Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

Jakbyście zareagowały gdyby na randkę facet zaprosił Was na basen?

Polecane posty

Gość fajna sprawa

Gość uciekła bym od zboczeńca
jeszcze pewnie dostał by w twarz za taką bezczelną propozycje dorny palant

Gość ttracy
Pomyslalabym sobie, ze facet chce ocenic moje cialo, czyli jest bardziej zainteresowany wygladem niz umyslem, czyli jest plytki, czyli nie spada na drzewo....

Gość ttracy
*niech

Gość fajna sprawa
najlepiej pójsć do sauny.

Gość złapać grzyba
:classic_cool:

Gość gość
Na pierwszą randkę jest to dość śmiałą propozycja i moim zdaniem trochę nieodpowiednia. Na którąś już z kolei, to prędzej. Mnie taki jeden zaprosił kiedyś do siebie nas basen - miał mały kryty basen przy domu. Coś takiego: http://www.gracja.cieszyn.pl/pliki/galerie/10/_gracja1029.jpg i muszę przyznać, że wieczorem wyglądał świetnie. Basen oczywiście :D ale facet - też niczego sobie ;)

Gość gość
Bym powiedziala ze mam okres a tamponow nie uzywam i Jesli chce patrzec na cieknaca po nogach krew to mozemy isc

Gość gość
a ja bym poszła chętnie bym obczaiła co tam w gaciach ma i jaką ma klate i tyłek równeż a jak by się mnie zapytał czy chodziło mi o oblukanie jego "męskości"to tradyjnie bym zaprzeczyła :)

Gość gość
gość dziś głupol by łykną że ma tą z tych przyzwoitych której nawet przez myśl to nie przeszło :)

Gość gość
A ja uważam, że to dobry pomysł. ;) Wszystkie nadmiernie wytapetowane oczywiście będą miały z tym problem a facet chociaż dowie się jak naprawdę kobieta z którą się umówił wygląda... Ja sama się maluję, zdarza mi się mocniejszy makijaż, ale nie dobrze wyglądam również bez niego. A lalunie które nakładają tonę podkładu, korektora, bronzera itp. na basen się nie wybiorą, bo wyda się, że bez tego już takie piękne nie są ;)

Gość gość
Ale dobrze wyglądam również bez niego* <<< Tak miało być. ;)

Gość gość
dziś :)

Gość gość
Ja się mało maluję, ale na basen bym się nie zgodziła, bo bym się wstydziła, że facet mnie obczaja :P Niby i tak pełno ludzi mnie widzi, chodzę z kolegami z akademika i jakoś mi to problemu nie sprawia, bo czuję się przy nich swobodnie, a przy takim "obcym" jeszcze nie.

Gość gość
ja bym nie poszla

Gość gość
Ja pewnie na basen bym nie poszła wstydząc się, ale z kolei jakby nastąpiła spontaniczna okazja kąpieli w jeziorze w upalny dzień, to bez wahania ;) I weź zrozum ludzi :D

Gość gościnna 24
Ja bym nigdy nie poszła, nie dość ze nie umiem pływać to jeszcze mam straszna figurę i twarz (ale nie nakładam tapety, rzadko się maluje i jak już to tylko lekko oczy podkresle i tyle), nie chodzę na basen, jeziora od 10 lat, wstydzę się pokazać, a tym bardziej facetowi na pierwszej randce

dlaczego się wstydzicie, przecież nie pływa się nago, tylko w kostiumiku:O to tak jakby Was zaprosił na drink na plaży:D

Gość gość
"Ja bym nigdy nie poszła, nie dość ze nie umiem pływać to jeszcze mam straszna figurę i twarz (ale nie nakładam tapety, rzadko się maluje i jak już to tylko lekko oczy podkresle i tyle), nie chodzę na basen, jeziora od 10 lat, wstydzę się pokazać, a tym bardziej facetowi na pierwszej randce" Wiem, że łatwo mówić, ale nie ma co się wstydzić, bo zwłaszcza na plaży jest pełno różnych kształtów i rozmiarów. Niby się patrzy na ludzi, ale w całej masie jakoś szczególnie się nikomu uwagi nie poświęca, że ma jakieś tam niedoskonałości, także może się przełam? A na basen nie z facetem, ale z koleżanką i zawsze to coś co dobrze wpływa na sylwetkę ;) Byłam ostatnio ze znajomą, która nie umie pływać, się nie krępowała i machała nogami z deską do pływania :D

Gość gość
mi by sie ten pomysl spodobal, bardzo lubie plywac, ale jak tu ludzie pisza, ze facet by chcial ocenic cialo :O nawet mi to do glowy nie przyszlo, juz nie jestem taka pewna. Moze po paru randkach, nie na samym poczatku

Gość gościnna 24
Już zostałam wysmiana na basenie nie raz i nie zamierzam tego powtarzać i słuchać za plecami uwag od obcych osób. Nie noszę sukienek, spódnic, nawet spodenek a co dopiero w kostium kąpielowy

Gość gość
Ja bym poszla z checia , fajnie by bylo jak by mnie jeszcze na silownie zaprosil bo kolezanki moje nie chca chodzic :) mialabym kompana , super :)

mi by sie ten pomysl spodobal, bardzo lubie plywac, ale jak tu ludzie pisza, ze facet by chcial ocenic cialo pechowiec.gif x :O ciało, tak, w 80% zanurzone w wodzie. kurfa, mistrz:D

Gość gość
Zanim się wejdzie do tej wody spokojnie jest czas na przyjrzenie się 100 procentom :) Zwłaszcza na basenie, gdzie się korzysta z kilku zbiorników, nie mówiąc już o szatni, która na wielu basenach jest jedna.

Gość gość
Bywa tak, że jest jedna duża szatnia + dużo przebierani dookoła. Oczywiście są też baseny, gdzie jest wybór: szatnia damska, szatnia męska, szatnia "rodzinna", czyli mieszana i można sobie wybrać.

Gość gość
ja na najblizszym basenie mam tak, ze mam troche do przejscia zanim wskocze do wody i kazdy moze sobie dokladnie obejrzec heh nie, ze ludzie to robia, kazdy ma gdzies, no ale zainteresowany facet moglby sobie dokladnie z kazdej strony obejrzec i ocenić