Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staff

kobiety co powiecie na

Polecane posty

Gość seksowna 40
spokoj daje rowniez relaksacja medytacja czy to nie zdrowsze? muzyka.. gongi tybetanskie... seks...;-) no od tego tez sie mozna uzaleznic :D:D

Gość seksowna 40
bo pomijajac ze wlasnie sie uzalezniam od neta :D:D:D:

Gość bumtarara cyk
zdrowsze z pewnoscia :) od tybetanskiej mantry wprawdzie sie nie uzaleznilam...choc lubie...ale seks, mmm :D

Gość seksowna 40
no i chudniesz...i czujesz ..i serce lepiej pracuje i komus dajesz super przezycia.. dawanie to cos co ma swoje pyszniaste strony;-) krazenie lepsze.. komorki wytwarzaj linfocytow wiecej etc etc;-) no to moze przerzysmy sie na seks lepiej hahah:D:D

Gość seksowna 40
no i bedezie troche weselej tak na odwieszenie "zjad;lej" D:D: heheh zartuje dyskusyjki;-)

Tak mogłabym być:) pali a nie daje sobie w żylę:) jestem wyrozumiała bo wiem, że ma takie życie takich kudzich wokowl ba\\1 swego czasu miał takie głupie koleznaki jak A. tez paliła. Ona chyba w zyłe tez sobie daje;) Zawsze była wedlug mnie głupia kobieta. Ale pomagałabym mu z tym walczyc. Mysle ze we 2 łatwiej. Miałam przyklad z lo 0 był facet na odwyku, uratowała go z dozylnej cpaniny dzieczyna miłosc:)

Gość seksowna 40
po co brac chemie z zewnatrz :D:D ;epkiej ja wytwarzac w sobie uczucia podobne (endorfinki ) :D:D oksytacyna...itp itd.. a jeszcze razniej bo we dwoje :D:D no juz chyba powinna isc bo zaczynam psikuski wypisywac;-)

Gość staff
wedlug jakiegos tam biskupa seks to same zlo :D hehe ale ja to bardzo lubie.. i wole w seksie dawac niz brac... A jeszcze cos przypominam sobie taka historie z zycia jak mialem z 19 lat poszlem z kolegami usiedlismy sobie na gorce skad bylo widac miasto... zapalilismy sobie i wkrecila nam sie historia jak powstalo wlasnie to miasto.. kazdy cos dodawal.. bylo naprawde nie zle i smiesznie... i pomyslec ze w tym czasie moglbym z nimi isc gdzies wypic a pozniej isc przez miasto przewracac znaki lub szukac zaczepki... wiem dlaczego wole palic... wlasnie za ten spokuj...

Gość staff
nie ciezkie narkotyki to nie dla mnie.. stanowczo to juz nie natura... to juz sztuczna przyjemnosc nad ktora nie zapanowal bym... wiem o tym i dlatego swiadomie mowie nie...

Gość seksowna 40
staff i tak trzymac!:D

Gość staff
a tak z ciekawostek ponoc moment orgazmu u mezczyzny to moment w ktorym zgodzi sie na wszystko... a niby to tylko nie znaczaca chwila przyjemnosci...

Gość seksowna 40
hmmmm chwila zastanowienia...zgodzi sie na wszystko mowisz...:D:D:D dobrze wiedziec :D:D

Gość seksowna 40
a moment orgazmu u kobiety????? ot zagadka?

Gość seksowna 40
i lece .....zadajac pytanko do ....kto chetny odpowiedziec...

Gość staff
no zagadka ale chyba musi byc jakos podobnie... hehe :D

Gość Kasinda..
Staff a jakie dragi uwazasz za ciezkie??

Gość staff
hmmm.. LSD.. morfina... heroina... czyli takie nad ktorymi czlowiek nie zapanuje... po paru razach... sa tez inne typu amfetamina i ekstaza... ktore moze odrazu nie uzaleznia ale robia nie zle spustoszenie w organizmie... i odradzam ich zarzywac...

Gość staff
jednymi slowy marihuany nie uznaje za narkotyk... tylko za uzywke jak papierosy czy alkohol... a nawet mniej szkodliwa z naukowego punktu widzenia... reszta to chemiczne bagno...

A moze gdbys nie uznawał jej jako uzywke jak kawe czy herbate, moze wtedy szybciej bys rzucił?

Gość staff
a to ze kobieta dziala na mnie jak narkotyk oznacza ze powinnem ja zostawic ? :)

Gość staff
doslownie i w przenosni.. poniewaz zachodza te same reakcje chemiczne kiedy sie w kims zakochasz... jak po zarzyciu ekstazy... endorfina robi swoje :)

Gość staff
no jesli reprezentujesz niski poziom intelektualny to rezczywiscie nie...

Gość bumtarara cyk
jesli seks to samo zlo, to z takim zlem cale zycie - byle wiecej :P staff - spokoj to prawda, nieporownywalny do alkoholowej 'glupawki' moment kobiecego orgazmu? - hmmm, zapomnienie, euforia i nieporownywalna z niczym bliskosc...mmm..rozmarzylam sie :) a ja sie juz oddale, uciekajac z pracy oddam sie w domowym zaciszu przeroznym przyjemnosciom - tym zdrowszym i tym mniej zdrowym :D staff - szacuneczek :D seksowna - jesli jeszcze zajrzysz - dziekuje za dyskusje :) a wszystkim wam szczesliwego zycia zycze! :)

Satine - a znasz Jego i Jego swiat? Co mozesz o Nim powiedziec? przeczytałam te 3 strony i jedyne, co mam do powiedzenia, to - ludzie, szanujcie siebie nawzajem...szanujcie swoją odmienność i różniące się opinie w podejściu do świata i dodam tylko - czasem pale, pale bo lubię :)

Gość staff
czyli kompletnie mnie nie znasz przeciez czemu myslisz ze zyjemy w doch roznych swiatach... no chyba ze na codzien mordujesz kradniesz... itd to fakt moga byc rozne... a tak po za tym interesuje sie elektronika przynajmniej teraz pracuje jakos tak... informatyka.. filozofia.. psychologia... jezykiem angielskim.. fotografia.. sztuka.. muzyka.. filmem.. lubie plywac jezdzic na nartach..

Gość bumtarara cyk
o, i wlasnie to chcialam napisac - dlaczego nie znajac czlowieka ma sie na jego temat zdanie? mozna miec zdanie na temat palenia - toleruje lub nie toleruje, pale lub nie, lubie lub nie. Ale okreslac swiaty? No blaaaaagam!

Nie toleruje takich używek, co nie znaczy, że nie szanuje autora topicu. Zadał pytanie, więc odpowiedziałam, ale absolutnie Go nie osądzam. Ja nie jestem święta, pale papierosy, co również nie każdemu odpowiada. Ale trawy i innych tego typu atrakcji nie akceptuje, źle mi się kojarzą i nie potrafiłabym być z mężczyzną, który regularnie sobie popala.