Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Metrem na spacer

Ta Utopia w Warszawie to fajny klub ?

Polecane posty

Gość Metrem na spacer

?

Gość Karolina nie herrera
Bardzo fajny. Ale nie dla kazdego. Obstawiam ze nie przejdziesz nawet selekcji:)

Gość Metrem na spacer
To źle obstawiasz, jesli sie tak nie zdarzylo, ale kto wie, moze to bedzie moj pierwszy raz ;)

Gość Metrem na spacer
jeszcze a nie jesli Dobra reklame ... no wlasnie

to już z tych gejowskich lepszy jest Barbi Bar tam można poczuć pink kicz na maxa ;P

Gość karolina nie herrera
Barbie bylo dobre ale jakies 2 lata temu...teraz to jest prawie zwykla dyskoteka. Selekcja prowizoryczna, srednia wieku 16-20 lat...co kto lubi. Widze ze jestes pewny siebie.Ja twierdze ze Cie nie wpuszcza:) Chyba ze pojdziesz ze stalymi bywalcami, ale sadzac po temacie jaki zalozyles nie masz takich PS dla scislosci Utopia to jest klub gejowski, a Barbie gay-friendly.

Gość Metrem na spacer
Skad Ty tak zle znasz moje zycie Mam znajomych, zalozylem bo nie jestem z Warszawy i nie jest to stricte klub gejowski a obstawiac sobie mozesz do woli, tylko nie wiem po co, bo jestem pewny ze wejde, zawsze wchodze tak gdzie chce i stad ta pewnosc siebie, jak nie wejde, wtedy poczuje sie inaczej, he he he

Gość Karolina nie herrera.
Utopia nie jest klubem gejowskim? ha ha... to widze ze masz mdle pojecie...pojdziesz to sie przekonasz. Obstawiam nie dlatego ze znam Twoje zycie, tylko ze czesto tam bywam. Ze wzgledu na charakter raczej jest stale towarzystwo. Nowych niechetnie wpuszczaja. Wiec chocbys niewiadomo jak wygladal obstawiam ze nie wejdziesz. A moze chcesz sie zalozyc? Jesli jutro Cie spotkam przy barze to stawiam Ci drinki przez cala noc:)

Gość to musi być prowokacja
gejowski klub? to skąd tam tyle lasek? bynajmniej nie homo..

Gość hellibaba
Pozdrow Iwana Komarenke jak juz tam sie dostaniesz🖐️

Moze stad ze wiele kobiet uwielbia towarzystwo gejow. Ze maja dosc typowych dyskotek na ktorych karki slinia sie i bezfinezyjnie podrywaja Ze w Warszawie jest malo dobrych klubow, a to jest najlepszy. Wystroj muzyka...czasami ludzie.

Gość Qvo Vadis rzadzi
Idz tam to sie przekonasz. Jak CIe kilku analnie popchnie to Ci sie odechce eksperymentowania

Gość hrej
Nie za bardzo - ja jestem teraz raczej skłonny do posiadówek ;-) W ten weekend siedzieliśmy w Party Pizza na Polinezyjskiej. Nie wiem czy mają również lokale gdzieś poza Ursynowem, ale tutaj wszystko jest naprawdę OK.

Gość le lotariane
dyzio i tysio tam chodzą

Gość gość
to jest dno! zostałam tam perfidie okradziona na grube pieniadze i uwierzcie mi ze nie byłam pijana nie zgubiłam nic. nie warto tam chodzić pisze szczerze. byłam w setkach miejsc w warszawie ale ten klub to po prostu dno. Jestem zamaozna osoba ale to w tym momencie nie ma znaczenia manager nawet nie był w stanie dac ogłoszenia o kradziezy w momecie w ktorym zajeloby to 20 sekund. ludzie maja cie gdzies