Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezbykajaca

nie chce mi sie bzykac

Polecane posty

Gość niezbykajaca

mam faceta, fajny jest ale nie chce mi sie i juz. Malo tego! zauwazylam ze tak jest z kazdym ktorego mialam. Po pewnym czasie , jak juz emocje zakochania opadaja to mi sie odechciewa, nudzi mi sie. Co tu zrobic? Chlopisko fajne, razem jestesmy od poltora roku a ja se zawsze musze jakas ciemnote do glowy naklasc zeby sie zmusic. Jak juz pojdzie to jest fajnie ale zaczac mi sie nie chce. Ja mam zamiar spezic z tym facetem reszte zycia ale juz mialam mysli ze powinnam byc sama zeby innych nie ranic bo co jak mi sie calkiem odechce???

Gość hfre
masz trzy mozliwosci : 1) idz do seksuologa 2) pozostań singlem do konca zycia 3) znajdz faceta ktory jesst impotentem

Gość czym predzej powiedz
mu o tym - jesli on to lubi to nie wiazcie sie na cale zycie bo mu spaprasz je!!!

Gość niezbykajaca
ale pomocni jestescie... ja kocham tego faceta i chce z nim byc tylko cos ze mna nie tak cholera

Gość niezbykajaca
a impotent odpada calkowicie bo wtedy musialabym ganiac na boki- az tak zle to zemna nie jest

Gość hfre
4) jest jeszcze czwarta mozliwosc mozesz mu robic lody bez seksu. Seks miedzy wami polegałby tylko na robieniu lodów.Jezeli nie masz ochoty na stosunek .Dla ciebie to bylbaby zwykla codzienna czynnosc jak mycie zebow.

Gość Kobieta z ludu
tez miałam taki etap w życiu. przeszło teraz jest zupełnie na odwrót D-) głowa do góry, może minie/ spróbuj pofantazjować- pomaga

Gość czym predzej powiedz
a jak Ci mamy pomóc? czemu nie chce Ci sie bzykać?? przecież to super jest

Gość podejscie jak
polak do roboty , nie robilas kiedys w burdelu ? :p

Gość niezbykajaca
nie robilam w burdelu zadnym!!! poprostu jakos mam glupio. Najgorsze ze o ile pamietam to ciagle tak mialam. pierwszy rok zaje-fajnie a potem mi sie juz nie chcialo. Lody tez dobra opcja ale ja sie obawiam ze musze se znalezc faceta ktory bedzie mi sie podobal 100%. kicha do kwadratu

Gość niezbykajaca
ja w sumie lubie sie bzykac tylko mi sie partner nudzi. ja jednak wierna jestem i nie zdradzam wiec co tu wykombinowac?

Gość zmień partnera
widocznie cie nie pociaga az tak...

z tego co ona pisze to ma tak z kazdym partnerem więc jego zmina chyba nic nie pomoże :(

Gość realnie az do bolu
kup na czarnym rynku tone babskiej Viagry, moze starczy na trzy lata