Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jedyan

Nie chcialabym miec faceta po zawodowce. A niektore kobiety spadly tak nisko.

Polecane posty

Gość Taka jedyan

Gość Taka jedyan
Kolejna, ktora sie nie ceni

Gość nanu nana
ja piernicze... tak wszyscy ludzie po zawodowce sa gorsi... IDIOTKA ja na miejscu facetow nie chcialabym byc z takim babskiem:O:O:O

Gość jejeh
pusta idiotka

Gość malaga21
Dla mnie nie ma to znaczenia. Ale chyba jednak wolę facetów po zawodówce, są bardziej męscy...

Gość nanu nana
przynajmniej od razu maja zawod....

Gość Taka jedyan
Za kogos za poiniomie, kto potrafi sklecic gramatycznie kazde zdanie

Gość
I co z tego, że po zawódwce ??? Co z tego ?? Ty upadłaś nisko skoro masz takie zdanie Ważne jakim jest czlowiekiem - po zawódwce może zarabiać o wiele więcej niż po studiach, być bardziej zaradnym, bystrym, inteligentny

wykształcenie jeszcze o niczym nie świadczy...ktoś moze być po studiach i być nierobem i prostakiem...a ktoś może być po zawodówce i być przedsiębiorczy i na poziomie

Gość nanu nana
Taka jedyan ale z mysleniem troszke gorzej

Gość
Dokładnie tak Podoba mi się przedostatnia wypowiedź

Gość Taka jedyan
ja skończyłam podstawówke i dlaczego miałby byc mondrzejszu ode mneie

Gość pikusss
im wyższe wykształcenie tym większy prostak a ty jesteś tego namacalnym przykładem ,niestety a szkoda w większości przypadków wykształcenienie idzie w parze z inteligencją

Gość czerwona w kratkę
wykształcenie, owszem, jest ważne. Często otwiera drzwi... Ale, nie świadczy o człowieku. Skończyłam 2 fakultety, teraz jestem na stacjonarnych studiach doktoranckich... ale nigdy nie powiem, że ktoś jest zerem, bo skończył zawodówkę! Moim zdaniem, gorzej o człowieku świadczy taki płytki osąd: "nisko upadły, bo mają faceta po zawodówce..." niż brak wykształcenia!

Gość pikusss
czerwona w kratkę sory nie chciałem cie obrazić ale do tej pory miałem przykre doświadczenia z ludzmi "wykształconymi dopóki ze mną rozmawiali niewiedząc jakie mam wykszcałcenie rozmawiali z szacunkiem do mnie choć niemieli za wiele do powiedzenia na jakikolwiek temat a kiedy sie dowiedzieli szacunek znikł mój do nich zresztą też ale i tak nie powiedziałem im prawdy o wykształceniu na próbe powiedzłaem ża mam zawodówke wieczorową no i oblali egzamin ;-))

Gość kobieta upadla

Gość pikusss
niestety przeważają w tej ocenie "wykształcone"kobiety

Gość Zuzuuu--
Mój gość ma doktorat,a nie zadziera nosa.

pikussss ja sie jeszcze ucze wiec do tych wyksztalconych sie jeszcze raczej nie zaliczam:P i jestem z facetem ktory skonczyl zawodowke i wogole mi to nie przeszkadza... malo tego! jest to bardzo przydatne i sama korzystam czesto z jego rady i pomocy.... i nie uwazam ze to wstyd czy hanba....

Gość makgsaafh
Znam raptem dwie osoby bez wykształcenia, które ukończyły podstawówkę i 2-3 klasy liceum, w życiu byście się nie zorientowali, to tak jak mi dają 17 lat a mam 26, dopiero dowód osobisty mnie zdradza ;)

Wykształcenie nie świadczy o człowieku,znam dziewczynę która ukończyła tylko zawodówkę a jest miła,symptyczna,znam też \"księżniczki\" po studiach które uważaja się za pępek Świata.

hmmm faceta bys nie chcila. A dziecko? Jak sie urodzi uposledozne to czasem moze tylko podstaowowke skonczyc. Pozdrawiam.

Gość droga aytorko z twoich postów
jasno wynika ,że albo masz 8 klas podstawówki albo maturę zdałaś za przysłowiowego "swiniaka"!:O -bo chyba mi nie powiesz ,że masz wyższe wykształcenie ??????????

Gość podpisuje sie pod tym j/w

Gość taka druga
Ja miałam faceta po zawodówce i po technikum a teraz mam Pana magistra:) nie widzialam zeby po zawodowce byl jakis glupszy. Choc przyznaje ze kiedys tez nie chcialam faceta po zawodowce ale to bylo dawno i jak sie przekonalam to bylo mylne.

Kurde ... kiedy się skończy obrażanie ludzi po podstawówce i zawodówce ??? A czym Ci ludzie są gorsi ??? Wykształcenie wcale nie świadczy o poziomie intelektualnym człowieka. Można mieć tytuł magistra i być debilem ... ( W moim doświadczeniu osoby o niskim wykształceniu to osoby bardzo zaradne :) które ciężką pracą i doświadczeniem potrafią zrobić więcej niż nie jeden student ... Moi rodzice są po zawodówce :) Tata obecnie jest na emeryturze ... dostaje 3 tys zł do ręki (a niech was zazdrość teraz zżera) ... Ma 40 lat i do tego pracuje jeszcze jako elektryk (nie ma wykształcenia w tym kierunku, a mimo to go przyjęto do roboty bo potrafi więcej niż nie jeden dobrze wykształcony elektryk) ... Mama była kiedyś prządką (dla tych co nie znają tego zawodu - proszę o sprawdzenie co to jest w www.google.pl ) ... Obecnie pracuję w pralni i zarabia 1,5 tys zł do ręki ... Czasem zazdroszczę moim rodzicom bo mimo braku wykształcenia ... dorobili się w życiu wielu rzeczy ... Uczciwie pracują i są za to nagradzani ... Zastanawiam się co mnie czeka gdy skończe te cholerne studia ... Pewnie bezrobocie ...dlatego już teraz chodzę dodatkowo na różnego rodzaju kursy ZAWODOWE ...