Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewybredny skapiec

Dlaczego kobiety w Polsce nie potrafia sie gustownie ubierac?

Polecane posty

Gość babsztyl x
nie no, to naprawde sorry Ale przy jednym zostanę: pachy to podstawa (ogolone) mam nadzieję że niektore brudasy się zmiarkują

Gość a ja chce wam powiedziec
ze od wielu lat mieszkam poza granicami Polski i jak jestem w Polsce to jestem pelna podziwu dla Pan. Ubieraja sie bardzo ladnie i gustownie . Nie bez kozery Rosiewicz wyspiewal piosenke..... kto zgadnie jaka?................ Pozdrawiam wszystkie Panie w Polsce.

Gość niewybredny skapiec
do jak ja nie cierpie Zanim cos napiszesz to pomysl. Bo po pierwsze moze nigdy nie bylem za granica i nie wiem jak sie tam ludzie ubieraja? Moze pisze o Polkach bo jestem Polakiem i inne narodowosci mnie malo co interesuja? Przez to nie sugeruje ze ten problem nie dotyczy innych narodowosci, zapewne tak- ale nawet z samego wzgledu ze tutaj w 99,99 % tylko Polki sie wypowiadaja pytanie bylo skierowane do nich. Chyba nie tak trudno do tego dojsc? Nie kreuje sie na inteligenta ktory nie uzywa wulgarnych slow. Po prostu nie widze powodu dla ktorego mialbym Ciebie lub kogo innego obrazac. Nie wiem jak w Twoim mniemaniu , ale ja moim zdaniem nie na tym polega dyskusja. Moze Ty masz inne podejscie do tej kwestii... Nie uwazam sie takze za lepszego od innych, nikogo bezposrednio nie krytykuje, wiec nie powinien sie poczuc dotkniety. Takie slowa ktore dla jednych sa naturalne dla innych sa sczytem elokwencji. Moze dla Tobie kojarzy sie to z intelektualista/pseudo intelektualista. To juz nie moj problem. Moze dorosniesz jeszcze do uzywania synonimow. Bo jak na razie Twoja jedyna bronia jest negacja i obrazanie innych na starcie. Sama nie potrafisz jednego rzeczowego argumentu, Twoje wypowiedzi sa ogolne i nie wnosza niczego do dyskusji. Jesli Cie to tak bardzo dotknelo to moze sama masz jakies kompleksy? Jak widac sa tu tez kobiety ktore potrafia podjac rozmowe. Niekoniecznie wyklinajac innych.

Gość jak ja nie cierpię
Skoro są tu kobiety które potrafią podjąć rozmowę to dlaczego z nimi nie dyskutujesz ? Bo jak widzę sporo wpisów przemknęło przez ciebie nie zauważonych lub znikomo dostrzeżonych a angażujesz się nadmiernie w analizowanie każdego mojego akapitu w poście i wysilanie się na odbijanie każdej piłeczki. Widać to ciebie coś tu za bardzo dotknęło. Skoro nie jestem dla ciebie godnym rozmówcą to po prostu zignoruj mnie i skup się na wpisach które ci przytakują.

Gość jak ja nie cierpię
Moim zdaniem kobiety dobrze robią że ubierają się tandetnie. Gdyby zawsze ubierały się ładnie i gustownie to byłby to etetyczny mezalians w stosunku do beznadziejnego ubioru mężczyzn. Zresztą nie chce mi się już z Tobą gadać. Idę się kąpać. Pozdrowienia dla uduchowionego etety i intelygenta. 🖐️

Z tego co zauwazylam w kazdym kraju sa ludzie ubrani gustownie i bezguscia, poza tym dzieki Dodom swiat jest kolorowy, jakby wszyscy byli ubrani stylowo to by bylo nudno. Niech sie ludzie ubieraja jak chca, to naprawde nie ma znaczenia.

Gość akaka
co Ty gadasz ! jak nie ma znaczenia? pewnie ze ma i to duze...sama jestem kobieta ale dobija mnie jak widze takie bazarowy....rozowe koszulki za 5 zl i jeansy za 15...nos kurwa

Gość gumis mis gumis
E tam ja nie narzekam na polskie kobiety. Nie wazne jak wyglada wazne co ma pod spodem:) A prawie kazda ma stringi...hahaha

Nie sikaj? Co to w ogóle za wyrażenie :O? :D:D:D:D:D:D Czyli co, jak nie ma kobieta \"możliwości wyeksponowania\" czy też nie nosi tych super ZAGRANICZNYCH ciuchów jakichs-tam zakichanych projektantow, to jest bez gustu? Sorry, ale IMHO to smiechu warte podejscie :).

Oczywiscie, ze to nie ma znaczenia. Wazne zeby bylo czysto, a potem to juz niech kazdy wklada co chce :) Nawet bazarowe rozowe bluzeczki :P

Gość niewybredny skapiec
Kolejna ktora ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Nie musza byc zagraniczne, moga byc polskie. Nie musza byc od znanych projektantow. Widze ze Twoj umysl jest doszczetnie ograniczony i myslisz tylko prostymi schematami. Moda = stylisci =drogie ciuchy. Nie, nie o to chodzi. Ale byc moze sama jestes jedna z klientek bazarowych/stadionowych moze ubierasz sie w KDT albo w domu mody w nadarzynie. Bo widze ze ten temat bardzo poruszyl Twoje ego, moze w koncu ktos uswiadomil Ci ze nie ubierasz sie fajnie? Bo nie sadze zebys wychodzila poza polska norme...

Gość mis kolabor
E tam, niech wyskakuje z ciuszkow i robi strip tiz !!! wazne jakie ma cialo balony i dupke. Jakie szmaty nosi na sobie to nie istotne

Gość jozef k fka
a ja lubie nasze polskie kobieciny. Moze brakuje im troche stylu ale za to sa swojskie. Nie trzeba sie krepowac , mozna byc naturalnym. Sa otwarte i towarzyskie:)

Gość odwazna studencina
E tam jak czlowiek nie ma hajsu to sie nie ubierze ladnie. Chyba ze w uzywane

Gość mis kolabor
e tam idz do pracy i nie narzekaj:)