Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lofffff

JAKBY KAŻDA MIALA TAKI BRZUCH JAK ONA TO BY FACECI MIELI ŚLINOTOK!!!

Polecane posty

Gość mam ładniejszy

Gość hahahah raczysz żartować
to ma być ładnych brzuch, jak dla mnie porażka

Gość **************
tez mam ładniejszy :D

Gość do autorki topiku
a skąd Ty mapeciaro(lub mapecie:-P)możesz wiedzieć jakie my mamy brzuchy?Widziałaś/eś nas?Poza tym wiadzialam u innych kobiet łądniejsze brzuszki niż ma dodziunia:-o

Gość o rany fuuuj
to ma być ładny brzuch? paskudny :o Ps. Jestem facetem, moja dziewczyna ma o wiele ładniejszy :P

Gość strasznie przeciętny ten
bebech:-oWidywałem ładniejsze...

Gość no jeśli faceci mieliby
ślinotok to znaczy,ze mają wścikeliznę:-oTo bardzo groźna choroba!

Gość fddfdf
ona nie ma talii, a jej "miesnie brzucha" sa efektem cienowanego opalania natryskowego :o

Gość fddfdf ma rację
nie od dziś wiadomo,że Dodzie brak talii i bioder,to taka kołkowata,męska sylwetka:PPoza tym z tym opaleniem to prawda,takie sztuczne"optyczne"mięśnie:-o

Gość to jest ohydne brzuszysko
wielkie, bez wcięcia w talii, coś obrzydliwego, a w obwodzie to ma nie mniej jak 70cm nawet stawiam, że więcej to ma być ładny brzuch?????????:O

Gość lofffff
jak to nie ma talii?zwariowaliscie?? zazdrosc was zżera .nie mozecie sieopamowac gdy widzicie jej wielki biust w rozmiarze DD .i sliczne długie nogi.

Gość hahhahahah
dobry ten post o długich nogach i buiuście DD :D:D:D długich nóg to ona nie ma z pewnością, niestety tego chirurgicznie nie da się zrobić ja owego DD ;) a brzuch rzeczywiście tragiczny.. fajny brzuszek to ma jessica alba a nie doda..

w dodatku w tej sukieneczce wygladala smiesznie, jak taki babochlop bez talii, ktory probuje dodac sobie kobiecosci. Ogolnie prezentuje sie niezle, jesli ktos lubi taki \"styl\", ale jakby sie jej dokladnie przyjrzec, to ma krzywe, okragle nogi, brak talii i bioder, nadmuchane silikonowe cyce, krotkie, masywne lapska, grubasne paluchy, a na kazdym pierscionek (jak baba z bazaru) i ordynarny, prostacki wyraz twarzy, ktorego nie zmieniaja nwet sztucznie powiekszone usta (naturalnie ma waskie) ani makijaz, powiekszajacy oczy (naturalnie tez waskie). Ona jest baaardzo przecietna, taka typowa blachara z prowinjconalnej dyskoteki.

Gość mary....
ma umięśnione cialo:-) mi się podoba... kazdy ma inny gust i trudno dogodzic kazdemu ale opinie pewnych osób sugerują mi ze zazdroszczą im wieksza krytyka tym wieksza zazdrość.. nie chodzi tylko o brzuch ale o całokształt.