Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maczoman

miałem w życiu ok. 40 kobiet, ożeniłem się z dziewicą

Polecane posty

Gość no comment.....
Skoro masz żonę dziewicę to dlaczego sam nie dochowałeś jej czystości? i nie chodzi mi o odpowiedz ze przecież wczesniej jej nie znales bo to nie jest usprawiedliwienie. Sama jestem dziewica i chce nia zostac do dnia slubu ale szukalam chlopaka ktory rowniez jest prawiczkiem, bo sama wymagam od innych ale tez od siebie. nie poszlam do lozka z zadnym facetem bo trzymam ten wyjatkowy dar dla tego jedynego mezczyzny. Tak na marginesie dodam ze znalazlam takiego super faceta i za rok planujemy slub i naprawde piekne jest to,ze laczy nas cos wyjatkowego,mysle ze to pozwala nam na tak wyjatkowa bliskosc.

moczoman,bo taki chyba miales zamiar miec nick,dziewice nie isnieja,chyba,ze lubisz dziewczynki,ale do tego raczej bym sie przyznawala

Gość głupi topik
i co to ma być w ogóle jak się ożeniłeś z dziewicą, to się ożeniłeś z dziewicą boże kochany, ale palant

Gość Boginia przestań pie.rdolić
to , że ty sama się puściłaś w wieku 13 lat nie znaczy że inne tak robią:O

Maczo, musze Cie ostrzec, ozeniles sie prawdopodobnie z oszustka, bo jesli kochaliscie sie po slubie to ona juz nie jest dziewica!!!! Bardzo Ci wspolczuje, musisz poszukac sobie innej :D

ja wcale nie umniejszam wartości dziewictwa warto je oddac komuś wspaniałemu nie chce oceniac pochopnie ale ty nie wydajesz mi sie fajnym gościem, opowiadając taie dyrdymały no ale ważne żeby Twojej zonie to odpowiadało

jak juz,to bogini,naucz sie odmieniac ty tluku niedouczony.zreszta dziewictwa nie starcilam w tym wieku,poza tym wkurwia mnie gdy ktos taki jak moczoman probuje zrobic z siebie bohatera

Gość do inkwizycji
chcialas zablysnac, ale twoje spostrzezenie bylo by ok, gdyby napisal, jestem zonaty z dziewica, a nie ozeniilem sie (czas przeszly) :)

Gość realnie i rozsadnie
znam takich macho, jesli sa obureczni to na raczkie wypada po 20 szt, a jesli praworeczni to 40 szt na prawa raczkie, mozna ich rozpoznac po niesymetrycznej budowie ciala

Gość realnie i rozsadnie
chwalipieto, musiales wziasc dziewice zeby sie nie poznala na twoich marnych umiejetnosciach

Gość fuj fuj
wyruchany przez 40 dziur, obrzydliwy zużyty ogryzek, bez wartości, taki wyciruch łatwych cip, fuj fuj,,,,,,,,,,,,,,,,,fuj

Gość realnie i rozsadnie
40 bab sie poznalo na wypiardku, 41 byla dziewica, i dala sie zrobic w trabe

Gość ja jestem dziewicą
po 20-stce i nie tknęłabym cię kijem szmaciarzu już wolałabym stracić dziewictwo ze zużytym wyciorem do kibla przynajmniej nie dzieliłby się ze mną swoimi mądrościami życiowymi

Gość szukam bolca

Przeczytałam Twoje wywody autorze i doszłam do wniosku, iż sam nie grzeszyłeś dziewctwem. Dlaczego więc je tak wychwalasz, sam okazjąc się hipokrytą. Co do mnie - szukam też dziewica, ale takiego, ze świecą szukać :P Żałosne są Twoje wywody :O

Gość no i tak
Cieszę się Twoim szczęściem. A chcesz wiedzieć, co będzie dalej? Zona w okolicach 40-tki stwierdzi, ze chciałaby spróbować jak to jest z innym mężczyzną. Spełnienia tego marzenia jej serdecznie życzę! :D