy jada po grubych ludziach,tylko ze w druga strone.oceniasz zle tych dobrze wygladajacych,a wymagasz tolernacji dla tych z nadwaga.

Gość Imagirl
Ja bym rzuciła, bo nienawidzę tłustych mężczyzn, mój kotek o tym wie i dba o siebie, bo ja jestem szczuplutka, niziutka, delikatna i nie chciałby mnie przywalić swoim cielskiem, więc dba o siebie! A wygrał mecz, bo wszyscy przed nim uciekali z obrzydzenia!!!! Pewnie ma większe cycki niż ty, mam rację?:) Kupujesz mu staniki?

teenage angst- a przeczytaj sobie to powyżej ^ i powiedz, czy osoba pisząca to, jest normalna i nie-pusta?? imagegrzyb- tak kupujemy razem, on ma miseczkę DD a ja tylko D ale gonię go, gonię... zgadza się - wszyscy uciekli, wogóle antyterroryści przyjechali i zabrali go do zoo. masakra co ja przeżyła, dwa dni im tłumaczyłam że to cżłowiek tylko tyle waży. W koncu wypuścili go ale nerwów miałam co nie miara

Gość Imagirl
tuska, ty jesteś dobra, uśmiałam się za wszystkie czasy:D Nie jest Ci głupio, że swojego faceta musisz bronić??? A mu nie jest głupio psuć ci życia??? Nie głupio się czuje, gdy idziecie razem i wszyscy was wytykają palcami - ona ładna dziewczyna, a on tłuścioch?

Gość Grrrrrrrruuuuuubas
buhahahahah mnie tez nie raz mylili z waleniem:D:D:D:D Imagirl nie myśl pustaku że chodzi o walenie seks itp:D

Gość Imagirl
Mi się grubas nigdy nie kojarzy z seksem, to jak stąd do Ameryki:D

Gość Grrrrrrrruuuuuubas
Twój zniewieściały facio musi być niźle przestraszonym frajerem który wie że jak zje za dużo i wypije 5 a nie 1 piwo z kolegami to przybędzie mu kilka cm w pasie i go zostawisz:D:D to jest miłość!!

Gość dzizys
ja tez nie rozumiem jak kobiety moga sie kochac ze spaslakami. Najlepsze jest to, ze taki grubas by nawet nie spojrzal na gruba kobiete...

Gość mort
"Kobieta może mieć trochę ciałka, bo wtedy jest seksowna i pociągająca!" jasne :D 🖐️