Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veti

od dzis dosc tego!

Polecane posty

Gość veti

do dzis nie pisze do mojego faceta smsow sama(ewentualnie odpisuje na niektore co on wylse) nie dzwonie, nie proponuje sama spotkan, nie wymyslam atratkcjii, nie zwierzam sie.po porostu go olewam.bedzie cos chcial-zastanowie sie-moze sie spotkamy, moze pogadamy! mam dosc tego, ze to ja wszystko w tym zwiazku organizuje, ja sie staram, wszystko ja:O i jeszcze jedno- za 3 miesiace nasza rocznica zwiazku-czekam do tego momentu na oswiadczyny-jesli ich nie bedzie, zrywam.bo dosc juz mam przez tyle czasu sluchania, jak to by on chcial juz sie zareczyc, jak marzy itp, ale nie moze, bo cos tam. ten topik zalozylam po to,aby jesli ktos jest w podobnej sytuacji jak ja moc sie wzajemnie wspierac:) pozdrawiam wszystkich:)

Gość kurnachatka
która rocznica?

Gość veti
sa beznadziejni:O trzeba ich albo wychowac, albo rzucic, nie ma innego wyjscia:O

Gość Elizaaaa
Ja jestem w podobnej ....na poczatku mowil, ze nie moze sie doczekac naszego slubu ...o przyszlym wspolnych dzieciach ..domie ..wakacjach ...Bylo to takie nierealne ..ale mile .. A teraz jak ja juz ja chce tego ..to on poprostu powiedzial, ze nie pasujemy do siebie i nie widzi naszej przyszlosci ...( przed miesiacem jescze widzial ) TO chore !!!!!!!!! Od dzisiaj nie pisze nie dzwonie ...Moze cos sie zmieni ..choc malo mam nadzieji ....Cierpie czuje, ze oklamywal mnie albo poprostu zartowal..a ja angazowalam sie w to i wierzylam .... ;( Najgorsze, ze on mieszka daleko..i nie wiem czy wogole jescze kiedykolwiek zobacze go :(

Gość veti
rocznica 3. niby nie az tak dlugo jeszcze, z tymi oswiadczynami wcale mi sie nie spieszy, a przynajmniej nie spieszylo.ale od okolo roku wlasciwie codziennie, albo co drugi dzien slysze, ze on by chcial sie zaraczyc, ze pragnie, ze chce, ale cos tam.i pisze mi takie smsy, gada takie rzeczy.nie rozumiem tego, po co robi mi nadzieje, skoro nie chce jeszcze? ( bo gdyby chcial, to by to zrobil, to nie jest jakies wyjatkowo trudne, koszowne czy nie wiem jakie jeszcze kupic pierscionek)nie rozumiem tego gadania-wedlug mnie-chce-to sie oswiadcza-nie chce-nie oswiadcza sie i nie gada na ten temat. musze postawic sprawe jasno, bo mam tego dosc. acha, zanim zaczal te gadki, ja w ogole nie myslalam o zareczynach, nie zalezalo mi jakos specjalnie-a teraz ciagle jestem zdolowana- bo czemu on tego nie robi, skoro chce?:O

Dziewczyny Facetow trzeba poprostu WYKASTROWAC ;) przestancie dolowac:)

kochana olej tego kolesia!!!:)moj eks tez nagadal sie o zareczynach i slubie,ba nawet chcial miec ze mna dziecko! bylam z nim 3 lata,okazalo sie ze podczas naszego zwiazku mnie zdradzal itp(ale to juz nie ta historia).Teraz jestem z chlopakiem,ktory mnie kocha i szanuje i wreszcie jestem szczesliwa! oplacalo sie zerwac tamta znajomosc;) Tobie tez zycze faceta,ktore bedzie calowal ziemie po ktorej chodzisz:) buziaki🌻

Gość veti
elizaaa-> ja bym juz o nim zapomniala:O bedzie Ci lepiej, postaraj sie juz o nim w ogole nie myslec. moj tez mieszka daleko:O a dzis, jak ja mam dola caly dzien i siedze ciagle i rycze, on pojechal w odwiedziny do cioci:O

Gość do autorki post
Dobrze postepujesz.Jak nic nie bedzie z jego strony,tzn.zadnej propozycji wyrzuc go do kosza :) Jak facet chce sie oswiadczyc,zrobi to a nie gada i sie tlumaczy😠 Tym bardziej ze to juz 3 rocznica.

Gość Elizaaaa
A ja nie wiem czy wytrzymam dzisiaj zeby nie napisac mu smsa ..albo dac sygnal.Co mozna zrobi, zeby nie pisac ..nie myslec ..jak zapomniec ???? ja sie przyzwyczailam do tego, ze kiedys bede jego zona i matko jego dzieci ...Nie spieszy mi sie tez do tego, ale on tyle o tym mowil, ze juz widze siebie w tej " roli "... I nagle ..KONIEC ..... ;)

veti --- faceci sa beznadziejni ?? nie dziwie sie facetowi skoro jesteś taka pusta i wypisujesz takie bzdury.

Gość Elizaaaa
Nie jest pusta ..a ty chyba nigdy nie bylas w takiej sytuacji ..To masz szczescie lepiej sie nie odzywaj !!!!!!!!!!!

Gość veti
elizaa-zeby do neigo nie pisac, mozesz albo isc zaraz spac, albo wylaczyc i schowac telefon, albo wyjac karte i dac przyjaciolce na przehcowanie na prare dni, albo pisz tu na forum zaby jakos zabic czas.jak juz nie mozesz wytrzymac, to wez nr przyjaciolki albo jakiejs dobrej znajomej, siostry, kumpla, kogokolwiek, wpisz pod imieniem swojego faceta do telefonu i pisz te smsy-ulzy Ci, a jemu nie bedziesz sie narzucac.ja jestem tez mam z tym problemy, ale musze sie powstrzymac-nic juz nie pisze- nie ma mowy-nie martw sie-damy rade:)

Gość Elizaaaa
Dzieki ..jestes kochana :) Nie pisze ...ALE czekam jak on cos napisze ...A jak nie napisze to ja SAMA zaczynam pisac i wysylam te glupie smsy.....Mhmmm...dzis nic nie napisze ..nawet jak sie nieodezwie caly wieczor ....

Gość stonkasda
hmm mi sie wydaje ze znam ten typ faceta. jest pewny ze ma Cie w garsci, ze jestes jego, wiec nie musi sie oswiadczac ani starac jeszcze. moze i chce Ci sie oswiadczyc, ale nei chce mu sie organizowac slubu, kombinowac wlasnego zycia, dbac o wasze finanse itp, po prostu tak mu teraz wygodniej. nie zrywaj z nim tylko zajmij sie soba, pomysl na co masz ochote i do dziela. nie odzywaj sie, sam zateskni. daj mu do zrozumienia ze jest zbyt bierny.

Gość Elizaaaaaaaaaa
chyba to jest wlasnie ten typ ...no ale po co mowic jak sie potem o wszystkim zpomina ...i mowi, ze koniec ...Jest u mnie ciut inaczej niz u autorki topicu , ale wlasnie teraz chodzi o to , zeby sie do NICH nie odzywac .... juz ide spac .... bo nie wytrzymam i jescze cos napisze ...bo od niego NIC !!! Dobranoc!!!

Gość veti
a ja dostaje smsy, jak kocha i jak teskni i w ogole:O blee, tez juz ide spac, dobranoc:)