Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serioooa

MAM KOLEŻANKE KTÓRA NIE BYŁA JESZCZE U GINEKOLOGA.WIEM ,ZE NIE WIERZYCIE ALE ..

Polecane posty

Gość serioooa

nie uprawiala nawet seksu jeszcze a ma 25 lat i nie byla u gina..zwierzyla mi sie z tego niedawno..jeste mw szoku..nie wiedzialam nawet z kim chodze na uczelnie..jak mozna byc tak nienormalną ??:(uswiadamiam ją ale chyba nic to nie da,.

Gość lojku
ale nie normalna ze nie uprawiala sexu czy ze nie byla u gina???

Gość chyba klamieszcos
25 lat i nie była?nie wierze.. chyba ze mieszka na wsi zabitej dziurami.albo w dzungli.

Gość chba jasne zeeee
nienormalna ze nie uprawiala i z enie byla u gina.

no jesli nic jej nie dolega... male ryzyko przy braku sexu ale juz najwyzszy czas, chocby cytologie zrobic

Gość ZJEBALO CIEEE
NIE WIERZE!!!!JAK TO MALE RYZYKO PRZY BRAKU SEKSU?TY IDOTKO NIEDOUCZONA CO TY PITOLISZ LUDZIOM?

Gość +++_+++
JA mam dwie takie kumpele: jedna 30 lat, druga 33 -obie ani razu w zyciu nie odwiedzily jeszcze gina, ta pierwsza regularnie wspolzyje a ta druga to nie wiem.....

Gość ZJEBALO CIEEE
TO GDZIE TE DWIE KUMPELE TWOJE MIESZKAJĄ ?WE WSI JAKIEJS?ALE Z WAS KLAMCZUCHY..NIE ZMYSLAJCIE TYLKO ZAJMIJCIE SIE NAUKĄ..

Gość lojku
jezeli nie uprawiala seksu to jej sprawa widocznie jej sie nie spieszy i nie masz co sie wtracac a ze nie byla u gina to naprawde dziwne widocznie sie krepuje choc w tym wieku powinna juz go odwiedzic

Gość ZJEBALO CIEEE
TO STRASZNIE STARY WIEK JUZ WIEC SIE DZIWIE JEJ BARDZO. MOJA BABCIA NIE BYLA ANI RAZU NIGDY U GINA PRZEZ CALE ZYCIE I NIGDY NIE CHOROWALA TO TEZ DZIWNE JAK DLA MNIE ..BO ZYLA 98 LAT..

Gość lojku
ja jak szlam pierwszy raz to tez sie krepowalam ale musialam sie wybrac co to wstyd do tego co moze nas spotkac jesli sie nie wybierzemy w pore!

Gość gfvhghghgghhgh
ty szmato powiedz swej kumpeli ze jest chora psychicznie i zaciagnij ją siła.

Gość marn ata prowokacja
:O A co to, dziś szkoły nie ma? :P

Gość lojku ile masz lat teraz
a ilemialas jak poszlas pierwzy raz?

Gość serioooa
Nie wierzycie mi to nie. prawda jest taka jaka jest i sama mi sie zwierzyla z tego. prowokacja to moze by byla jakbym napisala ze ma 30 lat bo to by bylo bardziej niewiarygodne chyba.

Gość lojku
jak poszlam pierwszy raz mialam 20 wiem ze to tez troche pozno ale mam to juz za soba teraz staram sie chodzic regularnie co jakis czas

Gość krabowa zupa
moja kolezanka tez nie byla jeszcze nigdy u ginekologa -a to dlatego, bo jak mowi- bo pewnie jej cos jeszze wykryje! a ma 26 lat, i kilku conajmiej partnerow sexulanych za soba. i nie jest w stalym zwiazku. mowilam jej- ze powinna cytologie zrobic bo to wazne badanko... ale gdzie tam. leje na to i tyle. ja tam raz na pol roku/rok chodze i robie cytologie, mimo ze to jest zawsze stresujace.

Gość lomatkooooo
chyba zwariuje..jak mogla nie być?w tym wieku?

Gość marn ata prowokacja
To jest wiarygodne i wcale nie takie dziwne, nie udawaj, ze w takim szoku jesteś:O Ale ten temat jest obliczony na wywołanie awantury i proszę o usunięcie bo nic z tego dobrego nie będzie.

Gość fdser
sama jestes nienormalna autorko wątku. zajmij sie lepiej swoja dupą a nie dupa swojej kolezanki

Gość lomatkooooo
tem temat jest dobry na uswiadomienie takim co nie byly ze maja isc wiec nie usuwajcie go do cholery.

Gość marn ata prowokacja
No co wy, przecież takie co nie chodzą do ginekologa nie czytają kafe bo nie mają neta na tej swojej zabitej dechami wsi:O Usunąć to, niech się gówniary zajmą nauką.

Gość doktorem jestem i co
sama sie usuń oki? ja tez nie bylam jeszcze a mam 32 lata i jestem doktorem (mam tytul doktora) wiec nie chrzań ze tylko te ze wsi nie łażą.

Gość marn ata prowokacja
Masz tytuł doktora więc powinnaś wiedzieć co to sarkazm:O Przeczytaj wpis z 13.18 oki?

Gość myszkaa.
Że nie uprawiała seksu, to jej sprawa intymna i nie ma co się wtrącac. Ale do ginekologa powinna pójśc, bo chodzi tu zdrowie. poradź jej po prostu, żeby poszła. Może się krępuje? Możesz np, poradzić jej swojego gina, jeśli jest dobry. P.S. Nie mogliście poradzić? Tylko robic aferę? :/

Gość hgfd
skoro dziewczyna nie chce pokazywac komus swojej cipki to jej sprawa i wcale jej sie nie dziwie!!! sama mam prawie 23 i u gina bylam tylko raz, dawno temu jak mialam uplawy, ale bylam wtedy jeszcze mala dziewczynką, odkad jestem kobietą nie chodze i nie mam zamiaru :o

Gość +++_+++
Do ZJEBALO CIEE-------Nie zmyslam i nie klamie, to sa osoby z wyzszym wyksztalceniem, niestety uparte jak osly. A i po drugie nie chcialoby mi sie wymyslac takich pierdol, wiesz. Zwroc moze uwage na to jaka jest skala tego zjawiska, bo jak widac po wpisach nie wcale taka mala jak by sie wydawalo a nie posadzasz kogos o wymyslanie.

Gość hjhjhjhjhjh
ja mam 35 lat i nie bylam ..

Gość gbndytmn
A z czym ty masz kurwa problem ???!!! 25 lat, dziewica- male ryzyko chorob, jak jej nic nie dolega to powinna ale wcale nie musi isc, sam ginekolog to powie, i kretynka jestes sama Ja mialam 24 lata, poszlam bo zaczelam uprawiac sex, ginekolog w ogole nie byl zdziwiony, wczesniej bylam u gina ale sie nie rozbieralam tobie choy do tego, taka falszywa picz to byl kopnela w dupe a nie sie jej zwierzala

Gość hjhjhjhjhjh
to żal mi ciebie skoro w wieku 24 lat dopier osie rozbieralas u gina..haha