Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Waniliowy cukierek

Sąsiadka dziś zwróciła mi uwage że za głośno uprawiam seks z moim chłopakiem...

Polecane posty

Gość gieniusz
To uprawiaj buraki. Bedzie ciszej i pozyteczniej.

Gość Przekorny
Doczepilas sie sasiadki a sama jestes problemem. Sasiadka ma prawo zwrocic ci uwage bo nie mieszkasz w domu jednorodzinnym i nie masz prawa glosno sie zachowywac podczas ciszy nocnej.

Gość mieszkając w bloku
to dziwne jakieś, że rodzice cię krępują a sąsiadka nie. Zróbcie orgię podczas pobytu rodziców, podrzyjcie się w czasie ekstazy parę razy w nocy, polatajcie nago po mieszkaniu. Dlaczego to twoim rodzicom ma przeszkadzać a sąsiadce nie? W hotelu też pewnie niezły ubaw z was mają, chyba że jeżdzicie do takich, gdzie za każdą ścianą to samo.

A gdybyś to Ty próbowała spać, a ktoś obok by np. puszczał głośno muzę? Nie wkurzałoby Cię to? Seks to taki sam hałas jak każdy inny. Sąsiadka miała prawo zwrócić Ci uwagę. Istnieje coś takiego jak kultura.

Gość dziewczynko
A pozatym skąd u Ciebie zupełny brak zażenowania?? Ej sorry ale ja bym sie pod ziemię zapadła na Twoim miejscu. A może skoro Ci tak wszystko wolno, to ryp się na klatce i jęcz przez megafon

jak ty biedna jesteś czepia sie ciebie a ty taka słodka niewinna lilija ....................grzeczna skormniutka same naj .............

Gość przy nakbliższych nie wypada
a przy obcych tak. Jakieś dziwaczne poglądy masz. Może w takim razie spróbuj na trawniku przed blokiem. Będzie jeszcze bardziej podniecająco

Gość dqvqgg
bo niektorzy po prostu wstydza sie przyjsc i cie powiedziec, tego co ona powiedziala, a jak zrobisz kupe na klatce i nikt nie zwroci ci uwagi to tez uznasz ze nie ma problemu? widocznie bylo dosc glosno i nie wytrzymala

Gość to chyba
prowokacja-myślę,że zadna normalna osoba nie założyłaby takiego topicu...(taką mam andzieję)

Gość Przekorny
Jesli jestes taka napalona i nie przeszkadza ci ze sie pieprzysz i zachowujesz sie przy tym glosno to moze nie bedzie ci przeszkadzalo zeby przelecial cie moj pies??? bedziesz mogla drzec sie baardzo glosno

Gość dqvqgg
powinnas sie tylko cieszyc ze nie bylo wiekszej liczby skarg, pomysl sobie co sie stanie jak rodzice sie dowiedza, moze to cie przystopuje i dasz ludziom spac

Gość sasiadka stara
wylaczam aparat sluchowy na noc a i tak te "modelke" slychac ze az spac do rana nie moge :(

Gość suummer glow
nie rozumiem czemu tak na nia najechaliście?Sami byliście kiedyś młodzi wieć to też kwestia wieku jest .Starajcie sięto robićciszej i po sprawie .Wydawaj te swoje jęki rozkoszy po cichutku i bedzie po problemie.Pozdrawiam

Czepiałaby się, gdyby to się zdarzyło jeden raz i od razu by z awanturą przybiegła. Widocznie dusiła to w sobie, nie chciała właśnie być \'czepailska\', może myślała, ze przestaniecie sami albo czekała aż ktoś inny zwróci wam uwagę. W końcu nie wytrzymała i wybuchła. To wcale nie musi znaczyć, że robi to z zazdrości o wasze życie intymne. Jak obok tłucze muzyka i mnie to wkurza, to znaczy, że zazdroszczę sąsiadom głośników? Jak irytują wrzeszczące dzieci to dlatego, że sama ich nie mam??? Na Twoim miejscu bym poszła i ją przeprosiła, mówiąc, ze nie wiedziałaś, że to az tak słychać. Też lubię sobie pokrzyczeć:) ale bez przesady, ludzie chodzą rano do pracy, mają prawo się wyspać...

Gość dqvqgg
ale sie potrafilimsy powstrzymac, a nie piperzyc po hotelach jak jakies kroliki

Gość 543210
Eeeeeeeeee dziewcze ma marzenia, bujną wyobraźnie to prowokuje. Stare sasiadki nie uzywaja takich tekstów jak ona podała. Fotomodelka? Bzdura. Szkoda, ze dziewoja nie napisała, że uprawiaja ten seks na blaszanym dachu, a cała kamienica ja teraz ściga. To byłby dopiero temat. hehehehe. PROWOKACJA.

Żeby nie było tak monotematycznie to z przekory Cię poprę, cukierku: A co jakąś starą babę obchodzi co się dzieje w innym mieszkaniu? Niech włoży sobie watę w małżowiny i obraz kontrolny TV Trwam i w ogóle niech w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.! Seks to czynność ludzka i wiąże się z określonymi odgłosami. Może niedługo tej spróchniałej pudernicy zacznie przeszkadzać odgłos k.l.o.t.z.a. wlatującego z impetem do muszli? Jak ją spotkasz to powiedz, że jak nie przestanie się czepiać to ujawnisz na swoim blogu, że ma pomarszczoną łechtę i że też ma się trochę uciszyć bo ciągle szura swoimi gierkowskimi kapciami :classic_cool: Czekam na zaognienie dyskusji :classic_cool:

Gość czubaka
Jak hałasujesz po nocach, to czemu się dziwisz ? łośny seks uprawiaj do 22, wtedy nic ci nie bedzie miała do zarzucenia, ale po 22 jest cisza nocna. Miałam w akademiku taką koleżankę, szukała chłopaka i długo nie mogła znaleźć, jak w końcu znalazła, to była w siódmym niebie. No i się zaczęło - rypanie, ale z odgłosami jak syrena strazacka. Oh i ah i jeszcze i głębiej, mocniej, luszie się z niej śmiali, nazywaliśmy ja "błękitny waleń" , bo oprócz walenia miała takie hobby, że nosiła sie cała na niebiesko. I po prostu mieliśmy z tych odgłosów wielki ubaw. Ona chciała , zeby wszyscy wiedzieli, jakie ma życie seksualne, a wszyscy wiedzieli, ze ona tak jeczy, żeby wszyscy wiedzieli :P Jak chcesz się wydzierac po nocach, to miej świadomość, ze ludzie będa niezadowoleni, a że to rodziców mieszkanie, to jak najbardziej mogą sie włas.nie rodzicom poskarżyć Twój wybór

Gość normal voice
Nie musisz się tak egazltować podczas seksu. Przyżywaj go w ciszy. Można również intensywnie. Po za tym mam wrażenie że z kulturą u ciebie nie za dobrze. Nie chciałbym miec takiej kobiety. Wulgarne słowa, i brak jakiegokolwiek skrępowania. W życiu też jesteś jak sądzę bardzo głośna. Natomiast jak ktoś wspomniał, blok mieszkalny to nie wyspa bezludna, trzeba zastosowac sie do reguł. Na moje wyczucie jesteś bardzo pewna siebie i pewnie ładna ale możesz sie spotkać w którymś momencie z brakiem zainteresowania swoją osobą.

Gość niedojebany cukiereczku
ty jesteś walnięta. J a też jestem młoda i tez często uprawiam sex- ale jak mam ochote sobie pojęczeć jak zażynana świnia(co ty widać robisz zawsze) to jedziemy do lasu, a jak nie ma sposobności- to trza obejść sie smakiem i tyle. Bradzo dobrze ż e opowie to twoim starym, bo są jakieś granice. Nie każdy musi słuchać twoich jęków, dziecko jakieś za ścianą może sie przestraszyc. A jak tak lubisz - to w burdelu etat dla ciebie sie znajdzie. ps. czy jak srasz to też to tak manifestujesz?, a z bekaniem jak u ciebie?- podobnie?

Wierz w co chcesz .Jak uważasz ze to prowokacja to tkwij w takim przekonaniu .Jesteś szara myszka i nieznasz zycia dziewucho i tyle.Ta sąsiadka czasami jak cośpowie to ręce opadają i akurat na mnie padło bo jej wielce to przeszkadza

Gość czubaka
a ten argument , że byliśmy młodzi w sumie to ja dalej jestem młoda, ale jak miałam 20 lat, to też uważałam na to , zeby ludziom nie przeszkadzać i wiem, że seks nic nie traci na jakości, jak odgłosy są ciche, wręcz jest lepiej, bo nie boli potem gardło

Gość zażynana...
ortorzenada :-o

Gość Przekorny
Najlepiej bedzie jak ktos przeleci cie w dupsko tak zebys krzyczala i zdarla sobie gardlo. Bedzie po sprawie. Wiecej juz nie bedziesz drzec papy w ciszy nocnej ani wcale

Gość niedojebany cukiereczku
bo ja osobiście ze sraniem nie mam najmniejszych kłopotów wiesz, obieg zamknięty - co wysram to zaraz zjadam :-)