Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie no nie

znacie jakieś perfumy o zapachu zielonej herbaty?

Polecane posty

Gość yves rocher
ma tzw wode kolońską z zieloną herbatą, kocham ten zapach :)

Gość niebieskooookaa22
Yves roche w zielonym flakoniku ale mniej trwały niż E Arden

Gość elizabeth ale sa jeszcze takie
nie pamietam jak one sie nazywaly, keidys byly w rosmannie ale nie wiem czy ejszcze sa cena byla bardzo rpzystepna i ladnie i dlugo pachnaialy byly tez lawendowe i jakies pomaranczowe chyb z tej serii z tego byly tez inen produkty, czasem mozna bylo kupic zestaw. Ale nazwy nie pamietam:( Wiem tylko ze mialy taka naklejke prostokatna kremowa :)

Gość dfljhgng
Elisabeth arden gren tea kosztują teraz niewiele w ROssmann 39,9 zł za 30 ml jesli lubisz zapach zielonej herbaty to te będa dobre. Poza tym to dobra marka.. Są też w GC takie zapachy jednotematyczne i teznie sąza drogie i pachną fajnie (o tych chyba ktoś pisał już powyżej) A propo heling garden ja uwielbiałam te kosmetyki i faktycznie nigdzie ich nei mogekupić ale ja pamietam zapach mandarynki i chyba białej herbaty czy lawendy (dawno to było starszni, białe mleczko białeopakowanie)...Niestety nigdzie ich nei ma :(

Gość oooi
tez mialam kiedys healing garden zielona hebrate boski!! :D ale tez znalezc nie moge : (

o, super, że elizabeth arden \"green tea\" w rossmanie taka tania, przejdę się tam w poniedziałek.

Coty chyba ma w swojej ofercie spray do ciała właśnie o zapachu herbaty. Z perfum to oczywiście Elizabeth Arden \"Green Tea\"

Gość sali mali22
C.K Truth

kupiłam sobie wodę toaletową :) zapłaciłam 20 zł i jestem bardzo zadowolona, ponieważ zapach nie jest ostry (wąchałam też inną \'zieloną herbatę\' i była zdecydowanie zbyt intensywna). Zdecydowałam się na Bi-es, ponieważ to nie była sama zielona herbata i pachnie zniewalająco :D mam nadzieję, ze nie znudzi mi się za szybko :P

Gość mam tą Bi-es
jestem zadowolona :) dobry wybór- tanio i ładnie pachnie. a jesli zapach faktycznie ma Ci się znudzić to po co wydawać 50 zł na droższą wodę? jeśli jesteś zmienna, lepiej kupić tańszą

Gość ..................11
yves rocher ma w swojej ofercie:)