Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oto moje brzydkie piersi

OCEŃCIE CZY POWINNAM POWIĘKSZYĆ PIERSI?OTO MÓJ BIUST STRASZNY

Polecane posty

do dvgvgfgvfgf jej nie wiem nie mieryzam ale nosye spodnie 38 roymiar... tzek mam duzŁ) ale nie tak jak biust

Gość dvgvgfgvfgf
szalona kochana a powiedz mi czemu ty nie akceptujesz tego ze faceci kochaja twe piersi ?co ci przeszkadza w tym>? kazda marzy o takim biuscie .. a ile masz wzrostu??

A ja bym chciał się budzić i zasypiać obok dziewczyny z taką urodą (i wiadomo co przed zaśnieciem ;-) ), oczywiście gdyby jeszcze z charakteru była fajna. Miłego popołudnia 🖐️

Gość soczek zwariowalas
facet a ty nie masz kolo kogo sie budzic?samotny jestes?

Gość ssszalonaaa ociągnął bym ci
soczyście dwa za jednym podejsciem i to z połykiem 😘 :P 😍 :classic_cool:

soczku No teraz sam. Była dziewczyna z kimś nowym a ja czekam na na nową pracę (jednak od lipca :-( ) by wreszcie znowu wychodzić na imprezy do lokali i poznawać. Miłego popołudnia 🖐️

Gość facet a ten kucyk do lipca
te bicie wytrzyma ??????

Gość Kochammm
ja tez mam takie malutkie piersi:) ale jakos nie narzekam:):):)

Gość tututuga
ssszalonaaa boże muszą być bardzo ciężkie, i przy prawie170 cm to dość niebezpieczne dla kręgosłupa. a przy ciąży to już chyba koszmar ak jeszcze urosną!!!

Gość ok. ok. ok. ok.
Jesli nie zaakceptujesz siebie to zadne rady , porady , nawet uwielbienie nie spowoduje zmiany Twojego nastawienia do włąsnego ciała. Pytałas o zdanie wiec moje jest nastepujące;jestes śliczna i apetyczna kobieta -badz soba , badz naturalna

Gość facet a ten kucyk do lipca
to się nie ma z czego śmiać za znęcanie się nad zwierzętami prokurator gania :D

Gość tututuga
ssszalonaaa masz racje, zresztą to tez są koszty, a poza tym niewiadomu co by z tego wyszło, chyba jednak lepiej pozostawić wszystko naturze. ja tam do korekty jedno ucho ale to zostało mi przez niedopatrzenie mojej mamy by lekko odstaje, szkoda że tylko jedno juz wolalabym żeby drugie tez przynajmniej byla by jakaś symetria. ale nie wygłada ono szpetnie a raczej fascynująco więc nie moge sie zdecydować. ot taka prawda

Gość ech widzę że
nie tylko ja mam miseczkę F. owszem, zdarzają się babki z dużymi, ale nie AŻ TAK. komentarze potrafią być naprawdę przykre. ja poważnie zastanawiam się nad zmniejszeniem. pozdrawiam

Gość Wredniak.
A może jakiś konkurs Audio-Tele lub SMSowy? Pytanie byłoby jedno - takie jak w temacie topiku. A za kasę z SMSów byłaby ta operacja. :) Biustu lub mózgu. :P

Gość Cycki Twoje
to chyba najmniejszy problem, zajmij się rozumem i resztą-nieapetyczna jesteś, cycki jeszcze ujda:P

Gość fghff
piersi nie masz co powiekszac, masz naturalne i wcale nie za male. jednak moglabys zrzucic troche oponki z brzucha

Gość male bardzo masz piersii

Gość gosc8798
Mam kilka cytatów z innych forów „haj, sluchajcie, mnie najbardziej denerwuje, gada jak opętany ze nie działa, a sam do cholery nie spróbuje, najpierws spróbujcie a potem komentujcie, a nie tak podcinacie skrzydla możliwościom, bo ja gdybym sie zasugerowala tym ze jedynie operacja mi pozwoli powiekszyc piersi to bym nadal plaska jak deska chodzila, a tak mam nie za duze ale mam i jestem z nich dumna, a to nie dlatego,ze sie poddałam operacji - byłam sumienna - ćwiczyłam, smarowałam kremem i brałam suplement ziolowy - do ktorego wiele osob nawet z mojego grona odnosilo sie nawet z drwiną, i co?! koparka w dól jak po tym wszystkim mam linie piersi i to widocznych, o i ot tyle, po co gadac na temat na ktory nie macie bladego pojecia i to jest cytat kobiety której udało się powiększyć piersi korzystała z http://www.powiekszanie-piersi.eu/aff/yzrej „witam, nie zgodzę się z koleżanką, która neguje działanie Perfect Bust, bo rozmiar to jak dla mnie bardzo duzo. Ja jestem w trakcie przyjmowania tabletek, obecnie 5 opakowanie. Piersi są CONAJMNIEJ jeden rozmiar wieksze, ale bez przesady zeby liczyć na 3 rozmiary większe to trzeba być nie halo. taki efekt to tylko operacja. A to jest kolejny cytat również korzystała ze strony http://www.powiekszanie-piersi.eu/aff/yzrej „Wszystko jednak zależy od wielu czynników i nie jest to tylko moje zdanie. Czy wcześniej byłaś w ciąży, jaką stosujesz dietę (nie może być zbyt uboga bo organizm źle to znosi i niewłaściwie reaguje na naturalne bodźce). U nas mało kto o nim słyszał, na zachodzie to bardzo popularny preparat. i co najważniejsze nie wywołujący skutków ubocznych. To po prostu mieszanka odpowiednio dobranych ziół. Więcej można przeczytać na stronie http://www.powiekszanie-piersi.eu/aff/yzrej Ja po trzech miesiącach kuracji jestem w pełni zadowolona. No i odradzam kupowanie \"byle gdzie\", np. aukcje. Może jestem uprzedzona, ale wolę mieć pewność, że nie kupuję podróby. „cześć, dziewczyny, od miesiącabiorę bust up, jednocześnie robiąc masaże i powiem szczerze, że na razie jestem zadowolona, choć efekty powinny być widoczne dopiero za jakiś czas, to jednak już czuję znaczną róznicę: piersi są naprężone, nieco bardziej wypełnione, ale nie bolesne. w dotyku takie, jak tuż przed okresem. zastanawiam się, czy nie dołożyć jeszcze dodatkowej porcji ziół, co o tym myślicie? „o jadzi sie zdublowało ;) ja stosowałam tabletki na powiększenie biustu razem z kremem i mi sie powiekszyl biust o rozmiar. abstrahując od powiekszenia piersi, okres mialam cudownie wyregulowany i mniej bolesny. cera mi sie poprawila i na serio czulam się swietnie Więc jednak są kobiety którym się udało.

ee... no tak nastepna wkleja zdjecie co to mysli ze ma maly biust a ty kobieto w zyciu malego biustu nie widzialas!! Ciesz sie tym co masz;/