Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaasiiiiaaaaa

Czego pragnie mężczyzna?

Polecane posty

no pewnie tak bo milosc to narkotyk... chemia jak mowisz... ale jak wie sie jak postepowac aby ona nie zanikla to da sie zyc...

Gość aaaaasiiiiaaaaa
do andyx1170 hahaha. tak jak u mnie. jak za szybko uslysze od kogos ze pociagam go fizycznie, to mi sie nudzi. lubie jak ktos jest enigmatyczny. ostatnio poznalam chlopaka, ktory w pol godziny opisal mi cale swoje nieszczesliwe zycie, wszystkie wypadki jakie mial, pokazal wszystkie blizny po wypadkach a pozniej sie dziwil ze nie chce sie juz wiecej z nim spotkac... nawet bral mnie na litosc... a najbardziej draznilo mnie to ze po 1 spotkaniu powiedzial ze mu sie podobam... dla mnie to od razu skresla z listy potencjalnego kandydata na chlopaka... gdyby udawal brak zainteresowania to moze... spotkalabym sie z nim jeszcze raz. a tak to nie ma sensu. juz wiem o nim wszystko. poza tym ma dziwna maniere - dzwoni do mnie zawsze albo po polnocy, albo kolo 5 rano :(

Gość aaaaasiiiiaaaaa
...bo nie chodzi o to zeby zlapac kroliczka, tylko zeby za nim gonic... wiele osob niestety o tym zapomina....

moje zycie jest zbyt skomplikowane aby opisac je w pol godziny... a do czesci to potrzebowala bys lat zeby miec do nich dostep...

Gość aaaaasiiiiaaaaa
do Ensei takich chlopakow biore... z wykopalisk... hahaha. niezle zabytki....

Ensei Ty juz popelniasz blad... bo z psychologicznego punku widzenia ponizajac innych nawet takich ktorych nie znasz... probujesz dowartosciowac siebie..

andyx1170 z psychologicznego punktu widzenia tylko ktoś kto próbuje się dowartościować mógłby napisać coś takiego. Asia nie poczuła się poniżona, a co więcej załapała żart i wykazała się poczuciem humoru:)

ale tu nie chodzi o nia nawet... przeciez nie ponizales jej.. tylko wydawales opinie o tych z ktorymi sie spotykala... dobrze Ci ludzie nie byli odpowiedni dla niej... ale skad wiesz ze sa gorsi od Ciebie bo Ty to pewnie jestes 100% mezczyzna...

andyx1170 piszesz o poniżaniu a następnie sam sobie zaprzeczasz więc może się jakoś zdecydujesz? :) Zauważ również że opinie o facetach z którymi się spotykała Asia wydała ona sama.

ale ja w zadnym zdaniu Cie nie ponizylem... zwrocilem uwage na Twoje postepowanie... Asia napisala jak sie zachowywali i jak to na nia wplynelo...napisala nawet ze paru z nich bylo nawet atrakcyjnych dla niej do czasu...

Gość aaaaasiiiiaaaaa
witajcie :) chwile mnie nie bylo :) a ja dalej nie wiem czego pragnie mezczyzna :)

Gość staff
szczescia po prostu ;]

Gość aaaaasiiiiaaaaa
do staff to teraz mnie zaskoczyles... jestes piwrwszym mezczyzna od ktorego to uslyszalam ( a wlasciwie zobaczylam na pismie) :)

Gość staff
zobacz moj topic "kobiety co powiecie na" to zauwazysz ze nie jestem typowy...

Gość Kolczarasaka
*Chce być z kobieta, którą kocha *Chce być przez nią kochany *Chce sexu *Chce być chwalony, gdy zasłuży *Chce czuć się potrzebny *Chce wierności kobiety *Chce być najważniejszy *Chce czasem spokoju *Chce czasem napić się piwa *Chce zeby kobieta nie zrzedziła mu nad głową, nie mylić z otwartością *Chce zeby mu wierzyła *Chce być szcześliwy - jak już napisał staff itp itd

Gość aaaaasiiiiaaaaa
widze ze nikt sie wiecej nie wypowiada :( a ja bylam taka ciekawa, czego pragnie mezczyzna...

Hey. Dołączę się do dyskusji xD. A więc, zgadzam się że z poprzednikiem ze pragnie szczęścia ale także chce je dawać :D. No ja nie wiem dlaczego ale lubię uszczęśliwiać, spełniać marzenia i takie tam :P. Ale chyba także potrzebuje poczucia bezpieczeństwa. Niekiedy mężczyzna chce się poprostu wygadać o swoich problemach i nie ma komu, więc dusi to wszystko w sobie :7. Doświadczeniem to się nie mogę pochwalić :P. Jako 18 latek to mało wiem, a co do Asi to ja chyba lubię być zdobywany przez kobiety xD. No ze mnie to normalny chłopak nie jest :PP. Heh a i strasznie lubę rozmawiać :P Wiec trudno mną się znudzić :P chyba :). No to tyle :P. Powodzenia :]

Gość kobitka77
Jeżeli mężczyzna złapał już króliczka to przestaje on być apetyczny i goni za następnym, czy nagle stwierdza, że nie musi już gonić innego bo to jest TEN KRÓLICZEK?

Gość aaaaasiiiiaaaaa
do emonkey hmmm... jestem naprawde pod wrazeniem i pewnie nie nudzilabym sie przy Tobie (czyzbym niewinnie flirtowala? hahaha). pozdrawiam wszystkich :)

Gość aaaaasiiiiaaaaa
mezczyzni zazwyczaj po zlapaniu kroliczka juz sie wiecej nie staraja... niestety... jakiemu mezczynie przyjdzie do glowy, ze choc jestes z nim nie wiadomo jak dlugo, chcesz dostawac od niego polne kwiatki i zeby przytulil Cie sam od siebie a nie wtedy kiedy go o to poprosisz :P

Gość aaaaasiiiiaaaaa
czego pragnie mezczyzna??????????????????????????????????????????

Heh a bym się starał :D. No na pewno, jakbym miał swojego króliczka :). A z kwiatkami polnymi to dobry pomysł :P. Wiadomość do aaaaasiiiiaaaaa: ja wolny jestem xD. Ale uprzedzam że ze mnie normalny chłopak to nie jest :). A i dzięki za komplement :). Ja także pozdrawiam :D.

Gość seksu z wieloma partnerkami
a do tego domu, rodziny, dzieci i żony która będzie przymykała oko na kochanki . Czyli pragnie rzeczy niemożliwych.

To chyba Ty tego pragniesz ... . Jak już to żony, która będzie miała 100% zaufanie do męża, no tak jak ja do niej. A z resztą to się zgadzam :).Dzieci, dom, praca :).

Gość aaaaasiiiiaaaaa
do emonkey hahaha, ja tez jestem wolna :) tylko ze cezko ze mna wytrzymac :) po 7 miesiacach skapitulowalbys :) pozdrawiam :*

Gość pobratymiec
To trzeba pracować nad sobą :)