Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kristina Ferster

Facet mnie tak kreci, ze az czuje motylki

Polecane posty

Gość Kristina Ferster

Normalnie makabra, nie mialam juz tego od 3,5 roku. Czy Wam tez sie to zdarza?

Gość koenzym
a i owszem, zdarza się, szczególnie wraz z nadejściem słonecznych dni, które jak wiadomo wyzwalają w nas szczęście, będące czynnikiem wysoce wspomagającym w stanach miłosnych:)

Gość Kristina Ferster
Kurde ja wcale nie chce tego czuc. Facet jeszcze mnie szczuje w dodatku, obsypuje prezentami iw ogole... Boshe...

Gość kto wie kto wie
ja miałam tak tylko raz... w gimnazjum :O poważnie :(

Gość no coz......
znam to uczucie....takie motylki w podbrzuszu:D.....ah dawno tego juz nie czulam:(

Gość Kristina Ferster
No wlasnie ja to czuje jak tylko o Nim pomysle, albo jak mnie dotknie:o Wiem, ze to tylko jakies feromony, chemia, bo na pewno nie moglabym sie w Nim zakochac. Nawet nie chce, nie moge!

Gość no coz......
a czemu nie mozesz??

Gość Kristina Ferster
z chęcią mu obciągnę z połykiem

Gość m ę ż a t k a
mam te same motylki w brzuchu :D tylko, że .... jestem mężatką, a on am żonę... i chyba tylko ja te motylki czuję... bez wzajemności...

Gość Kristina Ferster
Nie moge po prostu nie chce to nie facet dla mnie.

Gość Kristina Ferster
mężatko ja tez w zasadzie jestem w zwiazku. U Nas jest to wlasnie z obu stron i to jest najgorsze:o

Gość no coz......
no a czemu pozwalasz na prezenty i dotyki, jesli i tak z gory zakladasz, ze to nie facet dla Ciebie?

Gość Kristina Ferster
Jak chemia potrafi namieszac w zyciu czlowieka.

Gość Kristina Ferster
Nie, nie pozwalam. Dotyk...nie chodzilo mi o taki tylko np. jakies musniecie niechcacy czy uscisk dloni.

A ja też mam motylki za każdym razem jak widzę mojego Miśka, i za każdym razem jak mnie dotyka....super to jest :D

Gość m ę ż a t k a
kristina>> ja niestety nie mam szans na wzajemność wyslalam kilka sygnałów , lecz jednak nie bylo sygnału zwrotnego co mi z tego, że on mnie lubi? bo lubi, to wiem chcialabym czegoś więcej...

Gość na odległość k
motylki w brzuchu... dreszcze wzdłuż kręgosłupa... wystarczy jeden sms a ja już odpływam... co będzie jak się spotkamy...

Gość Kristina Ferster
mężatko ale chcialabys zeby do czegos doszlo? Bo ja np. mysle, ze cos mogloby byc miedzy Nami, ale nie chce aby do tego doszlo i strasznie sie pilnuje. Niedlugo musze znajomosc przerwac, bo facet sie chyba angazuje. Kolezanki moje 2 mialy tez kiedys podobna sytuacje, jedna jest mezatka i kocha meza, a tu taka niepsodzianka, facet ja tak wlasnie krecil tylko fizyczenie, ale udalo jej sie opanowac. Naprawde jak sie tego nie przezyje to sie wydaje, ze "mnie to nie spotka".

Gość Kristina Ferster
na odleglosc k - no wlasnie... jakie to dziwne wszystko... Na mnie dziala tak jego usmiech, ale wlasnie tylko fizycznie i nic wiecej. Nie moglabym sie w Nim zakochac.

Gość m ę ż a t k a
no wlasnie, a ja widuje Go często, rozmawiamy i tyle czasem jest sam czasem z żoną są telefony, czasem gg za malo

Gość oj wiadomo ze
prędzej czy później ulegniesz, będziecie kochankami. To widać :) Chemia się wypali za jakiś czas i z bani

Gość na odległość k
dokładnie, w moim przypadku jest tak tyle że facet kręci mnie póki co na odległość, nie fizycznie ale w jaki sposób pisze, rozmawia ze mną... nogi odmawiają posłuszeństwa...

Gość Kristina Ferster
wspolczuje Ci naprawde, tez kiedys tak mialam z facetem, ze chcialam czegos wiecej. Ja bylam wolna on nie. Ciezkie jest panowanie nad soba, bo to wszystko nie zalezy tak jakby od Nas samych. Natura rzadzi...

Gość m ę ż a t k a
otóż to pociaga mnie fizycznie, ale i jego osobowość jest wspaniała może własnie ta niedostępność tak mnie kręci?

Gość Kristina Ferster
oj wiadomo ze - niekoniecznie musi do tego dojsc. ja zrobie wszystko zeby nie doszlo. Juz byla taka mozliwosc, ale ja powiedzialam NIE.

Gość oj wiadomo ze
natura rządzi dupami, a Ty masz rozum, tylko chyba o nim zapomniałaś :p

Gość Kristina Ferster
mężatko nie wiem. U mnie bylo tak, ze zobaczylam go i pomyslalam "kur... ale przystojniak" i nic. Pozniej poznalismy sie przez wspolnych znajomych i cos sie wyglupialismy i tak dla zartow cos mnie objal, bo sie smielismy i wtedy poczulam motylki i chec, aby mnie przytulil tak naprawde... Boshe az mi wstyd:o

Gość na odległość k
no właśnie, pytanie czy chcę by zwyciężył rozum?

Gość m ę ż a t k a
oj wiadomo ze>>>> ile masz lat? bo chyba nie znasz życia tu nie chodzi o zwięrzęcy seks można kochać męża i pożądać kogoś jeszcze

Gość Kristina Ferster
oj wiadomo ze - nie gadaj glupot, ze zapomnialam o rozumie skoro nic Nas nie laczy. Rozumu pozbywa sie kazdy zakochany na poczatku i ktos, kto wlasnie zaczyna sie zakochiwac czy pakuje sie w romanse. Miedzy nami nic nie ma, a ja na to nie pozwalam. Wlasnie rozum zwycieza jak widac!!!