Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laaagaaa

robić trwałą czy nie robić?????????

Polecane posty

Gość laaagaaa

Mam włosy długie do ramion ale klapniete i żeby jakoś wyglądały muszę je myć codziennie, nie przetłuszczją mi się ale cholernie oklapują. W krótkich włosach mi okropnie! Jezeli któraś robiła trwałą podzielcie się uwagami, bardzo proooooszę....

Gość laaagaaa
proszę doradźcie coś!!!

Gość to ja 80
wiesz ja też mam proste włosy trwałej na szczęście nigdy nie robiłam bo okropnie niszczy włosy stają sie słabe i wypadają i będziesz miała jeszcze większy problem.

Gość laaagaaa
Zdaję sobie z tego sprawę ale mnie korci i wiem, że jak zrobie to mogę żałować i jak nie zrobię to też pożałuję bo trzeba będzie skrócic włosy a na krótkie włosy trwała to coś strasznego. Dzięki To Ja 80 za odpowiedź.

Gość margot***
ja robilam i nie załuje, balam sie ze jak beda odrastac to bedzie brzydko wygldac, a wyglada lepiej niz wczesniej :), co nie znaczy ze wtedy bylo zle:), trzeba tylko oczywiscie odpowiednio je ukladac:)

Gość laaagaaa
Margot a kiedy ją robiłaś i jaki rodzaj?

Gość najlepiej
idź do zaufanej, poleconej fryzjerki.Nie pytaj nas jaką trwałą chcesz mieć. bo mądra fryzjerka sama na podstawie Twoich włosów "zarządzi" jaki to ma byc jej rodzaj. Przecież pogadac możesz, a potem zdecydować. Jedno jest pewne: fachowo zrobiona i dobrana trwała wysuszy Ci włosy, mnie sie będą przetłuszczać!!!!!!!!!

Gość margot***
ziołowa? chyba juz dobrze nie pamietam bo to rok temu bylo:) duzo odzywek i dobrze jest :)