Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciuszek

najbardziej wypasione spacerowki?kto ma

Polecane posty

tak jak pisalam peg perego tez mi sie podoba ale nie chce z podwojnymi kolkami wozka

dziewczyny juz wiem obiejrza dzis najnowszy model quinny buzz ten niebieski kupuje go super mojemu ubusiowi tez pasowal.\\ ma ktos ten juz nowy model?

mam z bebe comfort fotelik do samochdu i wypas naparwde ale wozek kupie chyba ten quinny

w poniedzialek jade po quinny buzz 2007 kolor ocean nie moge sie doczekac.przestudiowalam wszytskie stronki, wszytie hurtownie i on wygrywa wszytsko. czy ktos juz ma tego roczny model????

Gość girl-malina
Witam. Co sądzicie o wózku Jane Nomad??? Mam taki wózek do sprzedania,nowy z gwarancją. Sama spacerówka. Cena to tylko 1470 zł!I do tego dodam gratisik.

powiedzcie mi co takiego widzicie w tym wózku quinny buzz 2007, czy wogóle ma on regulowane oparcie i podnóżek??? dla mnie wyglącda bardzo niewygodnie... jakie ma zalety, może ktoś napisze...

Buzz jak dla nas to jedyny wózek który odszukaliśmy z wysokim oparciem (ponad 55cm). Synek jest i szukałam spacerówki która nie kończyłaby się mu wpół główki i w której nóżki nie \"wisiały by ani musiałby się zginać w paragraf\". Do tego sprężyna gazowa - wózek sam się rozkłada, bardzo łatwo się prowadzi, wygodny i mięciutki - dla mnie to wystarczyło ;)