Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

viki123

Szukam super spacerowki dla rocznego synusia szczecin

Polecane posty

Go艣膰 w贸zki w贸zki
Viki A bierzesz pod uwag臋 co艣 takiego jak Concord Fusion? Ja w艂a艣nie zakupi艂am i jest naprawd臋 艣wietny - du偶e siedzisko, kosz na zakupy z regulacj膮 g艂臋boko艣ci, w pa艂膮ku super os艂ona na n贸偶ki, 艂atwiutko si臋 sk艂ada i rozk艂ada, folia przeciwdeszczowa w komplecie, regulowana wysoko艣膰 r膮czki, siedzisko regulowane p艂ynnie od pozycji siedz膮cej do prawie ca艂kiem le偶膮cej, 艣wietna tapicerka - taki jakby hm.......weluro-zamsz, Dziecko si臋 nie poci, 艂atwa do demonta偶u mo偶na pra膰. No i przede wszystkim w贸zek jest niezwykle lekki - podbicie go to naprawd臋 偶aden wysi艂ek, bardzo estetycznie wykonany z materia艂贸w naprawd臋 wysokiej jako艣ci. Nie wiem czy wygl膮d Ci si臋 podoba, ale mog臋 Ci powiedzie膰, 偶e na 偶ywo naprawd臋 robi wra偶enie:). Polecam.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
zona_mundurowego ogldam wozeczki najczesciej na slonecznym tam sa dwie hurtownie jedna kolo reala boboland druga kolo kauflanda bebe club.A jutro jade do centrum do olenki badz hurtowni tato obie sa w poblizu media markt a moze ktoras z was zna jeszcze jakas??? wozki wozki pisalam chyba nawet juz wczesniej ze tewn concord tez mi sie pdoba ale nie widzialam na zywo jutro musze podejrzec jesli bedzie gdziesz w hurtowni. justaaaaaaa ile twoja dzidza juz ma? mysle o tym quinny cholerka tak sie napalilam no ale wozek bez koszyka?a znow ten speedy ma jakas pozycje oparcia pollezaca??a co z buggsterem ma ktoras?

Udost臋pnij ten post

czytam recenzje na temat quinny buzz i wszytskie glosy sa zaaaa i nawet znalam na aukcji ten wozek z koszykiem malym bo malym ale jest:)

Udost臋pnij ten post

Z tego co znalazlam na necie na Struga ma by膰 : 1. BOBOLAND struga 42 (pewnie ten o kt贸rym m贸wisz) 2. GRAM struga 31 3. MALUCHOWO struga 25 no i oczywiscie OLE艃KA hala na Powsta艅c贸w Wielkopolskich 39a i filia na Krzywoustego w Kupcu Je艣li chodzi o w贸zek kt贸ry ja sobie upatrzy艂am to bedzie bolder, p贸ki co m贸j ma艂piszon b臋dzie w g艂臋bokim a p贸偶niej spacer贸wka boldera. Czemu akurat ten bo fajny lekki stela偶, dobrze si臋 prowadza ma koszyk i pompowane dobrze amortyzowane ko艂a. A to dla mnie wa偶ne .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w贸zki w贸zki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w贸zki w贸zki
Za szybko enter;) VIKI w Ole艅ce (przynajmniej w sklepie internetowym) Concordy s膮 wystawione, nie wiem jak na sklepie fizycznie. 呕ono Mundurowego. Z tego co si臋 orientuj臋, to Bolder jest Implasta? A "maca艂a艣" ten w贸zeczek? Bo ja mam w艂a艣nie Implasta - Spidera (bli藕niaczy) i nie jestem zachwycona......gondolki ma艂e, w膮skie , spacer贸wki r贸wnie偶, do tego waga w贸zka by艂a sporo przek艂amana, bo na pewno nie wa偶y w wersji spacerowej tyle ile podaje producent. Poza tym szczerze powiem, 偶e wykonanie w贸zka jest...............delikatnie rzecz ujmuj膮c tandetne, jako艣膰 materia艂贸w pozostawia r贸wnie偶 wiele do 偶yczenia (Dzieci mi si臋 w nim cholernie poci艂y), budy sk艂adaj膮 i rozk艂adaj膮 si臋 g艂o艣no, w贸zkiem - pomimo pompowanych k贸艂 manewruje si臋 ci臋偶ko. R膮czka r贸wnie偶 reguluje si臋 g艂o艣no......no jednym s艂owem KICHA jak dla mnie, nie wiem mo偶e Bolder akurat jest dobry, ale Spider do d..........

Udost臋pnij ten post

boboland to est tam jak sie wiezdza na parking nomi a reszta to nie wiem bo kolo kauflanda jest bebe club a bylas w tamtych innych juz? a widzialam dzis ten wozeczek jest bardzo slodki przypadl mi do gustu ale nie widzialm spacerowki a to ona mnie intersuje

Udost臋pnij ten post

Szczeze powiedziawszy \"w r臋kach\" go jeszcze nie mia艂am. Wiele czyta艂am na temat w贸zk贸w z Implastu bo najpierw mia艂 by膰 Volant, ale podobno偶 Bolder zosta艂 znacznie w stosunku do Volanta poprawiony i raczej ogromna wiekszo艣膰 by艂a w贸zkami z Implastu hm nie tyle zachwycona co mo偶e wi臋ksza cz臋艣膰 wskazywa艂a na zadowolenie. Sama ju偶 nie wiem... Na pocz膮tku miesi膮ca wybieram si臋 do Szczecina na USG 3d i odrazu odb臋d膮 si臋 wst臋pne ogl臋dziny w realu w贸zka bo p贸ki co to tylko czytam, czytam i czytam ... i glow臋 mam coraz wi臋ksz膮 ;p

Udost臋pnij ten post

zona mundurowego to tak jak ja ale chyba jednak zdecyduje sie na ten quinny buzz jutro jedziemy cala trojca do szczecina bo dzis bylam sama niech tatus synusia oceni.teraz on jest nawet w promocji ale to modele z tamtego roku a z tego sa ladniejsze zywsze:)

Udost臋pnij ten post

witam :) ja tylko przelotem ;) wczoraj zapomnia艂am Ci dopisa膰 偶e Buzz wcale nie jest taki ma艂y po z艂o偶eniu - i osobno trzeba najpierw wyj膮膰 siedzenie, a dopiero potem baze. i kosz jest do dokupienia za ok 70z艂 tyle co mi si臋 wspomnia艂o

Udost臋pnij ten post

a ja zerka艂am teraz na Concorda o kt贸rym by艂a mowa wcze艣niej, tez ca艂kiem interesuj膮cy z tym 偶e zastanawiaja mnie ko艂a. Zdaje si臋 ze plastikowe. W teren jednak chyba lepsze s膮 pompowane i du偶e a my z m臋偶em jednak du偶o czasu sp臋dzamy w terenie i to raczej nie zurbanizowanym :D O tak, tak ja te偶 p贸ki co czekam na opini臋 tatusia i 偶eby nie to 偶e obecnie przebywa troch臋 dalej od nas to ju偶 dawno cos bym kupi艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 justaaaaaaaaaaa
moj synek 9. skonczyl dwa miesiace

Udost臋pnij ten post

wiecie cos denerwuje sie tak przy podjeciu takiej decyzji pamietam jak dklugo zastanawialam sie porzy kupnie pierwszego wozka koszmar!i teraz jak juz wydaje mi sie ze wiem jaki kupie to znow jak pokazalm mojemu kam to o n mowie ze mu sie nie podoba:(mi kiedys tez te wozki sie nie podobaly ale chcem cos innego i dobrego

Udost臋pnij ten post

justaaa pytam bo myslaam ze jestes moja znajoma ale ona yrodzila z dwa tygdonie temu:)to masz malenswto w domku:)

Udost臋pnij ten post

udzia艂 mojego m臋偶a raczej sprowadza si臋 do wyboru koloru i og贸lnej stylistyki ;p w kwestiach technicznych raczej da艂 mi wolna r臋k臋 ;p

Udost臋pnij ten post

moj by sie nie odwarzyl bo oboje jestesmy wybredni:)mamy obecnie graco quatro delux.kierowalismy sie oczywiscie komfortem dziecka i pod tym wzgledme rewelacja duze siedzisko ta tacka z przodu suer duza buda duza podstawek pod nozki no i dla mnie tez tacka spory kosz na zakupy ale te kola i waga tego wozka jest ogromnym juz dla mnie minusem i rozmiary po zlozeniu

Udost臋pnij ten post

m贸j za bardzo nie ma teraz czasu i g艂owy (a wybredny to on te偶 potrafi by膰 :D) dlatego raczej wiekszo艣膰 wybor贸w w tych kwestiach przypda艂a mnie, tym bardziej 偶e musz臋 du偶o le偶e膰 i odpoczywa膰 wi臋c z baku laku biore laptopa i czytam :) Gracco i Chicco by艂y moimi pierwszymi faworytami jednak zniech臋ci艂y mnie ze wzgl臋du na platikowe i podw贸jne ko艂a. Dylemat ogromny eh ...

Udost臋pnij ten post

jest teraz graco trojkolowy tyez super nawet synus tak ladnie w nim siedzial no ale po zlozeniu tez zajmuje sporo miejsca no i jakis sztywny dochodze do wniosku ze nie nadaje sie na moje drogi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w贸zki w贸zki
Je艣li chodzi o ko艂a to s膮 niewiarygodnie du偶e w por贸wnaniu z tym co wida膰 na zdj臋ciu:). M贸wi臋 oczywi艣cie o concordzie. Ja mia艂am ju偶 w贸zek na pompowanych ko艂ach i na malutkich palstikowych i w sumie to niewielka r贸znica (poza tym, 偶e w drugim przypadku ko艂a by艂y podw贸jne tak wi臋c cz臋sto, g臋sto na kamyrdolach si臋 blokowa艂y) natomiast pompowane nawet na kraw臋偶nik nie da艂o si臋 podbi膰:( wog贸le mi nie przypad艂y do gustu szczerze m贸wi膮c - ale to mo偶e przez to, 偶e w贸zek mia艂am bli藕niaczy tak wi臋c ci臋偶ki, szeroki i niepor臋czny jak cholera. Ja te偶 spaceruj臋 po terenie ma艂o zurbanizowanym jak nazwa艂a to 呕ona Mundurowego. Do ko艅ca tygodnia na pewno nie wybior臋 si臋 w贸zkami na spacer (Dzieci chore), ale w przysz艂ym tygodniu mam nadziej臋, 偶e b臋d臋 mia艂a okazj臋 przetestowa膰 w贸zek w terenie niezurbanizowanym;) - dam zna膰 jak si臋 sprawuje:) (Ma regulowan膮 twardo艣膰 zawieszenia - to mo偶e by膰 du偶y plus, ale si臋 oka偶e w praktyce). Acha i ko艂a s膮 wyko艅czone w艂a艣ciwie plastikiem - maj膮 piasty z jakiego艣 metalu i "ogumienie" piankowe - grubo wylane, 偶e tak si臋 wyra偶臋. Po pod艂odze w domu w贸zeczek wprost p艂yyyyyyyyyynie, k贸艂eczka nawet najmniejszego szelestu nie wydaj膮, no i przy odblokowanych ko艂ach (skr臋t 360 st) przednich w贸zek pchany w ty艂 i w prz贸d na kr贸tkich odleg艂o艣ciach (usypianie) wog贸le nie zje偶d偶a z toru obranego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w贸zki w贸zki
M贸wisz mo偶e VIKI o Graco TEKK (czy TEKKO jako艣 tak) - ogl膮da艂am na 偶ywo - wiecie co jest kich膮 w tym w贸zku pr贸cz wielgachnych gabaryt贸w (nie tylko po z艂o偶eniu) ? - w膮ska przestrze艅 (aczkolwiek szersza ni偶 np. w Coneco V3 np) i brak mo偶liwo艣ci ods艂oni臋cia ty艂u w贸zka (przestrze艅 mi臋dzy siedziskiem a bud膮) w upalne dni - siedzisko jest przytwierdzone do os艂ony na sta艂e..........no i w贸zek wcale nie jest taki leciutki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w贸zki w贸zki
A je艣li chodzi o Buzz-a to mankamentem jego g艂贸wnym jest to, 偶e ma siedzisko kube艂kowe (nie podzielone -cz臋艣膰 pod pup臋 i pod plecy osobno) i jak si臋 go roz艂o偶y do spania to w efekcie Dziecko 艣pi z nogami uniesionymi do g贸ry...........u mnie to zdyskwalifikowa艂o ten w贸zek......

Udost臋pnij ten post

czuje sie jak bym miala kupic samochod na kilkanascie lat z salonu ciezka decyzja dzis przede mna.powinni robic centra wiozkowe wszytskie mode3le i bylo by moze latwiej a tak bede sie tulac od hurtowni do hurtowni i zastanawiac sie jaki wybrac.

Udost臋pnij ten post

czy procz olenki jest jeszcze w szczecinie jakas duza hurtownia wozkow badz sklep????

Udost臋pnij ten post

jak nie ma zadnej mamy ze szczecina to piscie jeszczxe jakie wozeczki sa fajne to zwroce uwage na nie

Udost臋pnij ten post

w艂a艣nie dylemat co najmniej tej wagi co auto u nas r贸wnie偶 bynajmniej z tego powodu, 偶e my bysmy chcieli 偶eby w贸zek przez jakis czas nam pos艂u偶y艂 (przynajmniej te dwa lata) chocia偶 z tego co widz臋 wiekszo艣膰 mam bardzo szybko zmienia w贸zki. Najgorsza jest ta mnogo艣膰 modeli i firm :D by艂by jeden , dwa i problem by艂by z g艂owy... JA znam tylko te hurtownie kt贸re ci poda艂am co prawda jeszcze tam nie by艂am ale mam nadziej臋, 偶e wyb贸r maj膮 spory. Mam pro艣b臋 jakby艣 zwr贸ci艂a uwag臋 czy maj膮 w ofertach najnowsze modele bolder贸w by艂abym wdzi臋czna :) ewentualnie Concord贸w te偶 je z ch臋ci膮 obejrz臋. A teraz lec臋 do lekarza mo偶e si臋 w ko艅cu dowiem co mi siedzi w brzuchu :D Przyjemnych zakup贸w, a偶 zazdroszcz臋 bo sama si臋 doczeka膰 nie mog臋 kiedy m膮偶 wr贸ci i b臋dziemy sie mogli wybra膰 na takie \"wybieranie\" :D

Udost臋pnij ten post

kobitki nie bylam dzis nigdzie bo malutki znow dostal goraczke:(i pewnie zwiedzanie hurtowni przeloze na nastepny tydzien

Udost臋pnij ten post

zona mundurowego jesli bede w tych hurtownoach to obiecuje ze sie rozejrze za tymi wozkami:)

Udost臋pnij ten post