Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katie91

Czy jest aż tak źle?

Polecane posty

Wszyscy mi trują że jestem strasznie chuda i musze przytyc nawet lekarze ech... oceńcie: -wzrost 156cm -waga 40kg -nogi mierzone od krocza- 76cm -udo w najszerszym miejscu- 43cm łydka w najszerszym miejscu- 31cm -kostka- 20cm -biodra- 72cm -talia- 59cm -biust- 78cm -pod biustem- 65cm dodam że mam 16 lat NIECHODZI MI O TO CZY MAM IDEALNĄ FIGÓRĘ CZY NIE MAM TYLKO CZY JEST AŻ TAK ŹLE I ZROBIC COŚ Z TYM? KONKRETNIE Z WAGĄ...

Gość Ja piernicze następna
dobre to masz nie za chuda nie za gróba

Gość PROSZE PORADZ JESZCZE COS
strasznie chuda ..

dobrze się czuję ze swoją wagą i nie mam zamiaru tyc ani chudnąc mam stałą wagę jak jem mniej to waże tyle samo jem więcej waże tyle samo tylko jak jestem chora to waga spada tak o 2 3 ka a potem wraca do tego 40 czasami się zdarza że jest 41 prosze was o zdanie dlatego bo gdzieś ktos na tym forum czytałam że jak się ma dużą niedowagę to można byc bezpłodnym:( i się wystraszyłam moje BMI 16,44 a od 20 jest niedowaga no to supper jednym słowem

chyba żartujesz? ja jem to co mi wpadnie w ręce i to na co mam ochotę:) dzięki za wypowiec------------>pszczółka bzykatka

Gość w sezonie na leszcza fajna byl
ze tez wam sie tak chce mierzyc :o

no bez przesady z ta nieplodnoscia :o mam kolezanke szczupla bardzo, wazyla w twoim wieku z 46kg a jest wyzsza, ma 168cm... do tej pory jest szczupla, a ma 24 lata... i wszystko jest z nia w porzadku zdrowotnie... po prostu taka uroda

no bez przesady z ta nieplodnoscia :o mam kolezanke szczupla bardzo, wazyla w twoim wieku z 46kg a jest wyzsza, ma 168cm... do tej pory jest szczupla, a ma 24 lata... i wszystko jest z nia w porzadku zdrowotnie... po prostu taka uroda

wiem głupie to jest też tak sobie pomyślałam jak się mierzyłam tylko jakbym podała wage i wzrost to trudno by było wam cokolwiek powiedziec na ten temat

Gość hgfd
bardzo niska chyba

a to wszystko przez to że wszyscy wkółko trują bo ,,chuda jesteś\" wiatr cie zdmuchnie sama skóra i kości i ble ble ble załamac się idzie mi się podoba tak jak jest mogłabym miec chódsze uda ale... nie potrafiłabym wytrzymac na diecie nawet pół dnia dziękuję wszystkim za wypowiedzi i prosze o więcej:)

Gość 26-latka.
niska chudzina ale ja w twoim wieku nie bylam grubsza, okres dostalam jak mialam 16 lat i stopniowo z wagi 37 kg zaczelam tyc do 47 kg, zajelo mi to jakies 3 lata w wieku 15 lat wazylam 37 kg i czulam sie koszmarnie, w wieku 18 mialam juz na wadze 45- 47 kg i tak jest do dzis

ja jeszcze nie dostałam i mama chce mnie ciągnąc po ginekologach... załamka

Gość gfdd
nie jeste pepkiem swiata dziewczyno, do nauki a nie glupoty na forum pisac

Gość Dziewczęca
przy Twojej wadze nie masz szans na miesiączkę, bodajże granicą jest 44 kg.

Gość to teraz
gfdd ----------------> sama się ucz w wakacje... powiedz mi gdzie napisałam że jestem pępkiem świata? Dziewczęca --------------> wierz mi są dziewczyny które mniej ważą a mają miesiączkę, no a przeciesz i tak zawsze są wyjątki od regóły nie? dzięki za wyrażenie swojego zdania dalej zachęcam

Gość a w którym miejscu biodra
zmierzyłaś? na kościach biodrowych, tych wystających, gdzie się biodrówki nosi?

Gość vnvnvnvn
do 15 roku zycia byłam tak chuda jak ty. minęło 12 lat przytyłam kilka kg(niespełna 5 kg) i nie mam już niedowagi i czuję się z tym dobrze. Miesiaczkę dostałam w wieku 12 lat mając BMI takie jak ty... jesli się nie głodzisz i jesz normalnei i genetycznie jesteś po prostu taka chuda to wszystkookpewnei z TObą. Masz dobre wyniki krwi?? Ja mimo mojej niskiej wagi kiedyś zawsze miałam idelane wyniki krwi - jak zdrowy chłop - jak się smiałą moja lekarka... teżmi dokuczali i dalej mi dokuczają ale dąłm se na luz z tym bo ważne jaka jest prawda. A ja się nei glodzę jem normalnei tylko taka jestem z natury.

miałam badaną krew bo kiedyś słabłam w czwartej klasie jak ważyłam 24 kg i była ok teraz już mi nic nie jest jem normalnie moi rodzice się śmieją że mam tasiemca bo co chwile coś jem nie minie pół godziny od obiadu a ja jem jabłko albo co innego słodyczy też sobie nie żałuję zdaża się że w jeden dzień zjem z 3 czekolady oprócz normalnych posiłków jednym słowem jem sporo ale nie potrafie przytyc tak samo jak jem malutko u mnie tzn tylko śniadanie obiad i kolacja i waże tyla samo ile waże jak jem co mi wpadnie w ręce wkurza mnie że ludzie na siłe robią ze mnie jakąś niemiłosiernie wychudzoną naprawdę ucieszyłabym się jakby mi ktoś powiedział że jestem gróba

Gość to masz aż 6 cm więcej
w biuście niż w biodrach??????????? dziwne:O

nie wymyślałam sobie tych wymiarów biust mierzyłam w staniku on jest głupi w innym mam 72 to zależy nie?

jejku sorry źle zmierzyłam biodra 78 wiedziałam że coś mam źle zmierzone bez stanika mam 75