Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kristina Ferster

Facet mnie tak kreci, ze az czuje motylki

Polecane posty

Gość Kristina Ferster
Rozmawialismy ze soba dzis i jutro mamy sie zobaczyc. Jakos mi dziwnie, ze dzis sie nie spotkamy... Zaczyna mnie to draznic, ze tak to odczuwam wszystko. Wiem juz co go wkurzylo wczoraj i wie tez o wszystkim co robilam, z kim czyli interesuje go to. Nie wiem co myslec o tym i co robic:( Ja Tobie tez nic nie doradze, bo jestes w calkiem innej sytuacji niz ja, przede wszystkim masz meza, wiec trudno mi mowic, bo nie wiem jak to jest. Na pewno jest Ci jeszcze ciezej pod niektorymi wzgledami:(

Gość yvonne.it
Masz racje, trudno sie wczuc w sytuacje tej drugiej osoby, ale jak sie chociaz napisze, to lzej. Moj wyjechal w sprawach sluzbowych i ten czas mial nam pomoc ochlonac. A zamiast tego, okazalo sie ze cierpimy w oddaleniu od siebie. A ja dodatkowo doluje sie wyobrazajac sobie jakies niestworzone rzeczy.

Gość Kristina Ferster
Ja wlasnie wrocilam do domu. Oczywiscie nie myslalam o niczym innym tylko o Nim! Moj jak wyjechal tez myslalam, ze to kolejna proba, ktora oczywiscie przetrwamy tak jak wszystkie inne. Tyle miesiecy wytrzymalam i bylo dobrze, czemu akurat teraz musial sie On pojawic? Dosyc mam tego, ze wiecznie komplikuje sie cos w zyciu:( Co my zrobimy? Ja tez ciagle cos sobie wybrazam boshe...

Gość yvonne.it
Myslalam ze jestem jedyna z chora wyobraznia i zdolnoscia do komplikowania sobie zycia... :P Jak sie poznalismy, bylam tak pewna siebie, nie wierzylam ze moze z tego cos byc. On byl dla mnie tylko pieknym chlopcem, ktory i tak za jakis czas sie mna znudzi. Potem okazalo sie ze to inteligentny mezczyzna ktory podziela wiele z moich zainteresowan. Niestety, bylo juz za pozno na zerwanie, pojawilo sie oczarowanie, a potem uczucie.

Gość Kristina Ferster
No i stalo sie, niestety albo stety ehhh:(

Gość Kristina Ferster
Wiesz, ja mysle, ze u Nas nie pojawia sie uczucia. Nawet po tym wszystkim, po wczorajszym tak mysle. Oby tak wlasnie bylo. Nawet jesli nie bedziemy z moim ze soba, to i tak z Nim nie chcialabym byc. Nie wiem co bedzie z moim zwiazkiem, bo przed wyjazdem byly ciezkie chwile. Czym dluzej trwa rozlaka tym wiecej widze trzezwym okiem i zaczynam miec watpliwosci...

Gość yvonne.it
Jedyne wyjscie to poczekac az wroci i zobaczyc jak ci sie to pouklada. Wiem, ze dluzsza rozlaka zawsze niszczy cos w zwiazku, tylko ze jesli byl on silny, to da sobie rade i przetrwa. Z moim mezem tez ozieblo po moim wyjezdzie z synkiem do moich rodzicow. Ale miedzy nami nie bylo nigdy eksplozji, nie czulam motylkow itp., raczej malzenstwo z rozsadku. Myslalam ze tak bedzie latwiej. Niestety, jak widac, czegos brakowalo...

Gość zolzeczka6
no ja czuje tak przy jednej osobie..Kreci mnie tak ze mam wrazenie ze to szalenstwo..

Gość ammy24
Kurcze i mnie własnie spotkało! Spedziłam z facetem 4 dni i tak mnie wzieło jak cholera. Nie moge nic jesc bo czuje cały czas zacisniety zołądek i motylki w brzuchu. Czasem az mi powietrza brakuje. Mam faceta od 7 lat a tu taka niespodzianka. On ma dziewczyne i do tego za 3 tygodnie wyjezdza do Anglii. On sie zakochał, ja tym bardziej. 4 dni razem i nie mozemy zyc bez siebie. Nie wiem co ja zrobie jak on wyjedzie. Narazie nie chce o tym myslec. Chce zyc chwila.

Gość Nie Ma Nic...
Uwazajcie z tymi motylkami,ja tez je czulam 2 lata temu.Wspolne radosci, mieszkanie, plany,slub...a teraz nie wiem co mam zrobic ze soba zeby przestac myslec...poprostu nie ma nic! :(

Gość Kristina Ferster
Kurde naprawde te motylki sa zdradliwe. Mi one juz przeszly, moze czulam z ciekawosci jaki ten facet jest, bo tak mi sie podoba, a teraz jak wiem juz az tak nie mam tego tyle, ze mysle o Nim i ciagnie mnie. U Nas rozlaka jest juz prawie roczna i w ogole sie nie widzielismy! Ja mam duze potrzeby i i tak ile wytrzymalam, zaden facet mnie nie robil tylko myslalam o moim, ale tutaj teraz taka sytuacja. Zreszta jak ktos nie przezyl czegos takiego nie wie o czym mowa. Ja kiedys tez myslalam inaczej, ze mi si einny nie spodoba, ze nigdy nie zdradze tymbardziej, ze z moim jest mi najlepiej w lozku. Niestety prawie rok czasu to jest masakra, nie da sie opisac. Jak widzialam na filmie jakas akcje, pocalunek odrazu serce mi walilo z nerwow i musialam przelaczac, bo po prostu na mnie dzialalo to jak plachta na byka. Jakby moj tu byl wiem, ze bym tego nie poczula. Niestety zycie czasem plata Nam takie figle. Wiem, ze bysmy umieli poukladac wszystko po Jego powrocie, zawsze umielismy dobrze sie porozumiec. Mam nadzieje, ze wroci niedlugo i wszystko bedzie ok. Z tym facetem mozemy sie przyjaznic pozniej i nic wiecej. Zreszta sam jest w trudnej sytuacji, nie wie czy swoja babe w koncu zostawic i ukladac sobie zycie. Czas pokaze i u Niego i u mnie. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze i zycze Wam, aby tez sie wszystko szybko poukladalo.

Gość yvonne.it
Kristina, tobie tez zycze poukladania sobie wszystkiego tak, zebys byla szczesliwa. Trzymaj sie.

Gość ammy24
'wiesz ze wczoraj jak wracalismy ze spaceru jak sie do siebie tak mocno przytulilismy to mi prawie lzy poplynely jak pomyslalem ze musze jechac do tej pieprzonej anglii" - i jeszcze on mi takie rzeczy pisze. Normalnie zbzikowałam na punkcie tego faceta! Nie moge przestac o nim myslec! Cały czas w mojej głowie tylko on ❤️

Gość na odległość k
u mnie były dwa dni ciszy...milczał, nie pisał...a ja myślałam, dlaczego... dzisiaj zadzwonił i to wystarczyło... motylki odżyły :):):):):)

Gość Kristina Ferster
Kurde ja po wspolnej nocy inaczej na to patrze juz troszke. Dzis jeszcze nie rozmawialismy, brakuje mi juz Naszych rozmow, ale nie jakos tak mocno jakbym sie zakochala. On cos do mnie czuje, ja chyba nie i dobrze.