Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieca laskaa

KTÓA Z WAS WAZY 57-60 KILO ????JESTESCIE ZADOWOLONE ZE SWEJ WAGI??

Polecane posty

nie było mnie przez chwilę, ale się porobiło, wszystki błotem się obrzucają. Do dietetyczki- po tyłkiem mam 53cm, przed chwilką jeszcze raz zmierzyłam, wogóle to dzięki za miłe słowa. Do inwerso- zgadam się z Tobą w 100% iga- nie mam pojęcia dlaczego się do mnie przyczepiłaś...może mi to wyjaśnisz?

Gość zrozpaczona11111
A ja mam 24 lata, 168cm wzrostu i 55kg. Waga niby dobra ale....... w talii mam 76cm i to jest o wiele za dużo! Nie wiem co zrobić żeby zmniejszyć te centymetry w talii. Dodam że każdego dnia od lutego ćwiczę mięśnie brzucha(pilates) przez około godzinę a brzuszek(po ciąży) nadal nie jest płaski. Doradźcie coś.....

fjksdgjkfhejks - na tych zdjęciach nie widać mojej twarzy, więc o co chodzi???

talia jest uwarunkowana genetczni8e, spójrz na swoją mamę... ja zrzuciłam kilka cm w tali, nie tylko dzięki ćwiczeniom, ale również dlatego, że poprostu schudłam kilka kg

Gość iga.
Bo Ci za dobrze Asia. Poniżał Cię ktoś kiedyś? Chciało Ci się zdychać? Nie. RZYYYG.

Gość maJtynka
wydaje mi się, że każda dziewczyna wygląda inaczej ze swoją tuszą. ale skoro ty jesteś dumna, to po co pytać innych - ważne jak ty siebie odbierasz :) ja mam 160cm i ważę 47 kg i nie jestem zadowolona :(

iga, ja naprawdę nie jestem jakąś super laską, nie wiem dlaczego Ty tak mnie odbierasz, jestem zwykłą przecętniarą, jakich pełno... A Ty wogóle lubisz się dołować kobieto, nie porównuj się z innymi, to nie ma sensu, zawsze znajdzie się ktoś lepszy od nas. Nie warto takimi głupotami się przajmować, uszy do góry

Gość zapraszam do Pro-ana
tam są dziewczynki najbardziej zadowolone ze swojej wagi

Gość Kkdskl
Wazylam 57 kg przy 163 cm i nie bylam zadowolona, wiec schudlam do 47 kg i teraz juz czuje sie swietnie w swoim ciele, ale wraz ze zgubionymi kg nie stalam sie wredna, to jakis mit, jestem sympatyczna i ciepla osoba, mam dobre poczucie humoru, dystans i zdrowe podejscie do siwata i ludzi Pozdrawiam

Gość Kkdskl
Dokladnie, zawsze znajdzie sie chudsza/ grubsza osoba, glubsza/ madrzejsza, ladniejsza/ brzydsza itd, szkoda sobie samopoczucie psuc i zadreczac sie tym

Gość dietetyczkaaa
asia ma super talie i nie jest przecietniarą..wg mnie !!!!!!!

Gość dietetyczkaaa
przedewszystkmi ma sliczne i długie nogi.

dietetyczkaaa- dzięki, faj nie czasami komplementów posłuchać, zaraz znowu ktoś napisze, że się podszywam...

Gość dietetyczkaaa
asiu mogłabys zmierzyć jak mozęsz i masz chwile ile masz w kolanku i na srodku uda ?ciekawa jestem cholernie:):):)moze mam takie same mogi jak ty a wydaje mi sie tylko ze gorsze:)

Gość coronilla varia
a ja mam 164/54, też może być;)

Gość dietetyczkaaa
no dzięki za fatyge. wiem ze to wygląda jakbym byla lesbijka ale niemoge sie napatrzec na twoją taklie i bioderka oraz nogi..naprawde widze wiele dziewczyn ale rzadko taką figure..powaznie:)

Gość do _asia_
jaką masz długość nogi - mierząc od krocza do podłogi????

Gość iga.
Kkdskl jak schudłaś? Ja bym chciała do 45kg ale idzie to jak krew z nosa. Tak tak Asia, Ciebie nikt nie poniża więc w ogóle rozmowa z Tobą nie ma sensu. Trzymaj się słonko. Zazdroszcze Ci tylko żeś wygrała życie.

Gość dietetyczkaaa
asia to masz takie same wymiary jak ja :)szok.. tylko ze ja mam w udzie na srodku 49 równiutkie a nad kolanem zaraz 38 :)czyli mniej o połówki centymetra od ciebie..:)

od krocza do podłogi mam coś ok 83, nie są takie długie, może na zdjęciu tak wyglądają. Dietetyczkaaa- widzisz, cudza chwalicie,... Iga- kiedyś nazywali mnie bułeczka, więc wiem jak to jest, byłam pulchniutka jako dziecko

Gość Kkdskl
Ja schudlam bez glodowania, jadlam mniej, zdrowiej i wiecej sie ruszalam, nic nadnaturalnego, ograniczylam kalorie do 1300 kcal, cwiczylam 30- 60 min dziennie, 3-4 razy w tygodniu, chodzilam na spacery, wiecej sprzatalam w domu Staralam sie zdrowiej jesc, slodycze tylko w niedziele, ale owoce to codziennie, ciemny chleb, makaron ciemny i ryz tez, duzo warzyw, owocow, nabialu, ryb, chudego miesa, woda, czerwona herbata, nic wiecej do picia, czasami kawa gorzka, jak sily nie mialam, niecale 2 ms i 10 kg za mna podoba mi sie bardzo moja obecna figura, ciekawe czy uda sie ja utrzymac pozdrawiam

Gość iga.
Mam nadzieje, że się uda ;). Mi w ciagu miesiąca schodzą średnio 2kg, mimo że też prowadzę aktywne życie, więc podziwiam. Ze mnie kiedyś się nabiali, nabijają i nabijać będą. Mimo że stara dupa już jestem. 26 lat i w życiu faceta nie miałam. Ledwo co prace dostałam. Więc kurwa nie da się porównać tego z Twoją jebaną bułeczką.

dobra, nic już do Ciebie nie napisze, masz doła i tyle, tylko nie bądz taka aresywna w stosunku do ludzi. Częściej się uśmiechaj, a napewno nikt obok Ciebie nie przejdzie obojętnie... PAMIĘTAJ: \"Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie...\"

Gość do _asia_
no to rzeczywiście nei masz długich nóg tylko normalne, a nawet odrobinkę przykrótkawe, bo do wrostu 166cm byłyby idealne, a do Twojego to jakieś 85cm żeby stanowiły połowę Twojego ciała:) dietetyczka--------> nie przesadzaj z tą Twoją chudością:O jeśli masz takie wymiary nóg jak napisałaś... ile masz wzrostu???

Gość dietetyczkaaa
jamam wzrostu 171 cm a co?:(

Gość sasaneczkaa123
ja mam 167 cm wzrostu i waze 52 kg ale nie czuje sie chuda bo mam grube uda =/ ale nie kazdy jest idealny:)

Gość a ja tak...
wazylam tyle kiedys, czulam sie źle, teraz waże 51 i jest super :) mam 168 cm.

Gość n.............
Mi jest dobrze z moja waga aktualna kiedys wazylam 43kg ale po ciazy mam 47kg i kazdy mi mowi ze teraz wygladam o niebo lepiej nie odchudzam sie ale tez nie przesadzam z jedzeniem!!!