Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Manuelle_32

Czy 175 to dobry wzrost dla faceta?

Polecane posty

Gość no a jakże
Facet poniżej 1.80 nie powinien nawet myśleć, że jest facetem. A już pod zadnym pozorem mieć ochotę na rozmnazanie sie. :( Masakra.

Gość 174 lub 176
jest lepsze. 175 jest do doopy. Suma cyfr daje 13, a to jest naprawdę do doopy Bez sznas u kobiet, bo jeszcze nie wiedzą dlaczego ale udowodnione, ze koniety wybieraja takich co suma wzrostu jest liczbą przystą, najlepiej w okolicy 12.

Gość Facet zaczyna się od 180cm
Niscy faceci to jak dzieci z twarza dorosłego - ochyda :o

Gość ArTaS
Lepszy dobrze zbudowany 175.. niz 190 - z metrem w klacie

Gość sredni joa
ale pieprzycie glupoty..."powinien" to nie jest dobre slowo, bo to przeciez nie od nas zalezy ile bedziemy mieli wzrostu...prawdziwego faceta nie poznaje sie po wzroscie tylko po sile osobowosci...ja mam 175, mam laski jakie chce i mam was wszystkich w du*ie ;)

Gość ja mam 1755 i uważam się za
karakana... taka prawda :(

Gość ja mam 1755 i uważam się za
mialo byc 175,5 cm oczywiscie

Gość Kapitandobrarada
Tadada! Oto ja i moja dobra rada. Rada na wszytko! A oto i rada! Rada numer kurwa jeden-urosnąć(tylko jak-chyba kurwa magicznie jakoś albo przywiąż mu do nóg gówno, może będzie wyższy). Rada numer dwa-chuj z tym, jaki ma wzrost, ważne, żeby był facetem. To znaczy, żeby miał pałe w gaciach i pałe kurwa w głowie. To znaczy, nie bez mózgu, ale z pałą! To znaczy...eee...w każdym razie żeby miał jaja w tym potocznym jak i prawdziwym znaczeniu! To wtedy jest facet. A jak ma 175 cm, no co kurwa! Daj mu, kutwa, wałek w łape, albo każ mu pakować, albo mu zapierdolisz, to się będzie każdy kozak z dokoksowanym, szczerbatym jego mac ryłem bać takiego 175 cm twardziela! A co, kurwa! A najlepiej dodać mu części mechaniczne, jakieś stalowe ramię albo tytanowe łącze do mordy, co to protonowymi jakimiś pierdolonowmi kulkami będzie pizgało na odległość jebanych czterdziestu kurwa lat świetlnych! Albo odetnij mu jego małe nogi, weź wykop jakiegoś denata, odenitj denatowi nogi, a potem przyszyj jedną nogę denata do głowy swojego ukochanego, a drugą za kroczek, i każ mu skakać krzycząc, że spadł kurwa z choinki i jest takim popierdolem, że prowadzi swój własny serwis informacyjny o wpierdalaniu przez szkotów ośmiornic i...coś tam jeszcze. Będziesz miała ubaw za darmocha. Jak go kochasz, to nie zadawaj takich głupich pytań. Jeśli to, czy z nim jesteś, zależy od tego, czy Twoim psiapsiułom, innym dziewczynom i Bóg wie komu jeszcze podoba się jego wzrost, to takie uczucie jest warte tyle, co bardzo populanre dzisiaj punkty widzenia na miłość jako taką. Od kiedy to partner jest dodatkiem, jak torebka? Ja pierdole....

Gość niunka blondi 25
matko :O dla mnie zly bo mam 1.76

Gość qwertura
Jacy wy jesteście popierdoleni. Zgodzę się z kapitanem. Kupcie sobie przenośną wagę z miarką i mierzcie i ważcia bo waga pewnie też odpowiednia musi byc, co? Jak już mierzyć to całego co? Długość penisa - sprzęt się liczy, rozstaw oczu - bo co koleżanki powiedzą jeszcze że ma oczu za szeroko/wąsko rozstawione?, A najlepiej to taki automat mieć co nie? Wchodzi delikwent do maszyny nieodpowiednia waga zostaje wykatapultowany, zły wzrost to samo To skoro ja mam 1,61 to powinnam mieć górną granicę, prawda? tak z 1,85?

Gość 175mam
pierdolic ich kazdy ma wzrost jaki mu byl dany ,,Pojeby:

Gość mała całuśna
a ja mam 164 i ostatnio całowałam sie z facetem co mial 185 i prawie mnie podnosil zeby mozna było cmokac się w usta hahahahaha

mój facet ma 173... i 20 cm... to jest facet, a jak ja mam 161 to rewelacja dla mnie i już. 'nie wzrost czyni mężczyznę :cool:

Gość jkjfjhgfjfgj
nie idealny dla mnie to cos koło 185 ale ja jaestem wysoka bo mam 172 cm ..

Gość taa niedobra pupa
175 to najb. poszukiwany w jednostkach specjalnych - tacy faceci sa silni, nie mają problemów z kręgosłupem jak ci wyżsi, i znacznie większą wytrzymałość. A większosc tych kretyńskich postów to chyba jakieś gimgówno pisze...

Gość blif
zal mi was ja jestem modelem i mam te 185 ale chłopaku niemrtw sie to raz wcale niemały jestes dwa jesli jestes przystojny to i tak wzrost tkiego znczenia niema ile modelek które znam umawia sie z nizszymi bo nizszi często sa ładniejsi ja zczołem rosnąc jak miałem 20 lat i miałem 174 !!!!!! więc głowa do góry olej to załoze sie ze prawie same zakompleksione larwy mamuta sie tu wpisuja liczy sie proporcja i uroda a nie wzrost pajace mozesz miec 190 i byc paskudnym miec 170 i byc meg przystojnym jeszcze rz głow do góry !!!!

Gość blif
dodam mam teraz 23 lata

Gość WujekDobraRada
Tak dobry. O ile jesteś japończykiem.

Gość ahahahahahaaaaaaaaaaa
AHAHAHAHAHAHAHA chyba żartujesz - 175 to marne minimum, 180 - 185 jest optymalne 🖐️

Gość taki tam.....
Alez was debile hehehehe Jasne musi miec wzrost kurwa powyzej 180 i fiuta 20 cm to jestjebana gwarancja udanego zwiazku. Kobieta tez nie moze byc za niska ani za wysoka bo kurwa inaczej biada jej. Ogolnie jebnieci w dekiel jestescie hehehehe. Smaic mi sie chce.

Gość ewelele
wazne jakiego ma zaganiacza

Gość niski 173 prawde wam powie
ci co maja mniej powiedza "tak idealny" ci co wiecej "toc to kurdupel!" a ja, mezczyzna 173 cm powiem tym krzykliwym wysokim, ze macie chlopcy wysoki wzrost i tym sie staracie podbudowac, ok spoko, trzeba jakos sobie ego podwyzszac, ale dajcie sobie siana z tym "kurduplem" wiem, ze jestem niski, nie trzeba mi tego w twarz wcierac. A do niskich mowie, chlopy, ja sie nie oszukuje, jestem niski jak na faceta i tyle, wiec sie z tym pogodzcie, bo was kompleksy zezra. Patrzcie na to z tej strony, podrywanie kobiet to psychologia a nie lypanie na nia z dwoch metrow i rzucanie "emano malenka moze sie potarzamy?" wiec zmezniejcie, zmacajcie gdzie macie jaja i ich uzywajcie zamiast sie na forach podbudowywac. Szukajcie nizszych bo i tak zapewne takie wam sie podobaja