Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebe_30

Jakie imie dla dziewczynki-Ania, Alicja czy...?

Polecane posty

Gość u mnie tez się sprawdza
Wszystkie Hanię, jakie znam są blondynkami.

paulka > anie-brunetki akurat znam :) ale i tak wydaje mi sie dla brunetek za delikatne :)

Gość A może ALINA

Ja właśnie też wśród imion dla mojej dzidzi mam przewidzianą ALICJĘ...przesliczne imię dla dziewczynki i fajne zdrobnienia: Ala, Alusia, Alutka:) A Hanię znam jedną i ma jasną karnację i czarne włosy:)

Gość nata_15
Dorota,Milena,Jaśmina,Krystyna,Liliana,Kinga,Tatiana,Konstancja..mnie się te imiona podobają :-)

Gość appppppppap
jejciu ile tu komentarzy, ale naj imie to jest Alicja a w zdrobnienu np; Alusia, Ala, Alunia- niunia, Alutka itp

Gość gość
Nam urodzi się niedługo córka i postawiliśmy z mężem właśnie na imię Ania. To jest takie delikatne, a zarazem dostojne imię pasujące do osoby w każdym wieku. Myślę, że za parę lat, kiedy nasz maluch pójdzie do szkoły w klasie będą dominowały Jessiki i Vanessy w każdej możliwej formie pisowni. Zresztą jak w przyszłości wyjdzie za mąż na mężczyznę, którynp bbędzie nazywał się Sałata to tez będzie pasować. Myslalam jeszcze o Emilce, ale mój mąż zdecydowane postawił na Anie i tak właśnie damy małej na imie

Gość gość
Kasia ladniejsze. Nie znam zadnej malej kasi Same zuzie julki i nadie patologiczne