Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodamama

USG STAWOW BIODROWYCH + RTG SZCZEKI

Polecane posty

Gość mlodamama

Witam wszystkie Mamy, chcialam sie zapytac czy nie znacie jakiegos dobrego miejsca w Olsztynie, gdzie moglabym wykonac mojej 5 meisiecznej coreczce USG stawow biodrowych?Mialam skierowanie na USG w Ciechanowie, bylismy raz i tydz temu mielismy miec drugi raz, ale jest strajk lekarzy i karza nam czekac, dlatego chce jechac prywatnie do Olsztyna, bo nie mam zamiau czekac miesiacami. A przy okazji chcialam sobie wykonac RTG szczeki, nie znacie moze miejsca w Olsztynie gdzie mohe jednoczescnie zrobic dziecku USG i sobie RTG szczeki?Nie jestem z Olsztyna dojezdzam ponad godzine i dlatego wygodniej byloby mi zalatwic wszystko za jednym razem.Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam serdecznie

Gość już mówię
usg stawów biodrowych dla dziecka możesz prywatnie wykonać np. w przychodni na ul. Dworcowej 28 u doktora Trusewicza, tel. 0895333152 lub kom. 603 592 130. a rtg szczęki w tzw. Domu Rzemiosła (środek starego miasta, każdy będzie wiedział jak zapytasz) ul. Prosta 38/8, tel 089 523 62 00 niestety nic mi nie wiadomo o tym aby można to wykonać w jednym miejscu, ale Olsztyn jest mały--- tu wszędzie blisko...